Tab Content
No Recent Activity

71 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Tapi kalau qada saya meninggal dunia sebelum umur tu?
  2. uhuhuhu,,,ye laaaa
  3. View Conversation
    50 tahun lagi(maknanya masa umur saya 60 tahun!)
  4. nnti kne la tu,,,tunggu je la...kekekek
  5. View Conversation
    saya pun ada banyak spam.
  6. yup...die bnyak spam,,,,post bnda yg tiada kaitan dngan travian....
  7. View Conversation
    kita sama-sama cakap sabah ah. kau orang beaufort, saya orang keningau. kau beaufort sebelah mana? aiya. sori, offtpoic sudah. nanti macam akaun saya yang satu lagi, scouterz, kena banned.

    menjawab persoalan anda, ibu bapa itu apa gunanya? adoi, minta la bantuan diorang. kalau pasal nak ambik duit, mustahil diorang boleh marah. kalau nak bagi no akaun bank, minta proof dari pihak admin, kompom kita punya parents mau tolong punya.

    ada soalan lagi? mari mari mari."Pasal ini saja.Sebenarnya dia adalah orang sama negeri dengan saya.Sabah.Ya,landsay,awak pernah pergisabah tak?saya dah mengembara,beaufort,sipitang,tenim,keningau,ranau, poring,Kota kinabalu dan beaufort balik.
  8. View Conversation
    Kenapa super spammer kena banned?pasal post inikah(tunggu sekejap ada satu mesehj)?
  9. ermmmmmmmmmmmmmmmmm
  10. wah,,,,forum nie dah ade CMod tuuu,,,,
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 71
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
About Landsay

Basic Information

About Landsay
Location:
Di Rumah ANDA!!!

Signature


Statistics


Total Posts
Total Posts
246
Posts Per Day
0.06
Last Post
Peraduan Pengembaraan Wira - Hari Ketujuh 03-07-2017
Albums
Total Albums
1
Total Photos
23
Visitor Messages
Total Messages
71
Most Recent Message
04-18-2014
General Information
Last Activity
07-15-2017
Join Date
11-07-2010
Referrals
1
Home Page
http://landsaypeterd.wordpress.com/

22 Friends

  1. AdaM AdaM is offline

    Community Manager

    AdaM
  2. arcobaleno arcobaleno is offline

    Kapten

    • Send a message via Skype™ to arcobaleno
    arcobaleno
  3. Cherry Pie Cherry Pie is offline

    Lans Koperal

    • Send a message via Skype™ to Cherry Pie
    Cherry Pie
  4. Cupid Cupid is offline

    Penghantar Valentine's

    Cupid
  5. Faris Azri Faris Azri is offline

    Pegawai Waren I

    • Send a message via ICQ to Faris Azri
    • Send a message via Skype™ to Faris Azri
    Faris Azri
  6. Hamunaptra Hamunaptra is offline

    Prebet

    Hamunaptra
  7. JAZZ JAZZ is offline

    Lans Koperal

    JAZZ
  8. JengukJe JengukJe is offline

    Prebet

    • Send a message via Skype™ to JengukJe
    JengukJe
  9. king10magi
  10. ko shurei ko shurei is offline

    Sarjan

    • Send a message via Yahoo to ko shurei
    • Send a message via Skype™ to ko shurei
    ko shurei
Showing Friends 1 to 10 of 22
Page 1 of 3 123 LastLast