Search:

Type: Posts; User: fazmys

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    3,321

    tahniah kat kawan aku..dapat gak ko emas...

    tahniah kat kawan aku..dapat gak ko emas 30biji..wlpn kategori pembela..ahakz
  2. Replies
    4
    Views
    1,909

    try clear cookies

    try clear cookies
  3. sebab pengalaman ko tambah kat kekuatan perang,...

    sebab pengalaman ko tambah kat kekuatan perang, serang, atau pertahanan saje..ko tak tambah kat sumber..rujuk gambar..kalau sumber tu dah 4 point maknanya 40 sumber..kalau situ 0, maknanya 0 gak la
  4. Replies
    30
    Views
    16,340

    Sticky: pergh..nk tgok gak saper yg wakil travian...

    pergh..nk tgok gak saper yg wakil travian malaysia..aku harap otai2 yg ajar aku main tu join la..
  5. susah nak jumpa yg tinggi..biasanya level1...

    susah nak jumpa yg tinggi..biasanya level1 je..sbb syarat masuk ally ada kedutaan..dah dapat masuk,ada yg nak simpan tu ada la segelintir..ada yg musnahkan..

    maknanya, kalau jadi kes mcm ni..sorg...
  6. Apa akan jadi pada persekutuan jika kedutaan dicata

    ada pertanyaan..pasal kedutaan..

    kalau persekutuan A tu atas nama Abu,dan Abu dah invite ramai ahli masuk dalam persekutuan penuh 45 orang untuk level 15 (contoh)

    Soalannya:

    1.Apa akan jadi...
  7. Replies
    7
    Views
    3,116

    mungkin pandangan aku setuju dgn soalan...

    mungkin pandangan aku setuju dgn soalan tu..biasanya..kalau aku attack yg banyak haiwan ni..mmg full dapat 1k setiap sumber..kalau yg sikit ni,xder sgt..atau, mungkin sebab org xberani attack yg byk...
  8. Replies
    23
    Views
    6,307

    lor,wat rugi tanaman aku jer simpan askar kwn2...

    lor,wat rugi tanaman aku jer simpan askar kwn2 ahahahaha..
  9. Replies
    23
    Views
    6,307

    kalau naikkan bonus pertahanan tu..peratus tu...

    kalau naikkan bonus pertahanan tu..peratus tu termasuk dgn askar2 kmpg kwn yg duk dlm kmpg kita atau hanya berkesan kat askar kita sendiri jer?
    kalau wira di"hide"kan, atau mati, atau duk dlm...
  10. Thread: penghulu

    by fazmys
    Replies
    3
    Views
    1,245

    oho..thankz..jumpa dah

    oho..thankz..jumpa dah
  11. Thread: penghulu

    by fazmys
    Replies
    3
    Views
    1,245

    penghulu

    aku nak tanya pasal tok penghulu..
    aku dah selidik penghulu kat akademi..lepas siap,kat mana nak beli tok penghulu tu?
    aku ushar berek xder,rumah agam xder, kandang kuda xder, akademi xder..nak...
  12. Replies
    17
    Views
    7,475

    7x7 jer?malang btol kmpg aku..7x7 ada 2 oasis...

    7x7 jer?malang btol kmpg aku..7x7 ada 2 oasis jer..tu pun dh ditawan...rugi umah agam aku..dh sparuh jln dh naik level
  13. berapa jumlah Persekutuan boleh buat PTA/Konfederasi?(T4)

    aku nak tanya, kat T4, berapa jumlah Persekutuan boleh buat PTA/Konfederasi?
    adakah hanya PTA = 3 dan Konfederasi = 3? atau boleh wat lagi banyak?
    kalau lagi banyak, berapa level kedutaan...
  14. Replies
    6
    Views
    2,127

    oo..mcm tu..adeh,rugi askar2 aku..:(

    oo..mcm tu..adeh,rugi askar2 aku..:(
  15. Replies
    6
    Views
    2,127

    Hantarkan askar-askar (Dilarang)

    Hantarkan askar-askar (Dilarang)
    Hantarkan pedagang-pedagang (Dilarang)

    apasal bila ader kmpg aku nak serang dia kuar mcm tu?padahal mula2 aku serang ok jer..siap askar2 aku ader dlm perangkap...
  16. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    mungkin kot..dr jwpn yg dorg bg..mcm xsempat 20...

    mungkin kot..dr jwpn yg dorg bg..mcm xsempat 20 populasi je(chuckle)
  17. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    kawasan normal tu..dah attack dh..slmt lg stakat...

    kawasan normal tu..dah attack dh..slmt lg stakat ni:D
  18. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    yeke,aku ader je jiran..pop6 je..xnaik2 pun..rugi...

    yeke,aku ader je jiran..pop6 je..xnaik2 pun..rugi jer sumber melimpah,tp xder org guna:D
  19. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    oo..gitu..kesian bdk tu..delete acc sbb aku...

    oo..gitu..kesian bdk tu..delete acc sbb aku farm..padahal awal2 permainan..aku attack guna askar free masa guna wira mengembara..kalau melawan masa tu,aku pun kalah..ahakz

    soalan aku sblm2...
  20. Thread: Wira

    by fazmys
    Replies
    8
    Views
    7,168

    secara rawak..kalau bernasib baik dapat la..kalau...

    secara rawak..kalau bernasib baik dapat la..kalau ko nk perak dgn mudah..ko jual la sangkar ke..lumayan gak tu..aku penah jual krim ubat dapat 5++ perak utk 2 krim ubat dan 1++ utk satu krim..

    tp,...
  21. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    tp, cuba tgok lordofdragon(-42|46), Kampung...

    tp, cuba tgok lordofdragon(-42|46), Kampung Havoc(-21|43) asal2 dia biasa mcm org lain gak..xsampai sminggu main dah jadi yg natar..xder dlm kwsn kelabu pun..

    knapa natar kongker kmpg tu?kesian...
  22. Thread: Wira

    by fazmys
    Replies
    8
    Views
    7,168

    krim kuat boleh guna..xpun,guna smpai mati..pastu...

    krim kuat boleh guna..xpun,guna smpai mati..pastu hidupkn smula..100% la naik nnt...tgu jer 2-3 jam
  23. Replies
    9
    Views
    4,267

    btol tu..igtkn kt dunia sebenar je dh pupus..kt...

    btol tu..igtkn kt dunia sebenar je dh pupus..kt dunia travian pun pupus gak(chuckle)
  24. Thread: natar t4

    by fazmys
    Replies
    16
    Views
    13,940

    kwsn grey mcm mn tu?kmpg sblh kmpg aku..masa...

    kwsn grey mcm mn tu?kmpg sblh kmpg aku..masa mula2 main hr tu ok je..last2 aku tgok dah jadi hak natar plak..kmpg dia jadi kaler grey..asal2 kaler biasa je..kalau aku attack mcm biasa,agak2 natar...
  25. Thread: Pengembaraan~

    by fazmys
    Replies
    2
    Views
    2,196

    Selepas mendaftar anda akan menerima 3...

    Selepas mendaftar anda akan menerima 3 Pengembaraan,
    berikut adalah jumlah pengembaraan yang akan diterima seterusnya : (kurungan untuk pelayan speed)

    Hari 1 - 3: 3 Pengembaraan setiap hari (3...
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2