Search:

Type: Posts; User: JAZZ

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    46
    Views
    48,280

    askar ko ade mati x?? klau ader... ko jadik...

    askar ko ade mati x?? klau ader... ko jadik pertahanan terbaik.... klau x de x per la.....
  2. Thread: negative

    by JAZZ
    Replies
    6
    Views
    6,511

    btol jgak ckap limit tu....

    btol jgak ckap limit tu....
  3. Replies
    9
    Views
    3,640

    sye pon x phm..... npe ikut pngkat askar???

    sye pon x phm..... npe ikut pngkat askar???
  4. Replies
    8
    Views
    1,443

    Sticky: name: helmi rafi age:30 gender:male expertise:...

    name: helmi rafi
    age:30
    gender:male
    expertise: cameraman
    location: bkt rambai, mlaka, malaysia
  5. Replies
    8
    Views
    5,801

    aku pon mintak maaf banyak-banyak... bukan...

    aku pon mintak maaf banyak-banyak... bukan cikit-ckit....
  6. Thread: Palung kuda

    by JAZZ
    Replies
    12
    Views
    4,986

    palung kuda untuk apa????tak paham...???

    palung kuda untuk apa????tak paham...???
  7. Replies
    10
    Views
    1,028

    Jawapan 1 diorang tengok ader tulis WW kat...

    Jawapan 1

    diorang tengok ader tulis WW kat statistik tu... diorang ingat nak end...

    Jawapan 2

    kalau dah buat bangunan dan cancel memang le cikit sbb dah buat... pastu runtuh... rugi la...
    ...
  8. Thread: Kampung Hilang

    by JAZZ
    Replies
    31
    Views
    11,802

    aku dah kene kat idx.... aku ader 9 kampong.......

    aku dah kene kat idx.... aku ader 9 kampong.... tapi sumer kpong diserang oleh jovial gozali sampai abis... aku bukak id aku takde....
  9. Replies
    57
    Views
    25,655

    Poll: aku tak masok sebab banyak sangat... kat...

    aku tak masok sebab banyak sangat... kat jepon,china,indon aku dah ade....
  10. Thread: can't log in s1

    by JAZZ
    Replies
    5
    Views
    570

    aku ok jer....

    aku ok jer....
  11. Replies
    23
    Views
    8,220

    Dier serang yang ader WW village jer....

    Dier serang yang ader WW village jer....
  12. Replies
    11
    Views
    5,470

    nanti aku buat satu forum lepak... aku tulis...

    nanti aku buat satu forum lepak... aku tulis Mamak Cafe...kat situ macam-macam ada...
  13. Replies
    11
    Views
    5,470

    Salah... Baper banyak kite post nanti naik la...

    Salah...

    Baper banyak kite post nanti naik la pangkat....
  14. Thread: kedai tukang batu

    by JAZZ
    Replies
    15
    Views
    6,952

    pastu kene buat istana plak....

    pastu kene buat istana plak....
  15. Replies
    11
    Views
    5,470

    tu pangkat la kot....

    tu pangkat la kot....
  16. Thread: kedai tukang batu

    by JAZZ
    Replies
    15
    Views
    6,952

    tak payah nak runtuhkan.....

    tak payah nak runtuhkan.....
  17. Replies
    180
    Views
    6,685

    very good idea

    very good idea
  18. Thread: Rumah Agam Wira

    by JAZZ
    Replies
    27
    Views
    2,565

    bug tu aper????

    bug tu aper????
  19. Thread: perlindungan s1

    by JAZZ
    Replies
    20
    Views
    13,869

    Hello ********, Sejak 26.10.09 pukul 18:00...

    Hello ********,

    Sejak 26.10.09 pukul 18:00 Rom, Gaul dan Teuton bertarung sesama sendiri di dunia permainan ini. Sekarang 3200 pemain dalam 5 persekutuan sedang bertarung untuk kemenangan. Jangan...
  20. Thread: perlindungan s1

    by JAZZ
    Replies
    20
    Views
    13,869

    3 hari jer....kedekut kot....

    3 hari jer....kedekut kot....
  21. Thread: server 1

    by JAZZ
    Replies
    11
    Views
    1,316

    ko daftar kol baper????

    ko daftar kol baper????
  22. Thread: kampung sendiri

    by JAZZ
    Replies
    19
    Views
    5,980

    suruh orang lain attack dengan TARBIL atau pergi...

    suruh orang lain attack dengan TARBIL atau pergi kat Bangunan Utama yang Tahap 10 keatas dan pilih sendiri
  23. Soalan dijawab Thread di tutup Mod boleh...

    Soalan dijawab

    Thread di tutup

    Mod boleh lock
  24. Thread: myx n my5

    by JAZZ
    Replies
    3
    Views
    1,139

    Kerana ada berlaku kesulitan. Soalan sudah...

    Kerana ada berlaku kesulitan.

    Soalan sudah dijawab.
    Terima kasih.
  25. Replies
    23
    Views
    1,541

    Perhatian kepada semua yang sudah guna pertua...

    Perhatian kepada semua yang sudah guna pertua diatas....
Results 1 to 25 of 88
Page 1 of 4 1 2 3 4