Search:

Type: Posts; User: KRENAKOGA

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    203
    Views
    11,488

    Pendamkan aja hasrat SE mau bina WW musim...

    Pendamkan aja hasrat SE mau bina WW musim ini.haha.
  2. Replies
    203
    Views
    11,488

    SE dh makin risau.haha.bakal2 dikeronyok oleh SW...

    SE dh makin risau.haha.bakal2 dikeronyok oleh SW dan NE
  3. Replies
    29
    Views
    24,686

    (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

    (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
  4. Replies
    29
    Views
    24,686

    Kesan Artifak kawalan diet je yg boleh kurangkan...

    Kesan Artifak kawalan diet je yg boleh kurangkan penggunaan tanaman kt troop sendiri dan troop bantuan bagi kpg yg ada kesan artifak tu.tp klu palung kuda cuma boleh kurangkan masa latihan di kadang...
  5. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    Para pemain Travian yang dikasihi, Setiap yang...

    Para pemain Travian yang dikasihi,

    Setiap yang bermula pasti akan berakhir, begitu juga zaman ini. Sebaik sahaja Raja Sulaiman diberikan cincin, terukir diatasnya pesanan yang boleh mengambil...
  6. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    skit lg nak smpai ke pnghujung permainan.....huhu

    skit lg nak smpai ke pnghujung permainan.....huhu
  7. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    askar medium saiz,tp smua troop tu lvel senjata...

    askar medium saiz,tp smua troop tu lvel senjata dgn perisai dia smua ful.bygkan la klu lvel senjata dan perisai termsuk cata dan ram full.xde la nak bangga sgt,tp skurang2nya kami xgunakan troop...
  8. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    haha.mcm mrah je bunyineyr tu...tu la ko mabing...

    haha.mcm mrah je bunyineyr tu...tu la ko mabing golek,ckap aksi org pnas td,kan dh marah hammer sorang tu.hehe
  9. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    YUP betul,apa yg aku komen bukan atas nama team...

    YUP betul,apa yg aku komen bukan atas nama team suntzu.tp pandangan peribadi aku je.lg 1,xsmua ww holder yg aku komen,aku cuma komen yg aku xpuas hati je.kepada KNN,syabas sbb semangat tetap...
  10. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    hahaha.jgn telalu gembira sgt.sbb org yg terlalu...

    hahaha.jgn telalu gembira sgt.sbb org yg terlalu gambira ni akn rasa lebih duka bila terjatuh.hehe.bersiap sedia dgn apa yg xdijangka.ally yg xpopularmungkin ada hammer yg ank digerakkan mengikut...
  11. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    (rofl)(rofl)(rofl).aku ni jenis suka...

    (rofl)(rofl)(rofl).aku ni jenis suka berkias2...sapa makn cili dia rasa pedasnyer...tp xsmua holder yg ada ni mcm tu.ada yg sbb di berkelayakan utk jdi holder.so.good luck(rofl)(rofl)
  12. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    (rofl)(rofl)(rofl)hahah.rilek la...biasa la...

    (rofl)(rofl)(rofl)hahah.rilek la...biasa la ni....aku saja2 je nak tgk plyer..ada trasa ke..xde niat apa pun...aku xkata smua holder mcm tu.ada la yg aku xpuas hati...g la maik blik BP tu.jgn buang...
  13. Replies
    757
    Views
    38,837

    cata ada seketui je.leh ke hit ww:D:D:D

    cata ada seketui je.leh ke hit ww:D:D:D
  14. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    (rofl)(rofl)(rofl).kalau trasa tu bgus la.aku ni...

    (rofl)(rofl)(rofl).kalau trasa tu bgus la.aku ni xde niat nak kutuk org xtntu hala.aku just komen pendapat aku.klu stakat jdi sitter tu,xperlu la nak trasa.mybe ko lum tau lg politik travian...
  15. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    Ayat ko ni ayat bodek la.stail aku xde nak...

    Ayat ko ni ayat bodek la.stail aku xde nak cover2.jgn nak tipu diri sndiri.aku ckap apa yg betul.apa plak nak minta maaf bgi pihak aku,aku ada buat salah ke.forum ni open,so aku leh gtau pendapat...
  16. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    aik.trasa ke(rofl)(rofl)(rofl). mmg la cover...

    aik.trasa ke(rofl)(rofl)(rofl).

    mmg la cover team sndiri bro.klu team aku atau aku yg jaga ww,aku pun akan ckap mcm tu.smua yg ko ckap tu politik je smua tu..aku dh bosan la dgr smua tu sbb aku dh...
  17. Replies
    757
    Views
    38,837

    mana ada belagak.aku gtau benda yg btul.mmg...

    mana ada belagak.aku gtau benda yg btul.mmg masing2 tau myerang je.xreti nak cover2 troop.dh alang2 tu,truskan je la.malas nak sim dh,bila xkuar merompak,crop plak xde,bila kuar merompak,troop plak...
  18. Replies
    757
    Views
    38,837

    Hammer suntzu xde yg menarik,dh byk mati...

    Hammer suntzu xde yg menarik,dh byk mati dh.haha.sbb tlalu gila myerang xtentu hala.susah nak kawal troop sbb 4 plyer 1 id.tunggu je mini hammer kuar nnt.:):)
  19. Replies
    757
    Views
    38,837

    haha.askar xreti duk diam,sbb tu la byk...

    haha.askar xreti duk diam,sbb tu la byk mati.terlalu ganas membunuh smpai xdpt dikwal lg
  20. Thread: Politik

    by KRENAKOGA
    Replies
    47
    Views
    2,848

    semua serangan yg dtg ke suntzu buat tlg garu2 id...

    semua serangan yg dtg ke suntzu buat tlg garu2 id je...(rofl)(rofl).ada yg hammer xsempat smpai pun ada.sesat di alam ghaib
  21. Replies
    757
    Views
    38,837

    log yg terbaru xde lg ke.

    log yg terbaru xde lg ke.
  22. Replies
    120
    Views
    7,028

    Poll: betul tu,lg 1,xsemstinya sesebuah ally tu dlihat...

    betul tu,lg 1,xsemstinya sesebuah ally tu dlihat kuat sbb point serangan tinggi dan duduk di no1.cuba ligat ally yg cuma ada 2 3 pemain sahaja dan telah duduk dia rank yg bagus.so,susah nak cari ally...
  23. Replies
    363
    Views
    16,533

    Kembali pada tajuk asal.agak2nyer dh jumpa ke...

    Kembali pada tajuk asal.agak2nyer dh jumpa ke plyer paling popular myx5??
  24. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    haha.apa lg,fake la kasi hujan ribut fake kt BP...

    haha.apa lg,fake la kasi hujan ribut fake kt BP dia.(rofl)(rofl)
  25. Thread: Ww - race

    by KRENAKOGA
    Replies
    813
    Views
    36,622

    troop mmg byk.xdinafikan.tp ww mcm...

    troop mmg byk.xdinafikan.tp ww mcm biskut.haha.rapuh semacam je.apa yg nak dipandang tinggi pda holder ww,semua troop tu bukan holder punya pun.smua tu troop org lain,holder cuma jaga crop je,crop...
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2