Search:

Type: Posts; User: dreamfear

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    29
    Views
    25,395

    betul dah tu pojie.. pura2 newbie konon.. cheit.....

    betul dah tu pojie.. pura2 newbie konon.. cheit.. :P
  2. Replies
    52
    Views
    34,368

    Sticky: test test set.

    test test set.
  3. Replies
    233
    Views
    19,966

    uiks zonan? tu org kuat MH tu.. sama ngan...

    uiks zonan? tu org kuat MH tu.. sama ngan P-Warlord pun.. kawan baik MH tu.. hehhe :eek:
  4. Replies
    233
    Views
    19,966

    hehhe.. kelakar pulak aku ngan korang.. kita...

    hehhe.. kelakar pulak aku ngan korang.. kita bising2 kat sini belum tentu MH tu baca apa yang kita tulis ni.. kekeke.. by the way.. aku ingat kita patut complaint ke German la.. apa kata? setuju? ;)
  5. Replies
    233
    Views
    19,966

    uish.. pemain lagenda ni Dr.Azhari ni.. kangen...

    uish.. pemain lagenda ni Dr.Azhari ni.. kangen benar gw ama loh Dr.. gimana khabarnya? :D
  6. Replies
    233
    Views
    19,966

    hehhe.. ni bidaah paling besar ni.. tanya mana2...

    hehhe.. ni bidaah paling besar ni.. tanya mana2 MH.. adakah diorg boleh tengok password pemain? siap boleh log in lagi..? erm.. len kali kena refer kat Travian Team tu.. even Admin pun takleh tengok...
  7. Replies
    233
    Views
    19,966

    Ko yang tak faham kot Antpere... Dari ayat2 si...

    Ko yang tak faham kot Antpere... Dari ayat2 si mono tu, dengan jelas dia menuduh MH tak check dan tak balas IGM dia.. padahal.. IGM yang dipaste dibawah tu, tidak ada dalam rekod MH sebelum ni.....
  8. Replies
    233
    Views
    19,966

    Kepada antpere dan asd.. korang rasa kenapa MH...

    Kepada antpere dan asd.. korang rasa kenapa MH jawab macam tu? jawapan aku simple jer.. pasal dia dah penat layan kerenah orang yang tak mau mengaku multi, lepas tu main tembak report orang lain...
  9. Replies
    233
    Views
    19,966

    hmmm... inilah salah satu sebab, kenapa Travian...

    hmmm... inilah salah satu sebab, kenapa Travian automatik block penghantaran sumber kepada pemain lain. nak MH paparkan ke butiran2 salah laku anda disini? Sumer orang nak salahkan MH.. dulu...
  10. Replies
    31
    Views
    54,588

    Sticky: Sistem boleh tau samada anda menggunakan Browser,...

    Sistem boleh tau samada anda menggunakan Browser, PC atau IP yang sama. Sebenarnya sebelum ni pun MH boleh detect, tapi dek kerana terlalu banyak penafian, so benda ni diautomatikkan. so, MH tak...
  11. Replies
    31
    Views
    54,588

    Sticky: Tak faham or buat2 tak faham. Kesimpulannya...

    Tak faham or buat2 tak faham. Kesimpulannya senang jer..

    SEMUA TRANSAKSI BAGI PEMINDAHAN SUMBER AKAN DIPANTAU SECARA AUTOMATIK OLEH SISTEM, DAN AKAN DIHALANG SECARA AUTOMATIK JIKA MELANGGAR...
  12. Thread: x leh serang

    by dreamfear
    Replies
    5
    Views
    2,462

    Betul. Larangan adalah disebabkan pemain...

    Betul. Larangan adalah disebabkan pemain melanggar peraturan permainan yang kebiasaannya tidak dibaca oleh pemain terlebih dahulu. Terdapat beberapa jenis larangan mengikut kesalahan, dan bagi...
  13. Replies
    36
    Views
    2,844

    mende yang lu nak kecoh ni mat? untuk pengetahuan...

    mende yang lu nak kecoh ni mat? untuk pengetahuan lu, pingat2 ni sumer bukan admin or MH yang bagi. Dia akan diberi secara automatik oleh server yang berpusat di Germany. Kadangkala juga, arahan yang...
  14. Replies
    19
    Views
    14,885

    Bil api kat umah tinggi ker bang? kekekeke..

    Bil api kat umah tinggi ker bang? kekekeke..
  15. Replies
    11
    Views
    1,705

    untuk masalah seperti ini, sila berhubung dengan...

    untuk masalah seperti ini, sila berhubung dengan Multihunter di server melalui IGM.
  16. Replies
    116
    Views
    5,594

    Please.. no advertisement here Emp. Tiberius.. ^_^

    Please.. no advertisement here Emp. Tiberius.. ^_^
  17. Replies
    45
    Views
    8,305

    Sticky: This should be fall under suggestion.. TQ

    This should be fall under suggestion.. TQ
  18. Replies
    17
    Views
    2,072

    Makluman kepada semua, Anda hanya akan...

    Makluman kepada semua,

    Anda hanya akan dilarangkan selepas MH mempunyai bukti kukuh tentang salahlaku pemain dan sekiranya MH melakukan kesilapan (Human Error), akaun anda boleh dilepaskan tanpa...
  19. Replies
    17
    Views
    5,382

    yerp, actually those sms are the one that kills...

    yerp, actually those sms are the one that kills Bahasa. Not Science or Math in English...
Results 1 to 19 of 23