Search:

Type: Posts; User: ISABELLA

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    2,701

    kalo pop kosong..tapi kg tak hilang.. up je...

    kalo pop kosong..tapi kg tak hilang.. up je balik.. tak perlu selidik da.. tpi kalau pakai tapak yang pernah hilang kg, kena selidik balik la segalanya dari 0.. melainkan kg tersebut tak hilang.. ...
  2. Replies
    5
    Views
    2,701

    Bengkel Fabrikasi & Akademi

    Soalan yang sering ditanya, adakah setelah selesai mengkaji tahap askar di bengkel fabrikasi dan selesai mengkaji semua askar di akademi, kedua bangunan tersebut boleh dimusnahkan ?

    Jawapan:-...
  3. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    convert lah.. pening tenguk cmni lah

    convert lah.. pening tenguk cmni lah
  4. Replies
    247
    Views
    81,245

    hebat bangat nie dsx (chuckle)

    hebat bangat nie dsx (chuckle)
  5. Replies
    247
    Views
    81,245

    org kalah saja yg delete id dan ajak org lain...

    org kalah saja yg delete id dan ajak org lain delete id (rofl)
  6. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    http://travian-reports.net/my/report/1425523f21c,1...

    http://travian-reports.net/my/report/1425523f21c,142553450df
  7. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    (n) aku atau kamu yang panas.. udah mahu kalah...

    (n) aku atau kamu yang panas.. udah mahu kalah lagi besar cakap nya..udah udah la.naikan aja ww kamu orang. gak bicara saja.. udah dibilang orang sama pula..adakah aku dikira orang sama kira aku...
  8. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    emangnya benar keliatannya ANC digelar sombong...

    emangnya benar keliatannya ANC digelar sombong dan bongkak.. apalagi suka makian player lain, terus memandang rendah kepada pihak lawan..tapi bunyinya cuman TIN KOSONG ya (party)
  9. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    (rofl) ketawa lah diri kamu sendiri.. yang benar...

    (rofl) ketawa lah diri kamu sendiri.. yang benar nya itu pihak kamu.. pemain sekecil NW1SH sendiri-sendiri pun kamu tidak mampu untuk berlawan.lagi mahu mencabar pemain yang lebih besar aliansi...
  10. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    pandai cakap bagaimana yang kamu maksud...

    pandai cakap bagaimana yang kamu maksud kan..bukan kah itu benar? kamu mahu ww dsx kehilangan def seperti pihak kamu kan.. lantaran itu kamu mahu mereka naikkan ww mereka.. supaya kehilangan banyak...
  11. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    aku harap pihak dsx tidak naikkan ww mereka suka...

    aku harap pihak dsx tidak naikkan ww mereka suka suka hati seperti ANC.. hanya merugikan def saja bila dilanggar natar dan musuh.. lihat saja ww ANC.semua tidak mempunyai def yang banyak lantaran...
  12. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    sebab korunk yg tak tepek report hammer geng...

    sebab korunk yg tak tepek report hammer geng korunk sbb tu korunk ckp tak nampk .. kalau sampai sebulan lagi pon DSX taknak naikkan ww mcm ipun, korunk nak buat ape ?(rofl) korunk saja nk bikin...
  13. Replies
    247
    Views
    81,245

    nampak sangat nipu nyer.. ipun stuck di level 39...

    nampak sangat nipu nyer.. ipun stuck di level 39 dah berape lame.. yang dsx nye ww juge yang korunk sibukkan nape.. pjamek.ko ade main ke myx ni? cube ko bagi tahu kitorunk berape lame dah ipun kat...
  14. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    yang ww ipun dah berape lame tak naik korang...

    yang ww ipun dah berape lame tak naik korang takde lak kecoh nape? asal lak dsx nye ww jer korang sibuk? dengki yer
  15. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    (rofl) puji diri sendiri

    (rofl) puji diri sendiri
  16. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    http://travian-reports.net/my/report/139339ebe69...

    http://travian-reports.net/my/report/139339ebe69

    semut ijo hit ww sendiri
  17. Replies
    17
    Views
    8,747

    my choice Option 1 - DSx & SW vs OMG & OFF (nod)

    my choice Option 1 - DSx & SW vs OMG & OFF (nod)
  18. Replies
    17
    Views
    8,747

    tak abis2 alasan kena hack kalau serang member...

    tak abis2 alasan kena hack kalau serang member sendiri,.kalau serang member lawan xde lak kena hack (n)
  19. Thread: Battle Report

    by ISABELLA
    Replies
    203
    Views
    69,868

    http://travian-reports.net/my/report/13538294a34

    http://travian-reports.net/my/report/13538294a34
  20. Replies
    47
    Views
    21,461

    yah... benar kan info yang aku dengar dari APC...

    yah... benar kan info yang aku dengar dari APC sendiri itu hari..hehehe (chuckle)
    spy itu biasa bro. .dengar cerita lagi..id tak tahu sudah otw delete yah?
  21. Replies
    47
    Views
    21,461

    aku ada dengar cerite, OMG APC nie ade yang tak...

    aku ada dengar cerite, OMG APC nie ade yang tak boleh dipercaye. sebabnye.. dgn SW pon mereka join serang DSX .. tak tahu a.k.a dark slayer ini keluar dari APC dan join SW lalu join mission...
  22. Thread: Konflik sw???

    by ISABELLA
    Replies
    9
    Views
    4,729

    aku ada dengar kabar nya, di ally noob tu ade...

    aku ada dengar kabar nya, di ally noob tu ade yang mahu support, ade yang mahu support OMG,kiranya ada perebutan Def dan support kiranya tu.. Diha itu mahunya support SW tapi ada MT lainnye mahu...
  23. Thread: Konflik sw???

    by ISABELLA
    Replies
    9
    Views
    4,729

    Konflik sw???

    Kabarnya SW punya konflik dalaman.. WW ipun disabotaj orang dalaman juga? kenapa yer? keliatannyer server myx kali ini berlanjutan lama lagi lah.. Sesiapa punya info konflik di SW silahkan share lah...
  24. Replies
    47
    Views
    21,461

    setahu aku, DSX hanya membalas mereka yang mula...

    setahu aku, DSX hanya membalas mereka yang mula bikin kacau atau mereka yang menyentuh player nye..
    mereka tidak mula cari hal dahulu.. jika dirunding, ya bisa dirunding,jika tidak, perang aja...
  25. Replies
    162
    Views
    67,521

    emangnya begitu kabar dari teman-teman di OMG...

    emangnya begitu kabar dari teman-teman di OMG bila di tanya kenapa berperang sesama sendiri.. mereka terasa dikhianati lagi dipergunakan tu..






    :x
Results 1 to 25 of 60
Page 1 of 3 1 2 3