Search:

Type: Posts; User: sanosuke21

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: how how

    by sanosuke21
    Replies
    2
    Views
    1,178

    guna askar le sebab tarbil nie almost xder...

    guna askar le sebab tarbil nie almost xder defend..nak kukuhkan bangunan kene ada kedai tukang batu..makin tinggi level kedai tu, makin kukuh bangunan, tapi kedai tu hanya leh dibina di ibu kota je..
  2. Replies
    7
    Views
    1,682

    ok2..paham2..

    ok2..paham2..
  3. Replies
    7
    Views
    1,682

    kalau kita tarbil ibukota sampai pop kosong...

    kalau kita tarbil ibukota sampai pop kosong maknanya kg tersebut terus lenyap le??
  4. Replies
    7
    Views
    1,682

    mengenai tarbil

    salam, nak tanya sket..kalau kita tarbil sumber sesuatu kg dan dpt report sumber tersebut dimusnahkan, cthnya ladang dimusnahkan, adakah ladang tersebut btol2 dimusnahkan dan pemain tidak dpt...
  5. Replies
    27
    Views
    5,439

    skali langgan seminggu kan? lepas 2 kene langgan...

    skali langgan seminggu kan? lepas 2 kene langgan plak rasanya..
  6. Replies
    4
    Views
    1,329

    ooo...memang menjawab soalan...terima...

    ooo...memang menjawab soalan...terima kasih..thread boleh ditutp..:D:D
  7. Replies
    4
    Views
    1,329

    level bangunan

    nak tanya, adakah level bangunan yang melebihi level 10 akan jatuh jika isytiharkan ibu kota di kg lain?
  8. Replies
    3
    Views
    1,161

    ye...diorg akan sedar..

    ye...diorg akan sedar..
  9. Persediaan Mendapatkan Pentadbir (senator,...

    Persediaan

    Mendapatkan Pentadbir (senator, penghulu, pemimpin):
    Untuk mendapatkan Pentadbir, anda perlu menyelidiknya di akademi anda pada tahap 20 (anda juga perlu mempunyai Titik Perhimpunan...
  10. Replies
    16
    Views
    8,310

    btol tu..bunyi cm lama jer x on..entah2 akaun ko...

    btol tu..bunyi cm lama jer x on..entah2 akaun ko da kene delete kot..brape lama ko xon? dekat sebulan?:confused::confused:
  11. Thread: one bip

    by sanosuke21
    Replies
    7
    Views
    6,541

    btol...mol la murah..

    btol...mol la murah..
  12. Thread: one bip

    by sanosuke21
    Replies
    7
    Views
    6,541

    aku cadangkan kau gune jer mol point..murah,...

    aku cadangkan kau gune jer mol point..murah, mudah dan selamat..
  13. Replies
    20
    Views
    4,573

    sebab tu orang panggil politik...

    sebab tu orang panggil politik...
  14. Replies
    4
    Views
    1,070

    entah...xder kaitan dengan travian...

    entah...xder kaitan dengan travian pun...:confused::confused::confused:
  15. Replies
    30
    Views
    48,194

    huhu..taik baik wat g2...stop farm kejap..bagi...

    huhu..taik baik wat g2...stop farm kejap..bagi dia grow..pahtu farm balik..hehe..untung2..:D:D
  16. Replies
    37
    Views
    54,625

    tapi bukan senang nak cari kampung 9c nga...

    tapi bukan senang nak cari kampung 9c nga 15..kadang2 tu kene berebut..:D:D
  17. Replies
    30
    Views
    48,194

    aku pernah guna gak cm2..ckp elok2 yg kita nie...

    aku pernah guna gak cm2..ckp elok2 yg kita nie newbie..baru nak start..org yang farm kita mesti phm gak kan sbb dia pun prnh alami situasi yg sama..sebab dia pun manusia gak..:D:D
  18. Replies
    30
    Views
    48,194

    kadang2 igm daripada pemain yg kita farm...

    kadang2 igm daripada pemain yg kita farm menyakitkan hati jer..2 yang ada kene cata sampai kosong tu..haha:D:D
  19. Thread: pembatalan

    by sanosuke21
    Replies
    8
    Views
    4,199

    pergi kat mh (koordinat 0,0) then explain la kat...

    pergi kat mh (koordinat 0,0) then explain la kat die..dan kalu btol awak xmain multi account, dia xkan ban..
  20. Thread: pembatalan

    by sanosuke21
    Replies
    8
    Views
    4,199

    option tu da xde...untuk mengelakkan org main...

    option tu da xde...untuk mengelakkan org main multi account..
  21. Replies
    7
    Views
    2,698

    haha..ada ke patot cm2..

    haha..ada ke patot cm2..
  22. Replies
    7
    Views
    2,698

    btol tu..kan da ada kat halaman utama...

    btol tu..kan da ada kat halaman utama tu..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  23. Replies
    3
    Views
    8,656

    thanks....:D:D

    thanks....:D:D
  24. Replies
    2
    Views
    3,829

    Untuk mengasaskan kampung baru, anda memerlukan 3...

    Untuk mengasaskan kampung baru, anda memerlukan 3 peneroka, tapak lembah terbiar yang anda kehendaki dan juga cukup Mata Budaya. Anda tidak perlu menyelidik peneroka, ia boleh dilatih terus di tahap...
  25. Replies
    9
    Views
    4,733

    untung ler...1.99 USD xsampai sepuluh ringgit...

    untung ler...1.99 USD xsampai sepuluh ringgit pun..kalu guna sms kene charge extra ag..
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2