Search:

Type: Posts; User: ko shurei

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: Now doing

    by ko shurei
    Replies
    60
    Views
    46,246

    haluuuu...

    (hi)
    pe kabar sume?
    lama tak jejak sini...
  2. Replies
    108
    Views
    15,134

    report yg baru tak baru : ...

    report yg baru tak baru :

    http://travian-reports.net/my/report/88550364c5c,88551c13471,88549d50c5d
  3. Replies
    108
    Views
    15,134

    opss mod.. sorry... itu tak ada sensor bilangan...

    opss mod.. sorry...
    itu tak ada sensor bilangan pasukan kedua2 pihak, just id player yg di hide kan..
    bukan tak mau beri report yg full,
    malang sekali mmg tak dapat nak bagi,
    sbb terlalu byk...
  4. Replies
    108
    Views
    15,134

    http://travian-reports.net/my/report/894265fb4f2...

    http://travian-reports.net/my/report/894265fb4f2

    so?
    agak2 nya, ada tak yg akan mendiamkan diri?
    pedang merah pasti akan lebih banyak...
    (party)(party)(party)
  5. Replies
    108
    Views
    15,134

    apa lagi.. war, war, war.... pedang merah,...

    apa lagi..
    war, war, war....
    pedang merah, pedang kuning, dan warna hijau..
    sangat berwarna-warni...
    (party)
  6. Replies
    108
    Views
    15,134

    kuadran semuanya tengah perang neh.. sampai tak...

    kuadran semuanya tengah perang neh..
    sampai tak cukup masa (tak sempat kot) nak komen kat sini..
    (whew)

    ps :
    siapa ada report serangan tu, share2 la kat sini..
  7. Replies
    108
    Views
    15,134

    (whew) tidak ada war di SW kah? sepi amat.. :p...

    (whew)
    tidak ada war di SW kah?
    sepi amat..
    :p

    report lagi :

    http://travian-reports.net/my/report/88550364c5c,88551c13471,88549d50c5d
  8. Replies
    108
    Views
    15,134

    wow... malam ni ada 1 lagi kg yg dah ZP.. (whew)

    wow...
    malam ni ada 1 lagi kg yg dah ZP..
    (whew)
  9. Replies
    108
    Views
    15,134

    emm.. tak tau lah tuh.. campur2 lah kot, maybe...

    emm.. tak tau lah tuh..
    campur2 lah kot,
    maybe ada yg tak upgrade langsung,
    maybe ada yg upgrade setengah jalan..
    (chuckle)
  10. Replies
    108
    Views
    15,134

    wew.. ...

    wew..

    http://travian-reports.net/my/report/87778b59239
  11. Replies
    108
    Views
    15,134

    cuma berkongsi laporan : ...

    cuma berkongsi laporan :

    http://travian-reports.net/my/report/877151ec080,87717b0a017
  12. Replies
    108
    Views
    15,134

    ow... tak boleh campur-campur ya? :p yg...

    ow...
    tak boleh campur-campur ya?
    :p

    yg kasih komen tentang SW di thread SE fam & NE fam, ke mana ya?
    dipersilakan komen juga di sini...
    (rock)
  13. Replies
    108
    Views
    15,134

    lol, siapa yg blg kalo aku tidak melihat..? aku...

    lol, siapa yg blg kalo aku tidak melihat..?
    aku sentiasa mengikuti perkembangan..
    aku cuma mau nya pandangan dan komentar utk 3 kuadran yg lain,
    that's all..
    :p

    psstt...
    i'm just a normal...
  14. Replies
    108
    Views
    15,134

    pandangan mata kasar, kalo dari pandangan mata...

    pandangan mata kasar, kalo dari pandangan mata hati macam mana pulak?
    (cool)

    yaaa..
    tiap orang pny pandangan dan pendapat masing2 yg tersendiri..
    so, ada lagi pandangan personal yg lain2?
    :)
  15. Replies
    108
    Views
    15,134

    (rock) wow.. are you sure? bagaimana pula dgn...

    (rock)
    wow..
    are you sure?
    bagaimana pula dgn 3 kuadran yg lain?
    (cool)
  16. Replies
    108
    Views
    15,134

    emm.. sy yg baru main ni pun kadang2 pelik dan...

    emm.. sy yg baru main ni pun kadang2 pelik dan hairan,
    kenapa perlu wujudkan situasi yg "tidak fair" utk menang?
    atau sememangnya setiap game perlukan yg "tidak fair" itu?
    tapi biasalah..
    hidup...
  17. Replies
    108
    Views
    15,134

    nampaknya, master2 dan old timer dari season2...

    nampaknya, master2 dan old timer dari season2 lepas kena hadir nih..
    (party)
  18. Replies
    108
    Views
    15,134

    All About SW Team

    oke guys..
    kita buka thread baru,
    semua berhubung tentang team SW.
    (muscle)
    (chuckle)

    anyone wanna share something here?
    :p
  19. Replies
    226
    Views
    29,522

    View Post

    <<< ally nya kita rahsia kan, demi menjaga nama baik setiap id pemain dan ally..
    (nod)
    sbb itu cuma serangan biasa je kot?
    melainkan war yg dahsyat, ataupun melibatkan WW, baru best nak tgk id...
  20. Replies
    226
    Views
    29,522

    beberapa report serangan : ...

    beberapa report serangan :

    http://travian-reports.net/my/report/85276b2690d

    http://travian-reports.net/my/report/85340610143
  21. Replies
    226
    Views
    29,522

    report

    ini ada lah report serangan,
    walaupun tak seberapa ..
    http://imm.io/5JbT

    http://travian-reports.net/my/report/84853a213ae
  22. Replies
    226
    Views
    29,522

    View Post

    <<< en.mod, sy cari2 jugak kot2 ada report yg best2..
    tp mcm tak ada la plak..
    dan 1 lagi, abes report2 yg awal2 dulu 'ter'delete secara tak sengaja...
    waaaaaa.... itu je copy yg ada, pasni dah...
  23. Replies
    226
    Views
    29,522

    View Post

    <<< ihihi..
    thread ni bukan ke tajuknya "Battle report of the king!" ?
    means, report2 serangan biasanya masuk kat sini..
    (nod)
  24. Replies
    226
    Views
    29,522

    waaa... sepi betul thread ne.. tade ke sape2 yg...

    waaa...
    sepi betul thread ne..
    tade ke sape2 yg nak share report war kat sini...
    (whew)
  25. Replies
    14
    Views
    16,979

    haizzz... upenya mod baru ne tukar nama, baru...

    haizzz...
    upenya mod baru ne tukar nama, baru perasan..
    :D
Results 1 to 25 of 116
Page 1 of 5 1 2 3 4