Search:

Type: Posts; User: brutal

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    4,085

    travian legacy

    travian legacy
  2. Thread: S3 2015

    by brutal
    Replies
    4
    Views
    1,912

    S3 2015

    697

    Setakat ini persaingan nampak sihat dan mencabar.persaingan sebenar mungkin akan lebih ketara setelah pemain mula membuka kampung kedua nanti.
  3. Thread: Chat Room

    by brutal
    Replies
    4
    Views
    5,119

    tu la tandanya admin tak berkembang mengikut...

    tu la tandanya admin tak berkembang mengikut situasi.. dulu boleh la sbb belum ada fb, wechat, wasap, line dan mcm2lagi.
    patut buat la in game chat room yg boleh bukak dalam tetingkap lain. pastu...
  4. Replies
    13
    Views
    3,799

    buat masa sekarang ni yg ada cata hanya berani...

    buat masa sekarang ni yg ada cata hanya berani pergi kat player kecik je..
    average top attacker pun baru ada 3k troops..
    Nampak macam E SW kuat sebab ramai top player.. entah2 sim sity je
  5. Replies
    3
    Views
    2,222

    Power apa lagi.. memang server ni ally BIG...

    Power apa lagi.. memang server ni ally BIG kongker abis.. ada pun ally BEAST je la yg sedang menunggu masa nak kena lauk.
  6. Thread: TS3 server 2013

    by brutal
    Replies
    8
    Views
    2,607

    Nampak macam ally HRH akan berperang dengan ally...

    Nampak macam ally HRH akan berperang dengan ally T. Banyak ally2 T telah menjadi mangsa kerakusan HRH.
    Betul ke HRH kuat?
  7. Replies
    13
    Views
    3,799

    aku pun kat tenggara jugak... aman damai je..

    aku pun kat tenggara jugak... aman damai je..
  8. Replies
    3
    Views
    2,505

    buat peraduan biarlah yang semua orang merasakan...

    buat peraduan biarlah yang semua orang merasakan mereka boleh menang
    bukan player2 hebat saja berpeluang.
    contohnya mencari harta karun
    buat pengembaraan terbuka untuk wira
    contohnya ada 3000...
  9. Replies
    2
    Views
    1,210

    kelengkapan wira

    satu perkara yg aku dah cari kat mana2 panduan.. tapi tak jumpa

    kelengkapan wira yang mempengaruhi askar lain seperti senjata tertentu, but pahlawan, tanduk natar
    atau apa2 item yg berfungsi...
  10. Replies
    104
    Views
    57,720

    takde plan apa2 ke nak meriahkan forum ni.....

    takde plan apa2 ke nak meriahkan forum ni..
    sunyi sepi
    dah tu hall of fame tak pernah update... apa la..
    kalau boleh buat le update bulanan untuk setiap server..
    takat input statistik tu bukan...
Results 1 to 10 of 11