Search:

Type: Posts; User: NeoPARAGONZ

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. Replies
    104
    Views
    65,467

    tumpang lalu :D

    tumpang lalu :D
  2. malaysia kan ada musim panas dan lembab sepanjang...

    malaysia kan ada musim panas dan lembab sepanjang tahun :P
  3. Replies
    4
    Views
    2,513

    masa hantar peneroka tu ko ada masa 1min untuk...

    masa hantar peneroka tu ko ada masa 1min untuk berfikir lagi nak teruskan ke tidak lebih 1min dah tak leh cancel perjalanan :D

    peneroka yang telah pergi untuk mengasas kampung pada koordinat yang...
  4. Replies
    104
    Views
    65,467

    marilah bergoyang marilah bergoyang mari kita...

    marilah bergoyang marilah bergoyang mari kita bergoyang (dance) << tak de idea
  5. Replies
    2
    Views
    4,775

    seb baik ko jawap dulu hehe kalau aku yg jawap...

    seb baik ko jawap dulu hehe kalau aku yg jawap tadi lain lak bunyinyer...

    jawapan aku boleh tapi kena tunggu 2 hari selepas keluar dari persekutuan
  6. Thread: Malaysia!

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    486
    Views
    199,228

    tak pe jgn riso puu.. landsay ada,dia boleh...

    tak pe jgn riso puu.. landsay ada,dia boleh sekolahkan ko :D
  7. Thread: Pek Grafik

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    40
    Views
    53,882

    contoh travian skin hehe...

    contoh travian skin hehe http://neoparagonz.blogspot.com/2011/01/white-version-travian-d.html
  8. Replies
    104
    Views
    65,467

    melambak awek travian ni, ko je yg tak tau...

    melambak awek travian ni, ko je yg tak tau hahaha. tak caye cer ko tanya acrobelano ^_^
  9. Thread: myx

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    54
    Views
    24,275

    wah!!! mari kita saksikan siapa yg bakal difarm...

    wah!!! mari kita saksikan siapa yg bakal difarm oleh arcobaleno XDXD
  10. Replies
    30
    Views
    19,035

    Sticky: tgk kat sini http://tournament2012.travian.com/

    tgk kat sini http://tournament2012.travian.com/
  11. Thread: Rom

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    11
    Views
    7,920

    rom balance (def ok att pun ok) pop lagi ok...

    rom balance (def ok att pun ok) pop lagi ok hahahaha
  12. Thread: 2 tahun

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    5
    Views
    7,719

    haha kenshin cer ko ajak si landsay ni main...

    haha kenshin cer ko ajak si landsay ni main terabian.
  13. Replies
    16
    Views
    7,349

    haha tok sah la mintak yg bukan2 ko bukan nak...

    haha tok sah la mintak yg bukan2 ko bukan nak main pun..
  14. Thread: Rom

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    9
    Views
    4,545

    boleh caya ke :D asalkan ko rajin online mesti...

    boleh caya ke :D asalkan ko rajin online mesti jadi punya :D
  15. Thread: Now doing

    by NeoPARAGONZ
    Replies
    60
    Views
    43,010

    apa pulak sepah yang menang..patutnya jozan la yg...

    apa pulak sepah yang menang..patutnya jozan la yg menang :@:@:@:@
  16. Replies
    32
    Views
    17,220

    caya la cery kaler biru la :D kepada lon2 ...

    caya la cery kaler biru la :D

    kepada lon2

    barang yang lepas jangan dikenang ok nanti jadi dendam yang terbuku pulak dia dah unban harap setel la semua tu..
  17. Replies
    11
    Views
    12,037

    welkam to da kelap cery (party)

    welkam to da kelap cery (party)
  18. Replies
    226
    Views
    18,982

    nak hot ke ekekeke jom berjemor (rofl)

    nak hot ke ekekeke jom berjemor (rofl)
  19. Replies
    61
    Views
    52,026

    rugi la delete..silver boleh tukar ke gold..tapi...

    rugi la delete..silver boleh tukar ke gold..tapi tak tau la kan kalau mmg dah ada gold ribu2 tersimpan ekekekkee (chuckle)
  20. Replies
    13
    Views
    5,449

    ekeke aku pun,tak pandai guna script. apatah lagi...

    ekeke aku pun,tak pandai guna script. apatah lagi kalau nak hafal script :p
  21. Replies
    23
    Views
    19,400

    (chuckle) bermimpi kot..mana mungkin ada 2 wira...

    (chuckle) bermimpi kot..mana mungkin ada 2 wira yang aktif..cuma 1 wira je untuk 1 akaun.
  22. Replies
    41
    Views
    34,054

    sanggup ke,sanji suka banyak kampung :D

    sanggup ke,sanji suka banyak kampung :D
  23. Replies
    32
    Views
    2,756

    tak de spam tak de lah baru :)

    tak de spam tak de lah baru :)
  24. Replies
    5
    Views
    2,967

    tgk kat sini ...

    tgk kat sini

    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=516
  25. Replies
    1,744
    Views
    294,934

    letto -- permintaan hati :) ...

    letto -- permintaan hati :)

    http://www.youtube.com/watch?v=EGVvYrb4uHA
Results 1 to 25 of 76
Page 1 of 4 1 2 3 4