Search:

Type: Posts; User: pendekar api

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    4,915

    Server = my4 BP = 19.03.10 (jam 22.00) ape...

    Server = my4
    BP = 19.03.10 (jam 22.00)

    ape kah maksud pernyataan di atas^....???tolong jwb...:confused::confused:
  2. Replies
    16
    Views
    9,269

    kena tarbil lah tu...

    kena tarbil lah tu...
  3. Replies
    17
    Views
    9,207

    ye lah..tapi mesti ade residen ke..itu yg syer...

    ye lah..tapi mesti ade residen ke..itu yg syer tanyer bkan masalah senator ke ape ke...residen je,...:mad:
  4. Replies
    17
    Views
    9,207

    residen....

    helo..sesapa yg pandai tolong gi tau ye...klu nk jajah kampung baru,wajib buat residen ke???:confused::confused:
  5. Replies
    6
    Views
    3,665

    bleyh ke???

    boleh ke runtuh kan bangunan yg ade???:confused::confused:
  6. Replies
    31
    Views
    36,180

    Poll: btul2....naruto best...Tapi bleach...

    btul2....naruto best...Tapi bleach boring...lawan2...jalan cerite tah pape...:D:D
  7. Replies
    7
    Views
    2,216

    nape????

    nape ha???semalam syer register dah...akaun syer dah aktif..tapi ari ni cube masuk die kate akaun blum diaktifkan..plik..:cool::confused::confused:ade yg dah mule main ke???
  8. Replies
    31
    Views
    36,180

    Poll: kesah ape???

    Aku kesah ape:cool: ^^^^yg aku tau majoriti naruto la....:D:D(sasuke uchiha)
  9. Replies
    31
    Views
    36,180

    Poll: Naruto is the Best.....you all...

    Naruto is the Best.....<Kagebushinnajitsu>you all have to learn the jutsu...hehhehe
  10. Replies
    8
    Views
    2,570

    ish3...dah name pun peperangan.....mesti lah...

    ish3...dah name pun peperangan.....mesti lah serang menyerang...yg kuat menang yg lemah kalah...semoga berjaya....;);)
  11. Replies
    8
    Views
    2,142

    cata tu aper?????

    cata tu aper?????
  12. Replies
    3
    Views
    1,124

    time kaseh...

    time kaseh...
  13. Replies
    15
    Views
    5,213

    aku pun x tau...hh

    aku pun x tau...hh
  14. Replies
    3
    Views
    1,124

    mase yg same????

    saper yg pandai tolong bg jawapan.....klu ader bantuan yg nk datang...dan juga serangan .....pade waktu yg same....contoh...(1 bantuan:50 saat) lpastu (1 serangan:50saat)...camner ha???adekah askar...
  15. Replies
    7
    Views
    2,364

    time kaseh la yer...

    time kaseh la yer...
  16. Replies
    7
    Views
    2,364

    tahap wira

    saper2 bleh tolong x???mesti bg korang soalan sye ni senang dijawab bg korang:D.......tapi sye pning...syer dah naik kan tahap rumah agam wira syer dah tahap 2...tapi tahap wira masih...
  17. Replies
    30
    Views
    7,490

    yeaha...new year....

    yeaha...new year....
  18. Replies
    6
    Views
    1,844

    btul3....jelapang nak naik kan kapasiti je,,,,ish2

    btul3....jelapang nak naik kan kapasiti je,,,,ish2
  19. Replies
    4
    Views
    2,073

    klu hantar senator,pemimpin ngan penghulu pun x...

    klu hantar senator,pemimpin ngan penghulu pun x leh ke....suruh la penghulu tu cakap ngan haiwan tu...suruh haiwan tu kerje same ngan kiter???:rolleyes::o;):p
  20. Thread: wira

    by pendekar api
    Replies
    5
    Views
    1,769

    abis nanti pengalaman kan berkurang....???stiap...

    abis nanti pengalaman kan berkurang....???stiap kali syer wat camtu pengalaman hero syer berkurang...camne ha????
  21. Replies
    1
    Views
    1,032

    peace,peace,peace...kamu jangan...

    peace,peace,peace...kamu jangan nakal.....hahahah;);):):p
Results 1 to 21 of 26
Page 1 of 2 1 2