Search:

Type: Posts; User: LordPanthera

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    201
    Views
    14,555

    sapa boleh maintain pencen 1 season..confirm...

    sapa boleh maintain pencen 1 season..confirm hadiah nasi arab saba sepinggan...(rofl)
  2. Replies
    201
    Views
    14,555

    Ko ada saiz ker Castello...kalau nak buat gantung...

    Ko ada saiz ker Castello...kalau nak buat gantung kat dinding rumah boleh la..(chuckle)
  3. Replies
    65
    Views
    4,049

    rasa macam esok nak raya..tadi baru lepas tengok...

    rasa macam esok nak raya..tadi baru lepas tengok anak bulan..esok raya oiii..tahniah kpd yg berjaya..
  4. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    bulan 4...lokasi tak tau kat mana...tanya...

    bulan 4...lokasi tak tau kat mana...tanya GKP..dia urus setia..
  5. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    Tahniah..jom (party) lepas tuh |-)

    Tahniah..jom (party) lepas tuh |-)
  6. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    hammer tak berperang layak ke tunjuk kat org.. :x

    hammer tak berperang layak ke tunjuk kat org.. :x
  7. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    dah nak abis pun dengar ceritanya... (party)...

    dah nak abis pun dengar ceritanya... (party) hammer carry forward tahun depan saja...
  8. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    apa bende PW tuh ? pwarlord ker :S

    apa bende PW tuh ? pwarlord ker :S
  9. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    aik ada kaitan dgn nasib ker..? ada lagi 2 3...

    aik ada kaitan dgn nasib ker..? ada lagi 2 3 kerat hammer..
    naik lagi KNN biar tegar semangat.. (bow) hero dekat WW KNN dah tinggi lvl tuh..(party)
  10. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    (n) WW yg lain pun kena hit jugak..siapa...

    (n)

    WW yg lain pun kena hit jugak..siapa bilang mereka tidak berani..?. blum sampai 80 udah di hit
  11. Replies
    363
    Views
    18,037

    main travian pun boleh populer ker? isk isk...

    main travian pun boleh populer ker?

    isk isk isk...(party)
  12. Thread: Ww - race

    by LordPanthera
    Replies
    813
    Views
    39,695

    hish..lama betul server nih nak abis... Gila...

    hish..lama betul server nih nak abis...

    Gila politik ker rintihan perasaan nih..

    good luck all :)
  13. Replies
    137
    Views
    9,192

    Nasib baik ada pakar serang saraf kat sini...:D

    Nasib baik ada pakar serang saraf kat sini...:D
  14. Replies
    98
    Views
    6,554

    naik beca bukan dia hantar sampai depan pintu...

    naik beca bukan dia hantar sampai depan pintu ker..door to door services..:confused:
  15. Replies
    98
    Views
    6,554

    boleh-boleh...tapi tolong ada makna nih:p

    boleh-boleh...tapi tolong ada makna nih:p
  16. Replies
    98
    Views
    6,554

    memang ngam..jom lah join...nanti aku ajak...

    memang ngam..jom lah join...nanti aku ajak wakil(Rushi) RG join,,..

    bukan apa..nak mintak dia sponser barang sekupang 2..:p
  17. Replies
    98
    Views
    6,554

    dia nih mana tau sembunyi2..kang bini dia buang...

    dia nih mana tau sembunyi2..kang bini dia buang daerah..:D

    myx3 dah le ke hantar ker uganda..nakal sangat:eek:
  18. Replies
    98
    Views
    6,554

    kelantan dekat jer tuh...1st gatering ada member...

    kelantan dekat jer tuh...1st gatering ada member dr indonesia join..lagi jauh dr kelantan..:cool:
  19. Replies
    98
    Views
    6,554

    ada skype id..baru boleh join DSx..bukan...

    ada skype id..baru boleh join DSx..bukan apa..senang nak ajak makan2..ahli junior kena pau ler



    tak tau lagi ler sapa nak sponser

    datang jer...bg meriah...aku tengah cari sponser nih..

    yg...
  20. Replies
    98
    Views
    6,554

    I can confirmed that xxreezaxx is the one who...

    I can confirmed that xxreezaxx is the one who give the name Doom Squad;)

    If you would like to know who is Doom Squad player..meet us on the 1st May 2010 (maybe already 10 times)

    We love...
Results 1 to 20 of 20