Search:

Type: Posts; User: scaryday

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: tolong saye!!

    by scaryday
    Replies
    5
    Views
    3,792

    saye tanye macamane nak delete account...

    saye tanye macamane nak delete account nie??tolong la saye,saye takut nie
  2. Thread: tolong saye!!

    by scaryday
    Replies
    5
    Views
    3,792

    tolong saye!!

    bagaimana hendak delete account forum nie??? forum dok hantar mesej dekat email saye!!!tu yang saye meluat tu!!tolong la saya!!
  3. Replies
    10
    Views
    2,685

    and where can i ask admin???i wanna deactivate my...

    and where can i ask admin???i wanna deactivate my forum account and don't want to play this!!
  4. Replies
    10
    Views
    2,685

    i want to deactivate forum account!!!!!!

    i want to deactivate forum account!!!!!!
  5. Replies
    10
    Views
    2,685

    plz answer me:(

    can you answer me??how to delete travian forum account??plz answer me and don't ask why!:p
  6. Thread: tolong!

    by scaryday
    Replies
    8
    Views
    2,362

    ally RVG kat mane??tak faham sungguh aq:confused:

    ally RVG kat mane??tak faham sungguh aq:confused:
  7. Thread: tolong!

    by scaryday
    Replies
    8
    Views
    2,362

    please jawab!:(aq tak faham nie!

    please jawab!:(aq tak faham nie!
  8. Thread: tolong!

    by scaryday
    Replies
    8
    Views
    2,362

    forum RVG kat mane?

    forum RVG kat mane?
  9. Thread: tolong!

    by scaryday
    Replies
    8
    Views
    2,362

    tolong!

    aku masih tak faham macamane nak join persekutuan:confused:,contoh aku nak join RVG ,camne nak cari RVG tu kat mane,arrgh!:confused:aq
  10. Thread: roman hebat

    by scaryday
    Replies
    15
    Views
    5,218

    !jawab cepat!

    !jawab cepat!
  11. Thread: roman hebat

    by scaryday
    Replies
    15
    Views
    5,218

    roman hebat

    macamana nak buat tulisan dibawah tulisan yang kita tulis

    SEPERTI:blablablablablabla
    _______________
    macamana tulisan yang lain bleh dok bawah ni??:confused:
    ...
  12. Thread: cheat

    by scaryday
    Replies
    5
    Views
    2,189

    cheat

    dalam game ni ada x cheat?kalau ada beritahu ye:D
  13. Replies
    19
    Views
    21,127

    roboh?

    macamana nak roboh bangunan:confused::D
  14. sah la orang baru,persekutuan RVG tu kat mana...

    sah la orang baru,persekutuan RVG tu kat mana
    nak ,masuk boleh tak,tapi tak faham. populasi saya 85
  15. Replies
    11
    Views
    7,204

    mana boleh menghantar bantuan ke kampung sendiri,...

    mana boleh menghantar bantuan ke kampung sendiri,
    aaa new thread kat mane ye?
  16. aku nak masuk tapi RVG tu ape? nama orang...

    aku nak masuk tapi RVG tu ape? nama orang ke?:confused::p:D
  17. Thread: peninjau

    by scaryday
    Replies
    9
    Views
    2,956

    yela dah nama pun peninjau klau salah sila...

    yela dah nama pun peninjau

    klau salah sila betulkan.
  18. Replies
    7
    Views
    3,369

    ni xdak kena mengena sikit,,... new threads kat...

    ni xdak kena mengena sikit,,... new threads kat mana ye,pernah la jumpa pastu entah lupa kat mana ada :D:confused:
  19. Replies
    15
    Views
    8,953

    alaa 1.kalau engko ada emas beli ar tanaman 25%...

    alaa
    1.kalau engko ada emas beli ar tanaman 25%
    2.engko pertingkatkan ladang pada lvl tinggi
    dulu aku pun macam tu, bukan sebab falanks tu falanks engko tak bersalah.

    harap2 ini membantu
  20. Replies
    3
    Views
    1,076

    btul la tu, woi macamana nak post macam hang...

    btul la tu,
    woi macamana nak post macam hang buat tu?
    sila jawab di profil saya
  21. Replies
    4
    Views
    1,985

    hehe

    engkau bg mreka mkn brs ke?:p. cba tya multihunter
Results 1 to 21 of 27
Page 1 of 2 1 2