Search:

Type: Posts; User: arcobaleno

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.25 seconds.

  1. ramai otai dah malas jenguk forum.hehe :D

    ramai otai dah malas jenguk forum.hehe :D
  2. Replies
    247
    Views
    65,826

    Pelayan 3X (myx) Travian Malaysia iaitu...

    Pelayan 3X (myx) Travian Malaysia iaitu tx3.travian.com.my akan bermula pada hari Isnin bersamaan 29 Oktober 2012 pada jam 20:00

    Pra-pendaftaran boleh dibuat pada Jumaat 26 Oktober 2012. MYX...
  3. Replies
    38
    Views
    20,970

    Poll: wazhanudin Join Date Apr 2009 Location ...

    wazhanudin
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Kuantan, Pahang, Malaysia
    Posts
    31

    dah lama register gak rupanya (chuckle). rajin2 jenguk n post lagi k bro. ajak rakan2 join sekali and...
  4. Replies
    247
    Views
    65,826

    haha.memang la power kalau menang WW. tak kisah...

    haha.memang la power kalau menang WW. tak kisah la cara macam mana pun. tak perlu tin penuh or tin kosong.xperlu tunjuk id or xtunjuk id. janji nama naik bila ww siap. result la yg penting :D bila...
  5. Thread: crew

    by arcobaleno
    Replies
    17
    Views
    8,527

    haha. salah topik ni kalau bincang one piece kat...

    haha. salah topik ni kalau bincang one piece kat sini :D
  6. Replies
    38
    Views
    20,970

    Poll: haha.maybe pasal orang ingat ni poll biasa kot....

    haha.maybe pasal orang ingat ni poll biasa kot. tu yang tak ramai vote.
  7. Replies
    104
    Views
    54,873

    wow. sampai camtu sekali. pasni kalau bagi resume...

    wow. sampai camtu sekali. pasni kalau bagi resume kena include kan pengalaman main travian la er kalau nk keje kat ofis tu? (whew) haha. welcome to the club k. rajin2 post dan bertanya. banyak otai...
  8. Replies
    203
    Views
    56,826

    hebat2 (clap)

    hebat2 (clap)
  9. Replies
    247
    Views
    65,826

    habis pun round ni. tahniah kepada semua player...

    habis pun round ni. tahniah kepada semua player yang sanggup bertahan main lama2 :D next round pakat main lagi k. harap2 xde la lagi round paling lama cam kali ni (chuckle)
  10. Replies
    104
    Views
    54,873

    welcome sume. rajin2 la post nanti ye (bow)

    welcome sume. rajin2 la post nanti ye (bow)
  11. Replies
    38
    Views
    20,970

    Poll: mampu jaga ke acc kalau x8? kompem kena ngadap...

    mampu jaga ke acc kalau x8? kompem kena ngadap depan komputer je nanti :D
  12. Replies
    247
    Views
    65,826

    haha.kalau aku ada kuasa, ak dah buat mende tu....

    haha.kalau aku ada kuasa, ak dah buat mende tu. tapi, sayangnya aku hanyalah moderator forum sahaja :D cuba ramai2 tanya MH server tu (chuckle) bro reeza macam dah xsabar nak pegang ww untuk next...
  13. Replies
    14
    Views
    8,086

    garang nye abang SMOD ni. lari la forumer kalau...

    garang nye abang SMOD ni. lari la forumer kalau dok close thread je. rasanya belom lari topik pun tu :D thread starter pun belum muncul lagi untuk mintak thread ni ditutup (chuckle)

    papehal pun,...
  14. Replies
    247
    Views
    65,826

    hahaha.bagi je la sape2 menang ww tu. dah jadi...

    hahaha.bagi je la sape2 menang ww tu. dah jadi bosan bila drag server macam ni. elok2 ramai boleh main, terus jadi xramai pasal tunggu server abes (whew)
  15. Replies
    14
    Views
    8,086

    haha.biar la dia. kan nak bertanya je tu. dia pun...

    haha.biar la dia. kan nak bertanya je tu. dia pun dah tau forum just tempat lepak and berguru ngan otai2 cam serai, eye shield, dooms dan lain2. lama-lama main, tau la dia nanti selok belok game ni...
  16. Replies
    14
    Views
    8,086

    ada la tu kot cara diorang detect. kalau tak,...

    ada la tu kot cara diorang detect. kalau tak, takkan nak ban secara semberono je. hehe :D
  17. Replies
    247
    Views
    65,826

    setiap orang bebas nak bagi pendapat masing2...

    setiap orang bebas nak bagi pendapat masing2 dalam forum ni dan pendapat setiap orang belum tentu betul atau salah :) so biar perbincangan ni jadi perbincangan yang berisi dari menyatakan atau...
  18. Replies
    247
    Views
    65,826

    ooo. ada yang tengah wat rekod kumpul def gak ke?...

    ooo. ada yang tengah wat rekod kumpul def gak ke? bagus r. kalau camtu bek ajak sume orang kumpul def kat situ gak. baru best kalau ada rekod hammer n rekod def. pastu leh tunjuk kat server...
  19. Replies
    247
    Views
    65,826

    tu la.def yang ada kompem2 xleh lawan mega hammer...

    tu la.def yang ada kompem2 xleh lawan mega hammer yang player2 dah ternak dari awal server.kalau nak menunggu sampai mega hammer tu mati semua, sampai bila2 pun xkan dapat sebab xdapat nak kumpul def...
  20. Replies
    247
    Views
    65,826

    lamanye. bila la nak abes ni....(whew)

    lamanye. bila la nak abes ni....(whew)
  21. Replies
    203
    Views
    56,826

    x abes lagi ke server ni? (whew) oo ye, paste...

    x abes lagi ke server ni? (whew) oo ye, paste report plz kat sini. kalau discuss2 politik cam xkena ngan tajuk thread je. hehe :D
  22. Replies
    10
    Views
    11,321

    bro, ini thread lama. tahun lepas punya. xtau la...

    bro, ini thread lama. tahun lepas punya. xtau la kalau ally ni masih wujud ke x. nak lebih senang, bro mesej je kat pengasas persekutuan yang bro nak join tu. lagi cepat dapat reply. kalau search...
  23. Replies
    8
    Views
    9,810

    Sila login ke akaun mol anda terlebih dahulu dan...

    Sila login ke akaun mol anda terlebih dahulu dan reload mol point anda ke dalam akaun tersebut. Setelah itu klik pada halaman utama mol point dan pilih tab games. Di situ akan keluar 3 kolum iaitu...
  24. Replies
    247
    Views
    65,826

    wow. ww ipun cium tanah. sape langgar dia? ...

    wow. ww ipun cium tanah. sape langgar dia? dengar cite ada unsur-unsur papa jahat yang sabotaj id dia untuk langgar ww tu (whew)
  25. Replies
    247
    Views
    65,826

    bila nak abes ww race ni. cam xbergerak je level...

    bila nak abes ww race ni. cam xbergerak je level ww :(
Results 1 to 25 of 500
Page 1 of 20 1 2 3 4