Search:

Type: Posts; User: hatake_kakashi

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    104
    Views
    57,776

    oii dark sea

    oii dark sea
  2. ko main lagi ke joehan?

    ko main lagi ke joehan?
  3. assalam....aperita semua?dh x main ker?aku baru...

    assalam....aperita semua?dh x main ker?aku baru belajar2 main balik kt my3...id x leh bagitau nanti kena serang hahahaha
  4. assalam...apa kabar semua

    assalam...apa kabar semua
  5. Replies
    41
    Views
    29,470

    Aku x kenal sanji...aku cuma kena a...n k....m je...

    Aku x kenal sanji...aku cuma kena a...n k....m je hahahahaha
  6. Hehehe...kisah lama tu fariz...dh lama tinggalkan...

    Hehehe...kisah lama tu fariz...dh lama tinggalkan sikap tu....hehehe
  7. Rajin online ...rajin online...rajin...

    Rajin online ...rajin online...rajin online...cari 2-3 dual untuk jaga akaun...buat jadual penjgaan akaun....dan tak lupa..jangan lupa cari ally kuat untuk join:D
  8. Hahaha...salam emo....aku telah kembali

    Hahaha...salam emo....aku telah kembali
  9. Replies
    3
    Views
    4,379

    Poll: mantap.....but kat versi lama masih kekal...

    mantap.....but kat versi lama masih kekal...
  10. Replies
    3
    Views
    4,379

    Poll: pendapat tentang ALLY di travian

    apa pendapat anda tentang pembahagian ally didalam permainan travian?

    1.perlukah di buat limitation bagi sesebuah ally untuk membuat hubungan konfederasi atau PTA

    2, atau anda lebih suka gaya...
  11. Replies
    201
    Views
    12,423

    kita dual jom bro.....aku dual hang pon...

    kita dual jom bro.....aku dual hang pon xpa....boleh ka?(nod)(nod)
  12. Replies
    61
    Views
    48,651

    aik?stremyx pon sangkut juga?ni dah kira berat ...

    aik?stremyx pon sangkut juga?ni dah kira berat ni..... admin travian jerman perlu buat sesuatu kt server mesia nih..... :(:(
  13. Replies
    61
    Views
    48,651

    aku setuju dengan ayat dia..... pakai broadnband...

    aku setuju dengan ayat dia..... pakai broadnband kalo main T4?(puke)(puke)(puke) tunggu map loading

    tapi yang bestnya grafik cantik la.....cuma tang loading tu fail.....kena buat sesuatu supaya...
  14. Thread: Ebs?

    by hatake_kakashi
    Replies
    446
    Views
    17,400

    aku bangga menjadi sebahagian ALLY ESB..wachaaa

    aku bangga menjadi sebahagian ALLY ESB..wachaaa
  15. Replies
    3
    Views
    2,468

    apkah maksud anda ?

    apkah maksud anda ?
  16. Replies
    5
    Views
    350

    soalan tiada kaitan dengan permainan travian atau...

    soalan tiada kaitan dengan permainan travian atau yang bersangkut paut dengannya....

    sebarang masalah tentang travian atau staffnya boleh terus menghantar email kepada admin travian

    (nod)
    ...
  17. Replies
    21
    Views
    9,513

    tentu anda mengunakan gaul...sekiranya serangan...

    tentu anda mengunakan gaul...sekiranya serangan tidak mendatangkan kematian bagi pihak anda maka tiada point penyerang akan didapat oleh penyerang tersebut

    namun sekiranya penyerang itu kehilangan...
  18. Replies
    16
    Views
    14,985

    SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA...

    SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA TRAVIANER!!!!(party)(party)(party)
  19. Replies
    27
    Views
    13,070

    sila jangan menyimpang dari topik atau thread...

    sila jangan menyimpang dari topik atau thread akan di tutup
  20. Thread: Ebs?

    by hatake_kakashi
    Replies
    446
    Views
    17,400

    xkan la kami xleh main kot?xkan la kami xleh bagi...

    xkan la kami xleh main kot?xkan la kami xleh bagi pandagan kot?mod tu mod juga..... tapi tengok section la bro..... adei....... nak suh kami skema pon pada2 la....... (rofl)(rofl)

    nak tau gua...
  21. Replies
    33
    Views
    1,908

    (rofl)(rofl)

    (rofl)(rofl)
  22. Replies
    718
    Views
    29,775

    ya P-W sangat kejam orangnya...ramai tertipu...

    ya P-W sangat kejam orangnya...ramai tertipu dengan polotik kotor lalu memakan diri kita sendiri...sedangkan dia bersenang lenang atas kepayahan kita..... nasib la aku dapat serang P-W dulu masa MYX3...
  23. Thread: Ebs?

    by hatake_kakashi
    Replies
    446
    Views
    17,400

    teringat sama MKC.... kemanakah mereka semua.......

    teringat sama MKC.... kemanakah mereka semua.... ingin aku pelajari sesuatu dari mereka.... mana monochrome?mana serangga?mana skyz?mana headhunter? mana balqis?mana babyfathiyah? yg lain2 lupa..

    ...
  24. Replies
    33
    Views
    1,908

    LG war ngn ESB? wahhh... best ni.... budak2 OIL...

    LG war ngn ESB? wahhh... best ni.... budak2 OIL mesti syok pasni..... yes... senang la aku menyerang ahli LG pasni.... askr dh xde:p
  25. thread telah terjawab dan thread ditutup :)

    thread telah terjawab dan thread ditutup :)
Results 1 to 25 of 188
Page 1 of 8 1 2 3 4