Search:

Type: Posts; User: Gonzal3z

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    2,246

    ada gunenye..buatnye yang maen tu org mexico dok...

    ada gunenye..buatnye yang maen tu org mexico dok maki hamun korang dlm bahase spanish korang tak sedar pulak..he he he
  2. Replies
    3
    Views
    4,765

    Ya 13 pelan pembinaan telah ditawan dan kesemua...

    Ya 13 pelan pembinaan telah ditawan dan kesemua (tiga belas) kampung tersebut telah kosong. Tiga daripada kampung tersebut telah di'chief' oleh pemain lain, jadi tinggal 10 kampung pelan pembinaan...
  3. Replies
    6
    Views
    5,222

    biase la tue..kan game ni baru update kepada...

    biase la tue..kan game ni baru update kepada sistem baru...yang kekang kekang sumber tu..
    diorang tak abes buat keje lagi kot..
  4. penuh dah inbox aku ni...mcm mcm name sender ade..

    penuh dah inbox aku ni...mcm mcm name sender ade..
  5. Thread: SMS Emas

    by Gonzal3z
    Replies
    10
    Views
    10,436

    What you should do is wait..hehe... onebip can...

    What you should do is wait..hehe...
    onebip can take up to 1-2 days before u receive the gold.. Something about verifying the transactions from your mobile operators and bla bla bla..it could take a...
  6. Replies
    8
    Views
    8,748

    belagak kau ye...:cool:

    belagak kau ye...:cool:
  7. Replies
    33
    Views
    9,568

    abestu mane travian nak cekau duit nak maintain...

    abestu mane travian nak cekau duit nak maintain beratus ratus server travian ni ? server MY je ade 6.. nak jual karipap ade cap travian ? jual t shirt ?
  8. Replies
    10
    Views
    4,101

    1) Kesemua Kampung yang masih berada di bawah...

    1) Kesemua Kampung yang masih berada di bawah kawalan anda akan hilang dari peta Travian.
    2) Kampung yang telah ditawan bukan lagi milik anda dan akan tetap berada di situ sebagai milik pemain yang...
  9. Replies
    7
    Views
    2,342

    Reason for ban

    Mungkin anda telah melanggar mana mana peraturan lain Dan sebarang kes tidak akan dibincangkan di forum. Jika anda mahukan penerangan lanjut bolehlah hubungi Multihunter itu sendiri.
  10. Replies
    7
    Views
    2,342

    [B]Maksudnya 1) Masukkan "ID" atau username...

    [B]Maksudnya
    1) Masukkan "ID" atau username pemain (Kawan anda) yang berkongsi pc dengan anda di dalam senarai tersebut. Senarai pengguna pc sama tiada had seperti senarai sitter iaitu hanya 2...
  11. Replies
    19
    Views
    5,502

    Are you sure ? :) U might wanna check back... ...

    Are you sure ? :)
    U might wanna check back...

    I guess there's three (3) 'sasaran' if you include RAM / Pelantak in the attack. So tarbil aim 2 and Ram 1.
  12. Replies
    7
    Views
    5,597

    Bantuan

    ye betul tu. untuk memindahkan wira dari satu kampung ke kampung lain yang mempunyai rumah agam wira juga, sila gunakan mod 'bantuan' dan bukannya serbuan :p
  13. Replies
    7
    Views
    5,597

    Senang je momok, rumah agam wira tu juga...

    Senang je momok,

    rumah agam wira tu juga digunakan sebagai tempat kediaman wira anda.
    Sekiranya wira anda dari kampung 1 dihantar ke kampung ke2 yang juga mempunyai rumah agam wira. Wira...
  14. Replies
    91
    Views
    61,300

    Sticky: Bagus!!

    Bagus ni t3.6.

    Tujuan sampingan adalah untuk mengurangkan penggunaan skrip luar yang dilarang seperti greasemonkey/travian beyond dan sebagainya.

    Sekarang travian sendiri akan menyediakan...
  15. Replies
    5
    Views
    4,102

    lupa kata laluan

    itu la org dah ajar jgn bagitau kata laluan kat org laen...rasekanla..keh keh
  16. Replies
    4
    Views
    1,709

    Tukar ID

    takleh kot...
    kecuali name yang offensive atau menyinggung perasaan mane mane pihak
  17. Replies
    17
    Views
    5,803

    kui2

    kui2

    betul tue..
    MH takkan ban kalau takda sebab.
    aku yg newbie nie pn tau abce peraturan permainan.

    hahah :D
  18. Replies
    24
    Views
    13,490

    Nokia N91

    Aku guna Nokia N91 boleh bukak travian pakai wifi :)
  19. Thread: tawan

    by Gonzal3z
    Replies
    33
    Views
    11,698

    Lerr

    Lerr....bukan dari 1 kg..adess...
    2 penghulu untuk 1 kg
    6 penghulu 3 kg la..

    huhu...aparaaa..~
  20. Replies
    11
    Views
    3,851

    kena ban

    Ape lihat pulak nie ? :eek:
  21. Replies
    16
    Views
    5,190

    ugutan

    Sensitif sgt ni ko nie....hehehe :D
  22. Thread: tawan

    by Gonzal3z
    Replies
    33
    Views
    11,698

    aku teuton..biasanye pakai 6 penghulu utk...

    aku teuton..biasanye pakai 6 penghulu utk settlekan proses tawan
  23. Thread: Jemputan

    by Gonzal3z
    Replies
    11
    Views
    4,446

    selamat

    Tak tertangkap selamat la kau...semoga berjaya...haha
  24. Replies
    6
    Views
    7,429

    Banned

    kalau time kau nak upgrade atau hantar sumber nanti kuarla mesej yang kau kene ban.
  25. Thread: Greasemonkey

    by Gonzal3z
    Replies
    1
    Views
    3,121

    Violation

    Ya, ianya adalah satu kesalahan di bawah peraturan

    5 Penggunaan luaran
    Penggunaan skrip, program atau bot yang membuat tindakan automatik (seperti menaik taraf bangunan, menyerang, berdagang,...
Results 1 to 25 of 31
Page 1 of 2 1 2