Search:

Type: Posts; User: redgundam460

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,854

    Thx~!~!!! love u.. .dah boleh... Love Love Love...

    Thx~!~!!! love u.. .dah boleh... Love Love Love king ngan Shimizu
  2. Replies
    35
    Views
    8,148

    wahaha.. aku pon slah sowang ahli BIA-SE™ ape yg...

    wahaha.. aku pon slah sowang ahli BIA-SE™
    ape yg aku lihat, BIA x kan berpecah.. aku yakin BIA leh tawan WW nanti..
  3. Replies
    5
    Views
    1,854

    maksud ko?:confused::confused:

    maksud ko?:confused::confused:
  4. Replies
    5
    Views
    1,854

    Nak Tanya sikit nih.. (Mozila FireFox)

    Nak tnya sikit.. kenapa bila saya in serve 5 pastu bila dah in je, bila klik kat bnda lain dia terkeluar balik kat log in.. arghh menci2.. tapi serve lain ok plak :confused:
    somebody call 911.....
  5. Replies
    1
    Views
    927

    Nak Mintak Tolong Lagi. Meh Jap >.

    leh x senaraikan berapa bnyak Mata Budaya untuk membuka KG ke:

    2 -
    3 -
    4 -
    5 -
    6 -
    7 -
    8 -
    9 -
  6. Replies
    17
    Views
    5,959

    Tmbh?:confused::confused: kalau nk tubuh...

    Tmbh?:confused::confused:

    kalau nk tubuh persekutuan aku tau..
    ko kena up kat Kedutaan lvl 3..:)
  7. Replies
    13
    Views
    19,193

    Sticky: Yaya.. panduan tuh untuk dapatkn medal...

    Yaya.. panduan tuh untuk dapatkn medal Atack..:cool:
  8. Replies
    49
    Views
    56,766

    adoi.. kenaper la FF 3.6 ni x berfungsi untuk GP....

    adoi.. kenaper la FF 3.6 ni x berfungsi untuk GP.
    kalau la leh fungsi kan best :P
  9. Replies
    26
    Views
    5,167

    Yaya aku sokong sngat.. sebab aku pon dalam BIA...

    Yaya aku sokong sngat.. sebab aku pon dalam BIA jgak..
    duk tengok jiran2 aku smua masuk BIA.. rasa nk kluar BIA plak
    nk farm diowang.. ape kes la BIA buat bnyak2 Wing.. :confused:
  10. Replies
    26
    Views
    5,167

    haha bnyak Penyerang yg rugi XD

    haha bnyak Penyerang yg rugi XD
  11. Replies
    25
    Views
    6,660

    Yang ni aku sokong sngat2

    Yang ni aku sokong sngat2
  12. Replies
    33
    Views
    8,625

    Huhu.. aku dh retired my5.. penah skali aku kluar...

    Huhu.. aku dh retired my5.. penah skali aku kluar je dari GOW, SCAR dah dtg serang XD
  13. Replies
    2
    Views
    1,199

    jUn!0r&nUn0 orang pertama yang turun banyak...

    jUn!0r&nUn0 orang pertama yang turun banyak ranking dari ranking 1 haha :P
  14. Thread: Mid game

    by redgundam460
    Replies
    9
    Views
    4,204

    walao.. Naper kuat sngat smpai mcm...

    walao.. Naper kuat sngat smpai mcm tuh?:eek::eek::eek:
  15. Replies
    35
    Views
    8,148

    Apa Yg Penting?? Kerjasama.. Yang tu la penting...

    Apa Yg Penting?? Kerjasama..
    Yang tu la penting kalau nk kuat :)
  16. Replies
    3
    Views
    1,799

    Nice GTR.. Gudluck in Travian World :D

    Nice GTR..
    Gudluck in Travian World :D
  17. Replies
    13
    Views
    3,115

    Tolong gtau jap... My2 sapa MH >.

    Tolong gtau jap... My2 sapa MH >.<
  18. Replies
    13
    Views
    3,115

    Tapi kat My2 x de pon MH :(

    Tapi kat My2 x de pon MH :(
  19. Replies
    13
    Views
    3,115

    Boleh erk?? mcm mana cara dia.. ajar jap :)

    Boleh erk?? mcm mana cara dia.. ajar jap :)
  20. Replies
    13
    Views
    3,115

    Maksud ko di close tu cmner plak?:confused:

    Maksud ko di close tu cmner plak?:confused:
  21. Replies
    13
    Views
    3,115

    Nak Tanya sikit nih.. meh tolong jap

    hello nk tnya sikit..
    mcm ni cerita nya..

    Ada 1 player A nih.. dia ada 2 KG. KG-1 dia (4-4-4-6) KG-2 dia (1-1-1-15)(Ibu Kota)
    Pastu ada la sorang Player B ni dah tawan KG-1 dia,
    pastu cata...
  22. Replies
    13
    Views
    19,193

    Sticky: Nice!! =):)

    Nice!! =):)
  23. Replies
    12
    Views
    3,719

    Bgus2 :):):):D

    Bgus2 :):):):D
  24. Thx ALL :D:D:D:D

    Thx ALL :D:D:D:D
  25. Replies
    17
    Views
    30,509

    Thx for the info

    Thx for the info
Results 1 to 25 of 35
Page 1 of 2 1 2