Search:

Type: Posts; User: shadow

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: oasis

    by shadow
    Replies
    3
    Views
    2,640

    hantar wakil try jajah oasis kat situ

    hantar wakil try jajah oasis kat situ
  2. Replies
    30
    Views
    23,889

    Sticky: kepade otai2 sume. gud luck(bow)

    kepade otai2 sume. gud luck(bow)
  3. Thread: Rom

    by shadow
    Replies
    11
    Views
    9,564

    rom klau x silap aku maksimumkan resos than wat...

    rom klau x silap aku maksimumkan resos than wat def. pastu bru wat atk
  4. game ni bosan sbab nak tggu resos cukup gan...

    game ni bosan sbab nak tggu resos cukup gan bangunan siap.yg laen tu ok je
  5. ye btol.tu je lah cre korang nak survive kan ally...

    ye btol.tu je lah cre korang nak survive kan ally korang
  6. 1.x slap aku ahli dye stay lg dlam ally.cume...

    1.x slap aku ahli dye stay lg dlam ally.cume pemain laen yang nak masok ally tu x bleh masok ally tu sbab tahap kedutaan rendah

    2.ally tu akan kekal sekira ye sume ahli ye x kuar dari ally
    ...
  7. Replies
    5
    Views
    5,874

    Sticky: thanks encik sanji banyak bantu kita

    thanks encik sanji banyak bantu kita
  8. Replies
    7
    Views
    4,321

    btol lah tu.xder slah.sume btol.100%

    btol lah tu.xder slah.sume btol.100%
  9. Thread: Tolong jawab.

    by shadow
    Replies
    5
    Views
    3,443

    tip untuk gaul. perangkap tu penting.:D

    tip untuk gaul.

    perangkap tu penting.:D
  10. Replies
    6
    Views
    5,396

    aku ingatkan level 10 bleh tgok askar jenis ape...

    aku ingatkan level 10 bleh tgok askar jenis ape yang serang.siot tol.
  11. Replies
    41
    Views
    41,965

    tahniah sanji.teruskan jd spamer

    tahniah sanji.teruskan jd spamer
  12. Replies
    6
    Views
    5,396

    setahu aku titik perhimpunan bleh dihancurkan...

    setahu aku titik perhimpunan bleh dihancurkan gune cata.yang pasal ade efek askar yg berada dlam perjalanan kuar tu aku x

    tau lah
  13. Replies
    1
    Views
    2,989

    ko mmang x bleh ubah laporan tu.dye sorok jumlah...

    ko mmang x bleh ubah laporan tu.dye sorok jumlah askar ko gan musuh.ko bleh gak sorokan name kg ko gan musuh
  14. Replies
    58
    Views
    52,545

    artifak dah kuar ke.

    artifak dah kuar ke.
  15. Replies
    6
    Views
    5,396

    titik perhimpunan

    nak tanye sikit.ape kelebihan titik perhimpunan selain drpd ketepatan tarbil?

    tolong jawab ye
  16. Replies
    32
    Views
    21,617

    tc2 susah lah nak farm skarang.blik je bawak...

    tc2 susah lah nak farm skarang.blik je bawak habuk.jd resos pun lambat sikit lah nak naek.
  17. Thread: Rom

    by shadow
    Replies
    9
    Views
    6,013

    aku nak tip cam mane nak pump tanpa ade masalah...

    aku nak tip cam mane nak pump tanpa ade masalah gan resos
  18. Thread: Rom

    by shadow
    Replies
    9
    Views
    6,013

    Rom

    bleh x bg tip untuk pemain yang gune puak rom?
  19. Replies
    13
    Views
    11,024

    bru aku tau cam mane nak maen sim city.test lah...

    bru aku tau cam mane nak maen sim city.test lah nak simcity
  20. Replies
    5
    Views
    2,969

    serve 6 oun dah x der bende alah tu

    serve 6 oun dah x der bende alah tu
  21. Thread: gold

    by shadow
    Replies
    5
    Views
    4,807

    ade diskaun ni yang best

    ade diskaun ni yang best
  22. Replies
    16
    Views
    11,709

    15c lg bgos.bleh park askar byak2.tol x

    15c lg bgos.bleh park askar byak2.tol x
  23. Replies
    49
    Views
    12,510

    sape join serve 2 dpat perlindung pemain baru.ape...

    sape join serve 2 dpat perlindung pemain baru.ape lg.join lah cepat
  24. Replies
    58
    Views
    52,545

    go NSA go go go go

    go NSA go

    go go go
  25. Thread: Malaysia!

    by shadow
    Replies
    486
    Views
    255,673

    helo sume.aku dua tahun x maen travian tp dah...

    helo sume.aku dua tahun x maen travian tp dah lupe sume langkah2 dye.tlong ajar aku blik
Results 1 to 25 of 34
Page 1 of 2 1 2