Search:

Type: Posts; User: lemanxp

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    247
    Views
    74,754

    Ni aku amik dari post dulu2,nampak macam...

    Ni aku amik dari post dulu2,nampak macam konfiden, nak dengar jugak apa kata ipun sekarang.
  2. Replies
    247
    Views
    74,754

    Hahaha, hebat myx kali nih. Penuh dengan kejutan!

    Hahaha, hebat myx kali nih. Penuh dengan kejutan!
  3. Replies
    247
    Views
    74,754

    Dah la tu Jack Sparrow. ko ni emosi lebih la. pi...

    Dah la tu Jack Sparrow. ko ni emosi lebih la. pi up WW tu kasi menang. tak kisah la WW sapa pun.
  4. Thread: Battle Report

    by lemanxp
    Replies
    203
    Views
    64,367

    Hebat ke DSx nih sampai 3 kuardran lawan 1? WW...

    Hebat ke DSx nih sampai 3 kuardran lawan 1? WW tak leh menang pasal geng2 DSx ke? (whew) aku tabik la.
  5. Replies
    247
    Views
    74,754

    Wah, DSxR mengganas nampaknya, 4 WW mereka tibai.

    Wah, DSxR mengganas nampaknya, 4 WW mereka tibai.
  6. Replies
    22
    Views
    1,951

    Muka Garang.. Hati ada taman, tapi ganassss....

    Muka Garang.. Hati ada taman, tapi ganassss....
  7. Replies
    13
    Views
    1,092

    Ku jua begitu...

    Ku jua begitu...
  8. Thread: SE FAM Vs ????

    by lemanxp
    Replies
    123
    Views
    8,565

    ??????????????????????????????????????????????????

    ??????????????????????????????????????????????????
  9. Thread: SE FAM Vs ????

    by lemanxp
    Replies
    123
    Views
    8,565

    excellent defending by count team!

    excellent defending by count team!
  10. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Conrat AOW. BRavo!

    Conrat AOW. BRavo!
  11. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Kalau rasa ada leader, MT menyusahkan, jangan...

    Kalau rasa ada leader, MT menyusahkan, jangan masuk mana2 ally atau buat ally dok sorang2. Jadi x de la rasa x puas hati kepada mana2 leader. Ni, game baru 2 hari dah ada ally apa hal? memang di...
  12. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    haha. glock ni msk forum cuba nak beli jiwa tu....

    haha. glock ni msk forum cuba nak beli jiwa tu. buat ayat2 diplomatik. D)
  13. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Tak kira la menyamar ke tak, naik la WW tu cepat...

    Tak kira la menyamar ke tak, naik la WW tu cepat baru tau ada hammer ada lagi ke tak. ;)
  14. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Jom tibai BP Glock9 pulak.

    Jom tibai BP Glock9 pulak.
  15. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    tak jadi hal la kiko kena cilok BP tu. AOW byk...

    tak jadi hal la kiko kena cilok BP tu. AOW byk lagi BP. dok je dlm ally exotic tu. selesai masalah. janji naik level WW.
  16. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Mana geng2 yang kononnya hammer besar2 tu? Nak...

    Mana geng2 yang kononnya hammer besar2 tu? Nak simpan next server ka apa? ka sembang ja lebih. huhu
    Takkan hammer ni yang last bole hit WW KNN nih.

    http://travian-reports.net/my/report/67719381318
  17. Replies
    123
    Views
    7,254

    ni hammer abg leman OTW to KNN. BP atau WW jadi...

    ni hammer abg leman OTW to KNN. BP atau WW jadi pilihan. hahaha
  18. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    what?? do not understand lar...

    what?? do not understand lar...
  19. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    alang 2 dah xde def tu rugi la tak clearkan jadi...

    alang 2 dah xde def tu rugi la tak clearkan jadi lembah terbiar. rugi, rugi...
  20. Replies
    363
    Views
    17,442

    Aku nak pegi rombongan naik tarbil la.. Wkakaka

    Aku nak pegi rombongan naik tarbil la.. Wkakaka
  21. Replies
    123
    Views
    7,254

    masa banyak lg.. teruskan pum off untuk lebih...

    masa banyak lg.. teruskan pum off untuk lebih kuasa serangan seterusnya..
  22. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    MIVEC tak bole naik WW skrg ni sebab tak cukup...

    MIVEC tak bole naik WW skrg ni sebab tak cukup BP. BP expandable da kena cilok. huhuhu
  23. Replies
    757
    Views
    40,554

    Kuantiti askar adalah kurang tepat untuk...

    Kuantiti askar adalah kurang tepat untuk perbandingan.Rekod CS tak boleh di bandingkan dgn rekod kapak. yang perlu di bandingkan adalah kuasa serangan. Perlu di ingat, kekuatan kuasa serangan 30k...
  24. Thread: Ww - race

    by lemanxp
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Ingatkan KNN dah nak Menang, alih2 dah zero....

    Ingatkan KNN dah nak Menang, alih2 dah zero. Lepas ni giliran sapa ya? MIVEC, Expendable, alice, kiko?
  25. Replies
    757
    Views
    40,554

    hohoho baru 1 tu, ramai lagi hammer queue nak...

    hohoho baru 1 tu, ramai lagi hammer queue nak hentam WW nih..sapa2 rasa nak kena hemtam dulu, naik la cepat2 WW tu...
Results 1 to 25 of 41
Page 1 of 2 1 2