Search:

Type: Posts; User: einz90

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds; generated 47 minute(s) ago.

  1. Thread: About artifak

    by einz90
    Replies
    22
    Views
    11,685

    Kira treasury kena ada la kat kampung...

    Kira treasury kena ada la kat kampung 15c(storage) aku tu kalau aku nk pindah artifak dari kampung hammer aku(yang atack dan tawan kampung natar) ke kampung 15c aku ? ada option la kalau nk transfer...
  2. Thread: About artifak

    by einz90
    Replies
    22
    Views
    11,685

    About artifak

    aku nak tanya ni kalau aku ada 15c la kan , kalau nanti nk tawan artifak guna kampung hammer aku yang lain boleh ? tpi masalah leh ka kalau aku mau transfer artifak dari kampung hammer ke kampung 15c...
  3. Replies
    6
    Views
    2,265

    ades rugi ? aku rsa memang tk boleh antar kan ...

    ades rugi ? aku rsa memang tk boleh antar kan

    p/s: oww tk baca abis , kena perangkap ka , try gak tunggu brapa2 ari kut2 telepas ka
  4. Thread: [T4] Pepijat

    by einz90
    Replies
    1
    Views
    1,366

    tktau la ni pepijat ketak , bahagian untuk msg...

    tktau la ni pepijat ketak , bahagian untuk msg kalau nk letak simbol atau highlight player name , guild and location bila tekan dia jadi duk depan pekataan tk masuk tengah2 , nk copy pun susah ,...
  5. Replies
    4
    Views
    5,158

    ctlee mai sini mesti baject sempoi kan... hehehe

    ctlee mai sini mesti baject sempoi kan... hehehe
  6. Thread: natar t4

    by einz90
    Replies
    16
    Views
    14,082

    nak tengok sapa berani menerima resiko buat...

    nak tengok sapa berani menerima resiko buat kawasan tu....
  7. Thread: natar t4

    by einz90
    Replies
    16
    Views
    14,082

    jiran tu natar ka... jangan risau dia tk penah...

    jiran tu natar ka... jangan risau dia tk penah atack lagi... tpi macam depa kata kalau kacau kawsan kelabu tu kwsan natar mungkin kena serang , ko try tgk buat kat situ. kekekeke
  8. Thread: natar t4

    by einz90
    Replies
    16
    Views
    14,082

    stakat ni aku serang kampung tu dia tk balas...

    stakat ni aku serang kampung tu dia tk balas balik pun... tapi kalau nak konker dia kau dengar dia serang balik
  9. Thread: Wira

    by einz90
    Replies
    8
    Views
    7,291

    Perak boleh dapat masa buat permbidaan @ ko dapat...

    Perak boleh dapat masa buat permbidaan @ ko dapat melalui pengembaraan... pada awalan ko revive ja , murah ja..
  10. Thread: natar t4

    by einz90
    Replies
    16
    Views
    14,082

    memang kalau tak aktif atau deleted akaun natar...

    memang kalau tak aktif atau deleted akaun natar akan ambil alih... oww kira kalau buat dalam grey map tu kena serang la.. Fuh selamat tk buat lagi.
  11. Replies
    61
    Views
    49,225

    haha dia buat camtu sampai gaul pun leh jadi rank...

    haha dia buat camtu sampai gaul pun leh jadi rank no 1 sbagai perompak
  12. Thread: natar t4

    by einz90
    Replies
    16
    Views
    14,082

    natar t4

    nak tanya kalau aku buat kampung dekat sebelah kampung natar yang pop 200++ pop dia agak2 dia kacau aku tak ? kalau aku tak kcau dia la ? aku hanya nk tau kalau dia atack aku guna cata ka apa ka?sbb...
  13. Replies
    1
    Views
    3,239

    baik hang cari kat T6 terus , sbb kadang leader...

    baik hang cari kat T6 terus , sbb kadang leader guild bukan mai kat sini sangat...
  14. Replies
    10
    Views
    12,213

    itulah semangat satu malaysia.....

    itulah semangat satu malaysia.....
  15. Replies
    6
    Views
    4,686

    Hahahha tu la aku tengok sangkar sampai 10k mcam...

    Hahahha tu la aku tengok sangkar sampai 10k mcam ko kata tu.. fuh kaya gaban gila , untuk def kampung depa latu tangkap gajah gan rimau dgan boya , fuh def tinggi tu
  16. Thread: Pingat

    by einz90
    Replies
    5
    Views
    3,725

    oww ari isnin bukan ari ahad

    oww ari isnin bukan ari ahad
  17. Thread: Pingat

    by einz90
    Replies
    5
    Views
    3,725

    Pingat

    Boleh aku tau , pingat untuk seminggu dari hari apa hingga ke ke hari apa dan pukul berapa pingat akan dapat , aku rsa 12tghari hari ahad btul ka smua mata serangan , pertahanan , pemanjat dan lain2...
  18. Thread: Penjelajah T4

    by einz90
    Replies
    3
    Views
    2,175

    Penjelajah T4

    aku nak tanya sehari boleh buat berapa penjelajahan ??? aku p tiga kali lpas tu aku dlam senarai pengembaraan takdak dah ??? macam mana tu nk kena tunggu sampai bila baru ada balik ? (whew) aku harap...
  19. Thread: Wira T4

    by einz90
    Replies
    18
    Views
    15,432

    untuk pada awal2 ni.... tkyah harap stgat gan...

    untuk pada awal2 ni.... tkyah harap stgat gan wira utk pertahan kampung p menjelajah lagi bagus aku rasa pada awal2 ni , bila dah lvl tinggi baru guna utk defend...
  20. Replies
    91
    Views
    45,705

    Sticky: Yup aku setuju tu , dah la teuton jalan lambat...

    Yup aku setuju tu , dah la teuton jalan lambat tak macam tribe len... smua tribe ada kelebihan masing2
  21. Replies
    30
    Views
    14,926

    akhirnya sempurna....

    akhirnya sempurna....
  22. Replies
    15
    Views
    5,778

    3.6 dia punya grapic mcam yang travian lama jugak...

    3.6 dia punya grapic mcam yang travian lama jugak ka ? ataupun lain skit ?
  23. Replies
    30
    Views
    14,926

    yang aku tau dia akan automatik , sebab member...

    yang aku tau dia akan automatik , sebab member aku guna dia tlong bwak lari kalau kena serang tapi setiap pelarian akan ada cast gold , aku pun kurang pasti arap admin dpt terang lbih lanjut.

    p/s:...
  24. Replies
    30
    Views
    14,926

    dia cuma bawak lari askar tu bila kena farm atau...

    dia cuma bawak lari askar tu bila kena farm atau apa2 ... tpi automatik emas akan kurang... camtu la
  25. Replies
    61
    Views
    49,225

    nih kalau dha released T4 version travian tkdak...

    nih kalau dha released T4 version travian tkdak dah ka ?... T4 nih kena banyak masa duk depan komputer untuk cari item untuk wira... aku men international punya.. men sat ja. Srylah terus terang aku...
Results 1 to 25 of 61
Page 1 of 3 1 2 3