Search:

Type: Posts; User: king10magi

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.13 seconds.

  1. Thread: Now doing

    by king10magi
    Replies
    60
    Views
    36,091

    jgn risau mula2 start game kn ada tutorial. hehe...

    jgn risau mula2 start game kn ada tutorial. hehe :D
  2. Saya cadangkn @Kajai untuk buat backup dalam...

    Saya cadangkn @Kajai untuk buat backup dalam word, jika ingin kan saya tlng postkn boleh terus PM kn kepada saya..

    Terima Kasih
  3. Replies
    6
    Views
    2,326

    Kepada fahmi242, Masalah ini telah...

    Kepada fahmi242,


    Masalah ini telah dilaporkan ke pihak HQ dan kami masih menunggu penyelesaian untuk masalah tersebut.

    Terima Kasih,
    King Magi
  4. Replies
    6
    Views
    2,326

    ini dekat Pelayan(server) mana ni?

    ini dekat Pelayan(server) mana ni?
  5. Replies
    6
    Views
    2,326

    forum dalam game ke forum kt forum sini?.. ...

    forum dalam game ke forum kt forum sini?..

    kalau kat forum sini, cuba lihat dekat sini: http://forum.travian.com.my/forumdisplay.php?f=83

    atau maksud anda subscribe untk dapat notification...
  6. Thread: Banjir.

    by king10magi
    Replies
    2
    Views
    1,531

    doakan mereka semua selamat,.. Alhamdulillah la...

    doakan mereka semua selamat,.. Alhamdulillah la kalau kita masih lagi selamat di tempat kita... :D
  7. Thread: Malaysia!

    by king10magi
    Replies
    486
    Views
    174,339

    xdey lar..diorang semo baik2 kalo pndai brkwan...

    xdey lar..diorang semo baik2 kalo pndai brkwan dengan mereka semo... :D
  8. Replies
    104
    Views
    54,966

    Selamat Datang Shahrinn93 ke dalam Forum Travian...

    Selamat Datang Shahrinn93 ke dalam Forum Travian MY, :D happy travian-ing
  9. Replies
    104
    Views
    54,966

    Terima Kasih brutal idea yang baik.. sy akan...

    Terima Kasih brutal idea yang baik.. sy akan maklumkn kepada Team2 yg lain .
  10. Replies
    104
    Views
    54,966

    lolr.. bro ko nk test ape tu?...:p

    lolr.. bro ko nk test ape tu?...:p
  11. Replies
    104
    Views
    54,966

    salam perkenalan.. Dracule Mihawk... selamat...

    salam perkenalan.. Dracule Mihawk... selamat datang ke Forum Travian.Com.My
  12. Replies
    8
    Views
    8,183

    Selamat Tahun Baru semua,... byee2 2011;( ...

    Selamat Tahun Baru semua,... byee2 2011;( Welcome 2012(hi)
  13. Click kt muka wira.. ...

    Click kt muka wira..


    http://i.imgur.com/RyI7B.png

    lpas tuh tengok kt kotak yg dimerahkan[tengok image]

    http://i.imgur.com/ow38z.png
  14. Thread: Now doing

    by king10magi
    Replies
    60
    Views
    36,091

    khabor baek... (hi)

    khabor baek... (hi)
  15. Replies
    32
    Views
    15,021

    Thread Dibuka, Sila baca Peraturan di...

    Thread Dibuka,

    Sila baca Peraturan di bahagian Politik & Diplomasi - Dunia 2 (tc2) T3.6 seblum buat posting..(nod)

    Terima Kasih
    KingMagi
  16. Sticky: Peraturan di bahagian Politik & Diplomasi - Dunia 2 (tc2) T3.6

    Kepada Pengguna,


    Untuk mewujudkan forum yang kemas dan bebas dari spam,menghina dan lain-lain. Maka peraturan telah dibuat pada bahagian Politik & Diplomasi Kedutaan Travian - Dunia 2 (tc2) ...
  17. Replies
    32
    Views
    15,021

    ye ke??.. kami akan maklumkan kpd Mh. Terima...

    ye ke??.. kami akan maklumkan kpd Mh.

    Terima Kasih
    KingMagi
  18. Replies
    11
    Views
    9,720

    Welcome cherry pie... ;D

    Welcome cherry pie... ;D
  19. Replies
    49
    Views
    2,811

    Jom Join2.. s2 .. ak dah join... hahahahaha...

    Jom Join2.. s2 .. ak dah join... hahahahaha...
  20. Replies
    14
    Views
    13,645

    Hellos, Cekaro.. (hi) selamat berkenalan......

    Hellos, Cekaro.. (hi) selamat berkenalan... (handshake)
  21. Replies
    7
    Views
    2,174

    Hi, try see this, help.travian.com.my...

    Hi,

    try see this, help.travian.com.my

    dn tengok kt bawah sedikit, ade Wira dn ade mcam tempat pengiraan camtu,

    Harap membantu,(nod)

    Terima Kasih,
    KingMagi
  22. Replies
    30
    Views
    14,098

    see this,

    lihat ini, maybe leh membantu...

    Kelab Emas

    Anda akan hanya dicaj sekali untuk masuk ke Kelab Emas. Anda akan memiliki akses ke pelbagai ciri ciri eksklusif. Sebilangan ciri ciri adalah...
  23. Replies
    2
    Views
    2,796

    tujuan forum tuh untk ape?... kalo nk discuss...

    tujuan forum tuh untk ape?...

    kalo nk discuss pasal travian kn kt forum nih dh ade...
  24. Replies
    55
    Views
    26,406

    Kepada asnova, untk mengelakan dari sumber...

    Kepada asnova,

    untk mengelakan dari sumber habis/0 atau selalu diserang anda bolehlah cuba cara2 dibawah...

    Binakan Kubu sekurang - kurangnya pada tahap 5 dan naikkan tahap gua anda ke 10. Anda...
  25. Replies
    16
    Views
    14,423

    Selamat Tahun Baru...

    Happy New Year to all.. Welcome 2011 (rofl) (rofl)
Results 1 to 25 of 145
Page 1 of 6 1 2 3 4