Search:

Type: Posts; User: arif07

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.08 seconds.

  1. Thread: The end myx4.

    by arif07
    Replies
    38
    Views
    2,540

    "YanZI" merupakan pemerintah empayar peribadi...

    "YanZI" merupakan pemerintah empayar peribadi yang terbesar
    Tahniah buat partner aku wong.... ;)
    pemabuk - my1 abg hazwan :P
    pyeces - my1 - pakcik wong hehehe
    kg.penjom - my1
    muhd arif - my1...
  2. Replies
    71
    Views
    5,476

    troop skynoah mati semua :confused: adakah RVG...

    troop skynoah mati semua :confused:
    adakah RVG akan kalah :confused:

    adakah skynoah akan menggunakan kepakarannya utk memenangi WW
    attack NO.1 [GAGAL]
    def NO.1 [IN PROGRESS]

    huhuhu......
  3. Replies
    71
    Views
    5,476

    sedangkan askar ada unit perisik, sedangkan...

    sedangkan askar ada unit perisik, sedangkan amerika ada CIA, sedangkan ISRAEL ada mossad, tu takut kah?, dlm travian mesti xde spy? baru seronok...

    ko ada spy sekalipun belum tentu berani...
  4. Replies
    71
    Views
    5,476

    ya tuhan... main spy di katakan noob???? paling...

    ya tuhan... main spy di katakan noob????
    paling terer la tu, buat spy sampai pening leader cari spy
    ko tak main server luar, ratus2 spy baru ko tau langit tinggi rendah
  5. Thread: area NW???

    by arif07
    Replies
    141
    Views
    10,446

    pembetulan GENG VII sahaja bukan ally GENG tm...

    pembetulan
    GENG VII sahaja bukan ally GENG tm (jgn libatkan mereka, mereka tak bersalah) huhu
  6. Thread: Best Report

    by arif07
    Replies
    84
    Views
    5,970

    jgn babitkan masalah spy tu semua hanya alasan je

    jgn babitkan masalah spy
    tu semua hanya alasan je
  7. Thread: Best Report

    by arif07
    Replies
    84
    Views
    5,970

    paste je kelembai pun suka tengok huhuhu :p

    paste je kelembai pun suka tengok huhuhu :p
  8. Thread: Best Report

    by arif07
    Replies
    84
    Views
    5,970

    RVG dh kalah, offence harapkan skynoah je satu...

    RVG dh kalah, offence harapkan skynoah je satu kali 1shot WW mcm xde makna huhuhu
    baik dia buat operasi menyerang SEAL/RAVE leh gak tambah point defend :D

    kesian mazli try lagi next time huhuhu
  9. Thread: WW updated

    by arif07
    Replies
    235
    Views
    12,930

    oops KEBABOM :D...

    oops KEBABOM :D
    http://travian-reports.net/my/report/8324fd48fbc
  10. Thread: WW updated

    by arif07
    Replies
    235
    Views
    12,930

    http://travian-reports.net/my/raport.php?id=203227...

    http://travian-reports.net/my/raport.php?id=20322797b6e
    special utk BEKAS OWNER coach:D

    apa yg penting KEBABOM !!!!!! :D
  11. Replies
    31
    Views
    51,518

    Sticky: selain bantuan sumber, bantuan ketenteraan boleh...

    selain bantuan sumber, bantuan ketenteraan boleh tanpa hadkan?
    cth bantuan pertahanan ke pemain besar atau ke pemain kecil
    utk K2 dan K3

    edited
    tiada had bagi bantuan ketenteraan.
  12. Replies
    233
    Views
    15,506

    oh aku teringat RULE terbaru population penalty...

    oh aku teringat RULE terbaru
    population penalty

    pop 7k serang pop 1k
    means kadar penalty dikenakan dlm 40%- 50% point serangan kena cut
    aku pun lupa berapa % tapi lebih kurang la

    tujuan...
  13. Thread: T3.6 speed myx

    by arif07
    Replies
    61
    Views
    4,184

    T 3.6 utk gold player sahaja, so mana yg kaya...

    T 3.6 utk gold player sahaja, so mana yg kaya sangat leh la spam puas2, tukar style la, lps ni cuba kasi kaw2 rom, tukar statement laks huhuhu
    sape xde gold tu main je utk suka2
  14. Replies
    69
    Views
    5,484

    ko tak kesian langsung ngan org xde gold hahaha...

    ko tak kesian langsung ngan org xde gold hahaha
    apa masalahnya, teuton kan ada kilang bir
    tu pun lum cukup lg ka :cool:
  15. Replies
    69
    Views
    5,484

    sebab tu diorg remove 10% attack/def bonus...

    sebab tu diorg remove 10% attack/def bonus
    supaya nk bg adil antara gold user dan bukan gold user
  16. Replies
    69
    Views
    5,484

    huhu gold player mesti kerap online tak boleh...

    huhu
    gold player mesti kerap online tak boleh malas2 tu :p
    aku pernah main xde gold
    still boleh mengejar :)
  17. Replies
    69
    Views
    5,484

    tu la pasal pakat2 la berhenti main bot, xde...

    tu la pasal
    pakat2 la berhenti main bot, xde keadilan main bot ni
    so lepas ni fair la, yg lemah leh berdiri sama tinggi ngan yg kuat
    bezanya kekerapan online
  18. Replies
    69
    Views
    5,484

    play without bot or script:cool: cool~~!

    play without bot or script:cool:
    cool~~!
  19. Replies
    25
    Views
    3,095

    xyah report, farm dulu kaw2, dia serang balas...

    xyah report, farm dulu kaw2, dia serang balas baru la report huhu
  20. Replies
    46
    Views
    5,422

    hahaha memang keje aku pun susun koordinasi...

    hahaha
    memang keje aku pun susun koordinasi ally, huhu
    tapi aku xmain my5 :p
  21. Replies
    46
    Views
    5,422

    ohh, top player dlm TAS bukannya satu kawasan...

    ohh, top player dlm TAS bukannya satu kawasan quadrant tak mcm KNQ fokus satu quadrant means ability utk deploy askar lebih tersusun, so utk jangka pendek mungkin diorg bagus, tapi jangka panjang tak...
  22. Replies
    46
    Views
    5,422

    tak menarik langsung la kalau semua top player...

    tak menarik langsung la kalau semua top player dlm TAS
    ala yg top2 ni keluar je buat clan sendiri pastu test power baru la respek :p
Results 1 to 22 of 57
Page 1 of 3 1 2 3