Search:

Type: Posts; User: tok batin

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Thread: pot bertuah

    by tok batin
    Replies
    0
    Views
    985

    pot bertuah

    assalam...

    ada sesiapa yang tahu maksud setiap hadiah pot bertuah serta pengunaan nya?

    tq

    tok batin
  2. Replies
    2
    Views
    2,162

    cari kawan2 lama tok...

    pasukan WTL ..sila respon
  3. Replies
    201
    Views
    12,423

    bro,pe citer?ada ke set ally akan dtg?

    bro,pe citer?ada ke set ally akan dtg?
  4. Replies
    201
    Views
    12,423

    huhuhu...layan2...kena all out ni...tok nak cari...

    huhuhu...layan2...kena all out ni...tok nak cari ally nnt...ada ker yg berkenan dgn tok?
  5. Replies
    15
    Views
    5,634

    battle of the king ni lebih kurang lord of the...

    battle of the king ni lebih kurang lord of the ring kut...hehehe..tp klu speed kali ni mcm travian baru sure cool....
  6. Replies
    41
    Views
    31,100

    so kesimpulan nya...ikut qmaster dulu...sampai...

    so kesimpulan nya...ikut qmaster dulu...sampai train falaks n kedutaan terus stop n train TT..mcmana klu teruskan dgn heuden?
  7. Replies
    38
    Views
    2,224

    aku nk cari ally di myx5 nnt...last aku dgn WB

    aku nk cari ally di myx5 nnt...last aku dgn WB
  8. Replies
    38
    Views
    2,224

    myx5...aku nk cari ally...pe pun taniah...

    myx5...aku nk cari ally...pe pun taniah WB...hehehe...im with WB
  9. Replies
    2
    Views
    555

    tak pun up ke lvl 3 kedutaan then asas ally...

    tak pun up ke lvl 3 kedutaan then asas ally sendiri.
Results 1 to 9 of 10