Search:

Type: Posts; User: Rozar

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.14 seconds.

  1. Thread: Multi-Hunter

    by Rozar
    Replies
    2
    Views
    4,697

    Sistem Ticket travian sedang diupdate.

    Sistem Ticket travian sedang diupdate.
  2. Thread: Wira - Lelong

    by Rozar
    Replies
    2
    Views
    4,265

    tu bkan sebab guna script ataupun bug, tapi...

    tu bkan sebab guna script ataupun bug, tapi pembeli tersebut telah meletakkan harga yg tinggi terlebih dahulu :)



    untuk keterangan Lanjut(Bergambar) :
    ...
  3. Thread: gold

    by Rozar
    Replies
    5
    Views
    3,432

    Kepada axsara, Hantarkan Emel kepada...

    Kepada axsara,

    Hantarkan Emel kepada plus@travian.com.my dengan nama akaun anda dan server dengan menyatakan akaun anda telah dipadamdengan emas yang tinggal, tetapi anda tidak menerima emel untuk...
  4. Replies
    0
    Views
    5,385

    [T4] Panduan Zon Kelabu

    __________________________________________________

    Pengenalan Zon Kelabu
    __________________________________________________

    Disebabkan pelbagai pendapat dan cadangan yang diberikan oleh...
  5. Replies
    5
    Views
    4,979

    Sticky: kalau nak lagi senang download je DNS JUMPER....

    kalau nak lagi senang download je DNS JUMPER.
    senang dan memudahkan kerja anda...hanya click dan apply. :)
    http://www.mediafire.com/?kee38omdizma1mv

    guna ni leh Bypass sekatan website SKMM....
  6. Thread: Peta

    by Rozar
    Replies
    2
    Views
    2,456

    Buka peta. Buka "informasi" panel jika belum...

    Buka peta.
    Buka "informasi" panel jika belum dibuka.
    Klik tanda (">>") pada jenis senarai yg ingin anda padam (persekutuan, pemain atau bendera).
    Sekarang klik pada "x" di sisi kanan senarai yg...
  7. Thread: soalan lazim

    by Rozar
    Replies
    3
    Views
    2,208

    Sebarang soalan mengenai Travian Versi T3.6 boleh...

    Sebarang soalan mengenai Travian Versi T3.6 boleh rujuk disini :
    http://answers.travian.com.my/
  8. Thread: Tolong jawab.

    by Rozar
    Replies
    5
    Views
    2,455

    Askar yang ditahan akan kekal di perangkap musuh...

    Askar yang ditahan akan kekal di perangkap musuh sehinggalah anda menyerang kembali dengan mod normal untuk membebaskannya atau musuh sendiri melepaskannya.(T3.6)

    Jika askar penyerang berjaya...
  9. Thread: Now doing

    by Rozar
    Replies
    60
    Views
    37,501

    /me tgh penin nak setel kg kena crop-lock...

    /me tgh penin nak setel kg kena crop-lock...
  10. Thread: flag TS6

    by Rozar
    Replies
    6
    Views
    2,925

    Buka peta. Buka "informasi" panel jika belum...

    Buka peta.
    Buka "informasi" panel jika belum dibuka.
    Klik tanda (">>") pada jenis senarai yg ingin anda padam (persekutuan, pemain atau bendera).
    Sekarang klik pada "x" di sisi kanan senarai yg...
  11. Thread: flag TS6

    by Rozar
    Replies
    6
    Views
    2,925

    Flag ape nie? tak pahamm...???? :(

    Flag ape nie? tak pahamm...???? :(
  12. Replies
    58
    Views
    38,945

    ye lah..sapa ada citer best s6 meh la share sini....

    ye lah..sapa ada citer best s6 meh la share sini.
    sian sungguh aku nengok dak2 SPARTA™..huhu
  13. Replies
    10
    Views
    5,379

    kalau bunuh wira mati, tapi boleh hidup balik....

    kalau bunuh wira mati, tapi boleh hidup balik.
    menyerang menggunakan mod serangan normal, dan serangan mestilah berjaya (terdapat askar penyerang yang hidup)
    mampu membebaskan askar yang...
  14. Replies
    10
    Views
    5,379

    boleh cuba minta pihak musuh melepaskan Wira...

    boleh cuba minta pihak musuh melepaskan Wira tersebut. kalau dia takmo, anda
    perlu melancarkan serangan mod Normal ke atas kampung tersebut untuk membebaskan wira.
  15. Thread: Oasis Sendiri

    by Rozar
    Replies
    5
    Views
    3,870

    Anda perlu menghantar sendiri askar pertahanan ke...

    Anda perlu menghantar sendiri askar pertahanan ke Oasis sekiranya ingin mempertahankan Oasis tersebut.
    Serangan Musuh ke Oasis hanya dapat mencuri 10% Sumber dari kampung Pemilik Oasis.
  16. Thread: Oasis Sendiri

    by Rozar
    Replies
    5
    Views
    3,870

    1. Jika anda menyerbu Oasis yang diduduki, Sumber...

    1. Jika anda menyerbu Oasis yang diduduki, Sumber yang dirampas adalah dari kampung di mana Oasis itu dimiliki.
    2. Jika anda menghantar bantuan Askar ke Oasis yg diduduki, Pemilik Oasis tersebut...
  17. Thread: mslah upgrade

    by Rozar
    Replies
    1
    Views
    956

    Ini mungkin masalah dari browser ataupun internet...

    Ini mungkin masalah dari browser ataupun internet anda kehilangan Sambungan(lost connection) semasa bermain. Cuba relogin ID anda.
    Kalau masalah masih berulang sila post disini, atau boleh terus...
  18. Thread: new mod in town

    by Rozar
    Replies
    14
    Views
    14,060

    Slamat bertugas wat mod bru~ :)

    Slamat bertugas wat mod bru~ :)
  19. Replies
    0
    Views
    7,447

    [FAQ] T4 Wira dan Pengembaraan

    Soalan Lazim tentang Wira dan Pengembaraan
    ...
  20. Replies
    201
    Views
    12,371

    wah..best nie. sapa nk team ngan sayer...

    wah..best nie. sapa nk team ngan sayer nanti??(party)(party)
  21. Replies
    8
    Views
    8,714

    okehh..dah vote. ^^

    okehh..dah vote. ^^
  22. Replies
    30
    Views
    14,749

    perdagangan NPC 1:1 dan siapkan tempahan adalah...

    perdagangan NPC 1:1 dan siapkan tempahan adalah fungsi utk akaun PLUS.
    Kelab Emas dan akaun PLUS adalah berlainan.
  23. Thread: Politik kejam

    by Rozar
    Replies
    153
    Views
    6,809

    Thread Closed. (disrespectful...

    Thread Closed.


    (disrespectful comments/flaming.)
  24. Thread: Sw quadran

    by Rozar
    Replies
    34
    Views
    1,843

    Thread Closed! (Only going into Racial...

    Thread Closed!

    (Only going into Racial Prejudice)
  25. Replies
    16
    Views
    1,060

    ** Closed **

    ** Closed **
Results 1 to 25 of 128
Page 1 of 6 1 2 3 4