Search:

Type: Posts; User: sakos

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    fuyoh.ade org butthurt ni.buasir ke ? (rofl)

    fuyoh.ade org butthurt ni.buasir ke ? (rofl)
  2. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    oo.dah tau dah xde def kasik cata la sampai...

    oo.dah tau dah xde def kasik cata la sampai habis.tp aku tgk kt travian stat pon budak2 NE ni asek dok drop pop je.ramai sangat dah ke hilang kampung? bukan setakat kanak2 dari aneh tu je, malah...
  3. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    fuyyoh.nanti jadi perang tige penjuru lah ? :x

    fuyyoh.nanti jadi perang tige penjuru lah ? :x
  4. Thread: [OMG] vs DSx

    by sakos
    Replies
    59
    Views
    26,418

    |-( abes la id aku kene cata.help...help.....

    |-( abes la id aku kene cata.help...help.....
  5. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    (clap) mane rakyat2 OMG NE ? xkan diam je kot.dlu...

    (clap) mane rakyat2 OMG NE ? xkan diam je kot.dlu bukan main sembang hebat lagi. kasi balas la.xkan dok diam je... :x
  6. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    wah tu dia abg mod dah sound :x stick to topic...

    wah tu dia abg mod dah sound :x stick to topic pls.mane ni log2.tunjuk la log2 menarik.
  7. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    OMG.HANGAT!! apa lagi.kasi cata la semua OMG PRO...

    OMG.HANGAT!! apa lagi.kasi cata la semua OMG PRO OMG NE ngan NWC
  8. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    mana ni log2 serangan ke skyjuice.tegolek tebabas...

    mana ni log2 serangan ke skyjuice.tegolek tebabas ke troops geng2 OMG NE tu. :x
  9. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by sakos
    Replies
    162
    Views
    63,164

    aikkkkkk.bukan depa sebok dok perang ngan geng2...

    aikkkkkk.bukan depa sebok dok perang ngan geng2 jek separow ke ? kenape tibe2 pilih target NWC pulak ? weird. :x
  10. Thread: Battle Report

    by sakos
    Replies
    203
    Views
    64,284

    repot camtu buat ape paste.buat semak forum...

    repot camtu buat ape paste.buat semak forum je.paste la report sweeper masuk kampung.baru la panas.
  11. Thread: R&R

    by sakos
    Replies
    39
    Views
    18,840

    NW kan quadran noob.mane layak nak ada R&R kat...

    NW kan quadran noob.mane layak nak ada R&R kat NW.R&R kan geng2 OTAI
  12. Thread: WW Race

    by sakos
    Replies
    24
    Views
    2,141

    go go go (party)(party)

    go go go (party)(party)
  13. Thread: Now doing

    by sakos
    Replies
    60
    Views
    40,757

    /me xde id le.camne nak ajak :p

    /me xde id le.camne nak ajak :p
  14. Thread: Now doing

    by sakos
    Replies
    60
    Views
    40,757

    tu dia geng2 teamserver.otai2 neh.nak belajar...

    tu dia geng2 teamserver.otai2 neh.nak belajar bole ? :p
  15. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    (shake)(shake) dah lama berenti main travian.ada...

    (shake)(shake) dah lama berenti main travian.ada lagi byk kerja yg perlu di buat :p.hanya tolong kawan2 paste report nya di forum :D

    about alasan account di hack tu.suruh aja owner nya tuka...
  16. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    nak lagi nice report ? ini boleh menjatuhkan lagi...

    nak lagi nice report ? ini boleh menjatuhkan lagi maruah SW :p

    :D:D:D:D
  17. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    kalau dah SEAL tu memang SEAL la kot. xkan x...

    kalau dah SEAL tu memang SEAL la kot. xkan x paham2 lagi :D
    tiba2 kt profile tulis "this account was hijack" wakakaka.
    alasan budak kecik je camtu.xkan travian malaysia kena attack ngan Anonymous...
  18. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    byk lagi report2 seperti itu tapi biarlah rahsia...

    byk lagi report2 seperti itu tapi biarlah rahsia :D

    cewah dah mcm siti nurhaliza la pulak..

    (bow) to SW team kerana telah merevealkan desa2 hammer mereka :p
  19. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    apa yg bugil nya om ? itu real log. di iktiraf...

    apa yg bugil nya om ? itu real log. di iktiraf oleh owner Count sendiri dan diberi greenlight untuk di post di forum.x perlu di aliaskan lognya :)
  20. Thread: Now doing

    by sakos
    Replies
    60
    Views
    40,757

    mcm tu pon ada ka ? peliks

    mcm tu pon ada ka ? peliks
  21. Thread: SE FAM Vs ????

    by sakos
    Replies
    123
    Views
    8,530

    gara-gara mahu menghapuskan desa hammer Count...

    gara-gara mahu menghapuskan desa hammer Count akhirnya SW telah mengerahkan bala tentera mereka menyerang secara bergilir2 :D
    ini report2nya..
    ...
  22. Thread: kelab gold

    by sakos
    Replies
    9
    Views
    3,243

    dia mmg otai kot.jgn pandang rendah kt dia...

    dia mmg otai kot.jgn pandang rendah kt dia tu.nanti x pasal2 kena bedah :D
  23. Thread: new mod in town

    by sakos
    Replies
    14
    Views
    15,589

    fewwitttttttt..all hail to new mod :P

    fewwitttttttt..all hail to new mod :P
  24. Replies
    226
    Views
    13,768

    igt kg tu ye.lepas ni ramai2 kasi 0 kg tu :P

    igt kg tu ye.lepas ni ramai2 kasi 0 kg tu :P
  25. Replies
    226
    Views
    13,768

    budak2 tu biasa lah. multi ada, muslihat ada, mcm...

    budak2 tu biasa lah. multi ada, muslihat ada, mcm astro pulak, macam2 ada. :D :D bila kena ban siap nak ugut MH lagi. :D
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2