Search:

Type: Posts; User: J1ra1ya

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Thread: Battle Report

    by J1ra1ya
    Replies
    203
    Views
    64,284

    ww skyz dah rebah menyembah bumi, tinggal pokemon...

    ww skyz dah rebah menyembah bumi, tinggal pokemon jer yang dok tunggu masa nak rebah...
  2. Replies
    247
    Views
    74,700

    ww skyz dah kena bom tadi pagi, tinggal ww...

    ww skyz dah kena bom tadi pagi, tinggal ww pokemon jer sedang tunggu giliran untuk dibom...
    nampaknya makin panjanglah server kali nih, entah bila akan tamatnya...
  3. Thread: Konflik sw???

    by J1ra1ya
    Replies
    9
    Views
    4,355

    Ada pemain dari SW yang dah terpadan akaun hari...

    Ada pemain dari SW yang dah terpadan akaun hari nih lepas ww ipun ranap....
    Adakah orang yang sama mensabotaj ww ipun dengan menghantar balik semua def...
    Sebelum menyerang ww sampai ranap...
  4. Replies
    247
    Views
    74,700

    Hari nih id skype dari ally sw tiba2 hilang dari...

    Hari nih id skype dari ally sw tiba2 hilang dari peta myx....
    Adakah ranapnya ww ipun angkara orang yang sama meranapkan ww figur sebelum ni...
  5. Replies
    247
    Views
    74,700

    x da yang nak kongsikan ker sapa yang bedal ww...

    x da yang nak kongsikan ker sapa yang bedal ww ipun tuh....
    geng papa jahat mana yang buat onar kat situ...
  6. Replies
    247
    Views
    74,700

    sapa yang bedal ww ipun tanpa def....

    sapa yang bedal ww ipun tanpa def....
  7. Replies
    247
    Views
    74,700

    DSx hentam SW, tapi tadi tengok SW balas kat WW...

    DSx hentam SW, tapi tadi tengok SW balas kat WW OMG jer pun...
    WW DSx SW x da selera nak sentuh...
  8. Replies
    247
    Views
    74,700

    ww ipun dah jatuh lvl 60 pagi nih dari lvl 94...

    ww ipun dah jatuh lvl 60 pagi nih dari lvl 94 semalam...
  9. Replies
    247
    Views
    74,700

    dah naik ke lvl 91 tu... masih belum ada yang...

    dah naik ke lvl 91 tu...
    masih belum ada yang nak serang ker...

    atau dah ada yang mulakan perjalanan tapi masih belum sampai atau x sempat sampai...
  10. Replies
    247
    Views
    74,700

    cepat naikkan ke lvl100, tak usah tunggu yang di...

    cepat naikkan ke lvl100, tak usah tunggu yang di bawah tu...
  11. Thread: [OMG] vs DSx

    by J1ra1ya
    Replies
    59
    Views
    26,418

    Ada ally baru yang wujud yer, apa cerita nih... ...

    Ada ally baru yang wujud yer, apa cerita nih...

    Ingatkan mode perang antara 2 ally nih...
  12. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by J1ra1ya
    Replies
    162
    Views
    63,164

    Orang luar pasti untung kalau sudah jadi perang...

    Orang luar pasti untung kalau sudah jadi perang saudara...
    Tolong api2kan lagi biar semua lebur...
  13. Thread: Battle Report

    by J1ra1ya
    Replies
    203
    Views
    64,284

    x da battle report baru ke... tengok kat log...

    x da battle report baru ke...
    tengok kat log pembela ada yang cecah 270K def point...
  14. Replies
    226
    Views
    13,768

    Masih main ya di myx6...

    Masih main ya di myx6...
  15. Replies
    54
    Views
    2,828

    Para pemain Travian yang dikasihi, Setiap...

    Para pemain Travian yang dikasihi,

    Setiap yang bermula pasti akan berakhir, begitu juga zaman ini. Sebaik sahaja Raja Sulaiman diberikan cincin, terukir diatasnya pesanan yang boleh mengambil...
  16. Replies
    54
    Views
    2,828

    Kalau x da apa2 yang di luar jangkaan terjadi,...

    Kalau x da apa2 yang di luar jangkaan terjadi, pagi nanti siap ler ww lvl 100...
  17. Replies
    61
    Views
    50,019

    Dah tukar ke gold pun dah, siap beli gold club...

    Dah tukar ke gold pun dah, siap beli gold club lagi...
    Tapi tuh la tak boleh blah nak main, bosan...
    Suh kawan2 main pun diorang mcm x main jer akaun tuh...

    Terus delete jerlah, dari dibiarkan...
  18. Replies
    54
    Views
    2,828

    Nampaknya ww lain dah macam x nak naik pun kat...

    Nampaknya ww lain dah macam x nak naik pun kat my3 tuh...
    Kiranya x da yang dapat runtuhkan yang di atas tuh, cepatlah habisnya...
  19. Replies
    54
    Views
    2,828

    Keajaiban Dunia Pemain Nama Persekutuan Tahap ...

    Keajaiban Dunia
    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Icha143 ~Wonder in NEWLand~ KinG WW 97
    2. eYo D. DRaGoN eGo™ WoNDeRLaND KinG WW 68 -
    3. TiPaH EGO FTW!!! KinG SW 44 -
    4. Boneka Besi ~#HERE WE...
  20. Replies
    61
    Views
    50,019

    Dah cuba untuk beberapa bulan rasanya T4 nih......

    Dah cuba untuk beberapa bulan rasanya T4 nih...
    Mula mencuba di com 10 dan disambung di my6...
    Kurang menarik dan bosan selain agak lembab...

    Dah delete akaun da walaupun silver hasil jualan...
  21. Thread: Wira T4

    by J1ra1ya
    Replies
    18
    Views
    15,514

    Pakai minyak pokok tuh, gerenti sihat walafiat...

    Pakai minyak pokok tuh, gerenti sihat walafiat cepat jer...(rofl)
  22. Replies
    201
    Views
    14,088

    Gaul best main simcity, tambah2 pula kalau ada...

    Gaul best main simcity, tambah2 pula kalau ada payung besar....

    Musim lepas pakai gaul jer main simcity, sebab ada payung besar yang menjadi pelindung....
    Sebagai balasan, support def jer...
    ...
  23. Replies
    6
    Views
    4,777

    Paling gila tadi tengok ada yang bid baju perisai...

    Paling gila tadi tengok ada yang bid baju perisai dengan nilai 100K perak...
    1000 emas tuh untuk dapat banyak tu perak...

    Kalau x sebelum nih 1K emas boleh guna sampai 1 round kalau jimat......
  24. Replies
    201
    Views
    14,088

    Nak daftar di kawasan mana ya myx6 nih... Masih...

    Nak daftar di kawasan mana ya myx6 nih...
    Masih belum buat keputusan...

    NW, NE, SW atau SE...
    Kawasan mana ya paling aman untuk gaul main simcity...
  25. Replies
    6
    Views
    4,777

    T4 - Pemain boros membelanjakan gold?

    Berapa nilai paling tinggi anda sanggup gunakan untuk membeli item2 yang dilelong dalam Travian T4...

    Dan untuk pemain yang sedang bermain T4 sekarang, kiranya anda ada melelong item2 yang...
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4