Search:

Type: Posts; User: momok

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: Politik kejam

    by momok
    Replies
    153
    Views
    8,371

    heheh..Panglima Hijau a.k.a panglima ridik ni...

    heheh..Panglima Hijau a.k.a panglima ridik ni memang..LALANG...kejap cakap A lepas tu cakap B...
    dasar penakut..hiihihiks.. berani MM orang je suruh attack lar apa lar..tp, die takde pon nk...
  2. Thread: Palung kuda!!!

    by momok
    Replies
    9
    Views
    695

    owh..maksudnya....die memang takkan berubah dekat...

    owh..maksudnya....die memang takkan berubah dekat kandang kuda ke yg pengurangan tanaman tu??
    adoI~..mcm mane nk tau produksi tanaman???lagi pening nie..hukhukhuk...
  3. Thread: Palung kuda!!!

    by momok
    Replies
    9
    Views
    695

    bro..this one i already notice...memang lar...

    bro..this one i already notice...memang lar palung kuda berfungsi kat kampung yg kita ada buat palung kuda jerk..tp, masalahnya...kat kandang kuda kat kg yg ada palung kuda memang takde pengurangan...
  4. Replies
    16
    Views
    8,065

    owh..thank u brother kakashi... tu lar..korang...

    owh..thank u brother kakashi...
    tu lar..korang spam lagi..kan dah kena marah ngan moderator..
    hahahaha..:D

    so, maksudnya...memang akan ada kekangan lar kan??
    maksud kekangan tu mcm mana???
    dia...
  5. Replies
    16
    Views
    8,065

    bro...kalau aku maen multi, dah lama dah kantoi.....

    bro...kalau aku maen multi, dah lama dah kantoi..
    skrang ni, travian kan dah leh detect multi...

    lagi satu, aku ngan awek aku bukan dok satu rumah...kitorang belajar tempat sama lar..
    adoi~..ni...
  6. Thread: Palung kuda!!!

    by momok
    Replies
    9
    Views
    695

    Palung kuda!!!

    SENIORS AND AdMin...
    Leh tolong tak???
    PALUNG KUDA AKU DAH LEVEL 20...Tp, aku tgk penggunaan tanaman dia still sama..
    iaitu, kesatria diplomatik 2, kesatria empayar 3, ngan kesatria jeneral 4........
  7. Replies
    16
    Views
    8,065

    owh....kena 1 pc 1 akaun ker?? trok gile..aku...

    owh....kena 1 pc 1 akaun ker??
    trok gile..aku bukan kaya sangat sampai nk beli 2 pc untuk maen travian nie..
    dah ler maen game ni suke2x...
    admin...please...
    kenapa tak de orang nk jawab soklan...
  8. Replies
    16
    Views
    8,065

    send Resources & Sumber

    HellO to aLL seniors and admin also moderators..
    hahahha3x..again....


    ermm...ada beberapa peraturan yg mengconpusedkan diri skert lar skrang nie..
    ye lar..kejap2x tukar...kejap2x...
  9. Replies
    5
    Views
    612

    spam ni kau antar mesej yg banyak and takde kena...

    spam ni kau antar mesej yg banyak and takde kena mengena..
    kalau tak salah lar..aku pon baru jugak..hihihiks..:P

    anyway..thank u...pertanyaan me dah dijawab..
    i think, sampai sini je kot..
    mod...
  10. Replies
    5
    Views
    612

    MultiHunter Oh MH...

    Hello to all seniors and travian admin..:)
    asalamuualaikum and very good morning...

    nk tanye skert ni, bile MH/multihunter akan on9 erk???
    die ada masa2x tertentu or fixed time akan on9...
  11. Replies
    17
    Views
    14,436

    ada lagi satu yg musykil nie... klau kita nk...

    ada lagi satu yg musykil nie...
    klau kita nk jadi attacker of d week (penyerang mingguan), kita kena serang N bunuh askar2x yg berada di kampung ke atau pun kita kena terbunuh oleh askar2x...
  12. Replies
    17
    Views
    14,436

    hohohooo... im still new ere....... jgn lar...

    hohohooo...
    im still new ere.......
    jgn lar sampai mcm 2..
    teringin nk dapat defender of d week jerk..
    tp, pelik kan?.
    kenapa askar kita, kita antar dekat kawan kita...dia yg dapat nama?....
  13. Replies
    17
    Views
    14,436

    ok3x...dah paham pasal point.. tp, nk tau satu...

    ok3x...dah paham pasal point..
    tp, nk tau satu menda gak laie....
    contohnya, kita hantar askar kita ke satu perkampungan lain..
    i mean, kita antar askar bantuan (falanks) contohnya ke kg kawan...
  14. Replies
    17
    Views
    14,436

    OoooOO..kena bunuh orang...so, mcm mane die kira...

    OoooOO..kena bunuh orang...so, mcm mane die kira point die??..
    kira setiap 1 askar dibunuh tu,berapa markah??.
    leh specific x?...
    Mod...please...help me..
  15. Replies
    17
    Views
    14,436

    dats mean, starting new weeks, sumenye direset...

    dats mean, starting new weeks, sumenye direset kepada 0 ker??..
    N kita kena jadi defender N penyerang sebanyak yg boleh lar erk??..
  16. Replies
    17
    Views
    14,436

    mengenai 10 teratas..

    salam......
    i wondering bout one thing.....
    dalam statistik, pihak travian ada bgtau mengenai kedudukan 10 teratas....
    So, mcm mane diorang kira point tue erk?..
    mengenai pembela N penyerang...
  17. Thread: auto farming

    by momok
    Replies
    4
    Views
    1,141

    tp, dalam game dibenarkan ke autofarming??...

    tp, dalam game dibenarkan ke autofarming??...
  18. Thread: Kesetiaan Wira

    by momok
    Replies
    7
    Views
    4,243

    ok3x...paham yg tu.. tp, kita klik bantuan lar...

    ok3x...paham yg tu..
    tp, kita klik bantuan lar erk lepas antar askar2x dari kg pertama tue...
    kira kite antar askar wira je lar erk??....btol x?.:confused::confused::confused:
    or nk kena klik...
  19. Thread: Kesetiaan Wira

    by momok
    Replies
    7
    Views
    4,243

    ada something yg memeningkan nie.. satu kg, wira...

    ada something yg memeningkan nie..
    satu kg, wira cuma leh menjajah 3 oasis je kan?.
    n pada kg ke 2, i dah buat rumah agam wira yg baru....
    but, kite cume leh wat satu wira jer kan?...
    so, mcm...
  20. Replies
    14
    Views
    5,523

    ermm...so, maksudnye, memang kena antar banyak...

    ermm...so, maksudnye, memang kena antar banyak askar lar erk?..

    ada lagi 2 soalan yg aku nk tanye nie..
    hope mod leh tolong coz perlukan jawapan segera....

    1) kalau pakai kereta pelantak n...
  21. Replies
    14
    Views
    5,523

    OOoooOOO.... jadik maksudnya, kalau nk dapat...

    OOoooOOO....
    jadik maksudnya, kalau nk dapat laporan serangan dia, kita kena ada askar yg hidup lar erk??
    masalahnye......antar spy pon, leh mati....
    mcm ner 2?.
  22. Replies
    14
    Views
    5,523

    kenape laporan serangan tanda soal?.

    aku agak kepeningan skert ni...
    hari tu, aku antar serangan ke satu kg nie dengan harapan dapat merampas sumber dia.
    Tp, last2x sume askar2x aku mati..
    N yg mengkonpuse kan aku or memeningkan...
  23. Replies
    16
    Views
    7,492

    jadi maksudnye di situ, lepas sume dah siap di...

    jadi maksudnye di situ, lepas sume dah siap di upgrade, aku leh musnah kan alr bangunan 2..
    hehehehe..
    ok3x...thank u all..
  24. Thread: natar????????

    by momok
    Replies
    16
    Views
    4,475

    haahhaha.. hadiah??... ermm....pemenang akan...

    haahhaha..
    hadiah??...
    ermm....pemenang akan peroleh pembaziran elektrik n masa yg terlampau..
    tp, dari segi kebaikan..
    hadiah dia, kawan2x bertambah N minda berkembang coz leh merancang taktik...
  25. Replies
    16
    Views
    7,492

    ok...dat one thing... dah settle.. n skrang...

    ok...dat one thing...
    dah settle..
    n skrang nie, nk tau, kalau kite runtuhkan bangunan perisai n kedai senjata n kita dah upgrade sume askar kita dengan perisai n senjata tersebut, kemudian, kita...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2