Search:

Type: Posts; User: MiuMiu

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: ladang level 20

    by MiuMiu
    Replies
    27
    Views
    13,266

    nak tgk. nak tgk :D

    nak tgk. nak tgk :D
  2. Replies
    46
    Views
    51,546

    betul2..bygkan jer kalau otai gaul yg dgn...

    betul2..bygkan jer kalau otai gaul yg dgn hebatnya dh ada TT nak pegi farm teuton nii (budget ada clubbie jer), n tetiba lak jumpa lembing kt kg teuton..nangis ar jwbnya empunya TT

    masuk ally top...
  3. Replies
    46
    Views
    51,546

    makasi bro..tapi tu bukan tuk speed server ke?...

    makasi bro..tapi tu bukan tuk speed server ke?
    saya nak normal server..apa2 pun makasi atas bantuan bro
    hahaha..saya kena carik sendiri laa nii jugak :D
  4. Replies
    46
    Views
    51,546

    kt thread yg mana pulak tu? bg ar link..byk sgt...

    kt thread yg mana pulak tu? bg ar link..byk sgt thread, malas nk buka satu2 lak.

    tips tuk gaul xda ke? nk belajar guna gaul lak pasnii..so nk belajar camna nk jadikan gaul top raider masa server...
  5. Replies
    46
    Views
    51,546

    alamakk!! susah lah pulak nak carik makan pasni...

    alamakk!! susah lah pulak nak carik makan pasni :p:p
  6. Replies
    17
    Views
    10,227

    betul2..kena abiskan 1 server gak baru ada...

    betul2..kena abiskan 1 server gak baru ada pengalaman sket..macam sorg member nii. semua server malaysia dia join. my1 tu pun nak habis dah (dia join sejak dari mula g) tapi masih upgrade perisai n...
  7. Replies
    46
    Views
    51,546

    WOW!! TIPS YG SGT BAGUS...ehehehe xda tips yg...

    WOW!! TIPS YG SGT BAGUS...ehehehe
    xda tips yg lagi bagus tuk farms kalau bukan dari raider sendiri :D


    betul2


    saya setuju!
  8. Thread: Top 20 Player

    by MiuMiu
    Replies
    37
    Views
    5,481

    keh3..so cmna s5 skg ATEQ? ;);)

    keh3..so cmna s5 skg ATEQ? ;);)
  9. Thread: Top 20 Player

    by MiuMiu
    Replies
    37
    Views
    5,481

    :p:p wpun debexx tu president TAS tapi ade...

    :p:p
    wpun debexx tu president TAS tapi ade effect ke kt player TAS yg lain?
    cmna ngan wing TAS yg lain?
    its really wasting troops to war at this time..KNQ dh mula kuarkn hammer n skg ni dh tau...
  10. Thread: Top 20 Player

    by MiuMiu
    Replies
    37
    Views
    5,481

    n skg ni apa keputusan die? kite msi dpt lihat...

    n skg ni apa keputusan die?
    kite msi dpt lihat dominasi TAS dlm top player
    top 20 penyerang pling berjaya:
    1. debexxx
    2. jUn!0r&nUn0
    3. ketaq
    4. Dawson
    5. kunkka
    6. Pasu...
  11. Thread: Peperangan

    by MiuMiu
    Replies
    33
    Views
    4,366

    hehe

    hehe..ganaz2 ke?
    aku main kt s5 rilek jer. rasanya sejarah kg aku kena mass CFA cuma sekali tu pun askar attacker pling byk dorg hantar 30 clubbie masa awal game:p:p

    aku suka dgn ally aku skg...
  12. Replies
    46
    Views
    5,614

    currently: 1. T.A.S™ 2. KNQ 3....

    currently:
    1. T.A.S™
    2. KNQ
    3. T.A.S-NE
    4. KNQ-BD™
    5. T.A.S-SW
    6. S.E.E.S™
    7. T.A.S-A
    8. [DnB]
    9. MY-NE™
Results 1 to 12 of 12