Search:

Type: Posts; User: wakuwaku

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    34
    Views
    23,929

    just cadangan la... qku prasan...ble kene...

    just cadangan la...
    qku prasan...ble kene captcha time wat bangunan...afta tulis captcha tuh...bangunan still akan dibuat...
    berbeza dengan anta serangan n anta resos...
    ble captcha ditulis...kene...
  2. Thread: Chief

    by wakuwaku
    Replies
    6
    Views
    3,349

    yup2...da research2 semua robohkan jerk...takde...

    yup2...da research2 semua robohkan jerk...takde hal...kekuatan same...
    residen pown da research2 robohkan jerk...
  3. Replies
    34
    Views
    23,929

    ko tak kene bole arr ckp...klu nak adil...bek dia...

    ko tak kene bole arr ckp...klu nak adil...bek dia jalankan captcha nie kepada semua...ini suspek gune bot jerk yang kene...
  4. Replies
    34
    Views
    23,929

    mantap dow denda dia...smpai wave cata aku selang...

    mantap dow denda dia...smpai wave cata aku selang 2-3 mnt from hammer...hebat...aku rasa game ni lagi menarik..dan aku rasa macam nak maen lagi...
  5. Replies
    34
    Views
    23,929

    time kasih for the info walau da panas bontot...

    time kasih for the info walau da panas bontot tunggu jawapan dari mod. Time Kasih *Bow*
    tp harap admin/mod/pihak berkuasa tolong tukar/ubah/wat jadi elok/kasi senang orang..

    1: catpcha time nk...
  6. Pebendaharaan boleh dibuat dimana2 kampung bukan...

    Pebendaharaan boleh dibuat dimana2 kampung bukan non-capital...
  7. Replies
    34
    Views
    23,929

    masalah skang klu nk tukar password pown kene...

    masalah skang klu nk tukar password pown kene captcha pe kes??nk NPC pown kene captcha apa kes??
    beragak arr nak letak captcha semua tempat...
    klu camtuh bek haramkan terus penggunaan mozilla tok...
  8. Replies
    34
    Views
    23,929

    server 5 travian.com.MY tak tahan da aku nie......

    server 5 travian.com.MY
    tak tahan da aku nie...
    tak heran arr kalau pasni travian hanya jadi sejarah,,,
  9. Replies
    34
    Views
    23,929

    captcha melampau!!Tension

    kalau nak anta serangan kene captcha, klu nk anta resos kene captcha...paham la untuk elak bot/script...
    tapi takkan sampai nak tukar password nak kene captcha jgk.apa kalau tukar password sndiri...
  10. Thread: Wave

    by wakuwaku
    Replies
    4
    Views
    4,063

    internet kena laju...aku stakat nie berjaya wat...

    internet kena laju...aku stakat nie berjaya wat 5wave dalam 1 saat...
    offkan skype,offkan loading...wat keje tengah malam...konpem cara tab banyak2 tuh jadi...
    jari pown kene cepat...ekekeke...
    ...
  11. Replies
    4
    Views
    2,648

    thanks razor lagi satu,ada tak cara pengiraan...

    thanks razor

    lagi satu,ada tak cara pengiraan untuk senator nie... mksd aku pengiraan untuk penurunan kesetiaan tuh...

    lg satu,klu anta 3 senator(dari 1 kampung) agak2 bape kesetiaan...
  12. Replies
    4
    Views
    2,648

    perayaan besar

    perayaan besar dikatakan dapat meningkatkan keupayaan penghulu,senator,ketua kampung untuk menakluk kg orang laen...

    soalannya,bila keupayaan itu meningkat...ketika perayaan diadakan ataupon...
  13. Replies
    6
    Views
    3,948

    takde le plak penjelasan dari mane2 pihak...

    takde le plak penjelasan dari mane2 pihak...
  14. Replies
    6
    Views
    3,948

    lpe plak...nih server 5 pnye cite

    lpe plak...nih server 5 pnye cite
  15. Replies
    6
    Views
    3,948

    Server ada masalah ke??

    Pasal apa aku rasa cam server makin lambat??:mad::mad:

    Aku try nak anta 7 wave attack semalam, 5 wave berjaya anta...lagi 2 wave still loading until dia ckp server take too long to...
  16. Replies
    13
    Views
    6,427

    rasa aku kene musnahkan perbendaharaan+bwaak hero

    rasa aku kene musnahkan perbendaharaan+bwaak hero
  17. Replies
    28
    Views
    3,761

    aduyya...men benda nie pown nak kena negara same...

    aduyya...men benda nie pown nak kena negara same ker?
    campur arr sket...netau kena dpt wat kawan reramai dari semua negara...ckp internet ni dunia tanpa sempadan...tapi korang letak sempadan itu...
  18. Thread: Peperangan

    by wakuwaku
    Replies
    33
    Views
    5,229

    nak musnahkan kampung orang...nk kasi dia...

    nak musnahkan kampung orang...nk kasi dia merana...nak suh dia ttp akaun...nak suh dia sedar dunia ni bkn dia yang pnye...
  19. Replies
    27
    Views
    3,498

    guna hero macam mana mksud kau?untuk serang orang...

    guna hero macam mana mksud kau?untuk serang orang ke?aku da musnahkan rumah agam wira...tp wira aku still bleh melancarkan attack dari kampung tuh...

    kedai senjata lambat sket arr....banyak agi...
  20. Replies
    27
    Views
    3,498

    mksd gne nie camne?takleh anta dia pegi...

    mksd gne nie camne?takleh anta dia pegi attack?bleh jerk anta pegi attack...siap nek 2 lvl agi.

    erm,pastukan,pasal akademi,klu kte roboh,takder effectt papekan(da siap selidik semua2)
  21. Replies
    27
    Views
    3,498

    Rumah Agam Wira

    sorry,cari tread tak jmpe(mngkn tak cari setekun2nya)...

    klu kita musnahkan rumah agam wira, apa akan jadi kepada oasis y kita da tawan?akan hilang ataupon terus kekal?
  22. Replies
    5
    Views
    5,733

    bgngnn special mcm perangkap,palung kuda,kedai...

    bgngnn special mcm perangkap,palung kuda,kedai beer semua musnah....
    same macam kes korang tukar ibu kota korang.
    resos lvl11 dan ke atas ibu kota lama akan turun otomatik jadi lvl10,bgnn kedai...
  23. Thread: Peperangan

    by wakuwaku
    Replies
    33
    Views
    5,229

    mngkin silap TAS jgk...cari pasal ngn ramai...

    mngkin silap TAS jgk...cari pasal ngn ramai ally...mmg arr diaorang powerkan...tp camtuh arr...
  24. Thread: myx n my5

    by wakuwaku
    Replies
    3
    Views
    1,266

    myx n my5

    pagi ni(10pg) server mcm lambat respond..speed n my5
    ini tak berlaku plak dkt my4...

    trimas
  25. Thread: Peperangan

    by wakuwaku
    Replies
    33
    Views
    5,229

    itu le pasal...dgn server lambatnya tp 20k da...

    itu le pasal...dgn server lambatnya tp 20k da ilang...tp aku rasa 20k tuh dari ramai player kot...
    sbb aku terima igm "Bantuan anda diserang" sebanyak 7-10 kali...

    Terkicit aku...anta 3k askar...
Results 1 to 25 of 99
Page 1 of 4 1 2 3 4