Search:

Type: Posts; User: Rer

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    61
    Views
    48,585

    tribal wars?t4 lebih baik.banyak orang akan...

    tribal wars?t4 lebih baik.banyak orang akan survive kecuali orang yang kampungnya dijarah Natarians.kadangkala,kita bernasib baik kalau dapat sumber dalam pengembaraan.benda lain juga...
  2. Replies
    16
    Views
    15,716

    http://travian-reports.net/id/report/387618a63ae...

    http://travian-reports.net/id/report/387618a63ae

    tengoklah yang paling b****.
  3. Thread: myx

    by Rer
    Replies
    54
    Views
    22,023

    tuan hantu(rogon x),saya rasa kalau myx x5 ada...

    tuan hantu(rogon x),saya rasa kalau myx x5 ada dalam T4 lagi bagus.Kita tak pernah ada.28 disember tu pun bukannya x5.
  4. Thread: searching for dual

    by Rer
    Replies
    1
    Views
    3,972

    searching for dual

    searching for dual

    acc:Harimau Malaya

    Server:IDx3

    Versi:T4

    Pop:(Ketika ditulis)92
  5. Replies
    0
    Views
    1,348

    Permohonan untuk persekutuan R H

    Sesiapa yang mahu joint persekutuan R H boleh minta di sini.Saya akan maklumkan pada robinhood(nama dalam permainan)atau anda IGM terus kepada dia.
  6. Replies
    30
    Views
    16,456

    Sticky: kalau boleh,semua pemain Malaysia masuk dalam...

    kalau boleh,semua pemain Malaysia masuk dalam tu.Masalahnya,T4.
  7. Replies
    6
    Views
    2,155

    AWAS KALAU ANDA HANTAR BANTUAN KE SANA.MUNGKIN...

    AWAS KALAU ANDA HANTAR BANTUAN KE SANA.MUNGKIN ITU SEBABNYA.Saya meempunyai pengalaman tentang nih.
  8. Replies
    41
    Views
    31,047

    cs is clubswinger.I think that TT can kill 11 cs....

    cs is clubswinger.I think that TT can kill 11 cs.

    Tapi mr. Fariz,Kalau dia suruh bina gua macammana?
  9. Replies
    91
    Views
    45,484

    Sticky: hei,versi t4 dah datang!ya,aku mau cadangkan yang...

    hei,versi t4 dah datang!ya,aku mau cadangkan yang server t3.6 ini server my4 ditetapkan.Pasal,saya pun main my4.
  10. Replies
    201
    Views
    12,258

    aku mau buat mega gathering server Myx6 kat...

    aku mau buat mega gathering server Myx6 kat sekolah saya.Minta admin hubungi Guru besar saya,di facebook.Senanglah mau bagi t-shirt.Namanya,'Mega Gathering Server Gadong'.Padang kami pun boleh...
  11. Replies
    61
    Views
    48,585

    heh,kalo sangkut,matilah.Aku mau hubungi orang...

    heh,kalo sangkut,matilah.Aku mau hubungi orang paling tinggi travian.
  12. Thread: Malaysia!

    by Rer
    Replies
    486
    Views
    182,001

    sapuiler

    Yeay

    Aku mau travian.Tolong!
  13. Thread: Malaysia!

    by Rer
    Replies
    486
    Views
    182,001

    aku suka myx. [spoiler=Yeay/]Aku main travian...

    aku suka myx.

    [spoiler=Yeay/]Aku main travian myx[/ spoiler]
  14. Thread: Malaysia!

    by Rer
    Replies
    486
    Views
    182,001

    aku suka myx.apa lagi kalau myx5R1! [Aku main...

    aku suka myx.apa lagi kalau myx5R1!

    [Aku main travian[spoiler=showing off]Yeay[/ spoiler]
  15. Replies
    61
    Views
    48,585

    alamak,aku guna broadband. my conclution: 1.Aku...

    alamak,aku guna broadband. my conclution:
    1.Aku rasa best betul la.Gila adventure.
    2.Aku broadband bukan masalah.Laju betul aku guna com10 off beta.
    3.map aku rasa amat laju.
    4.kat jerman,masa...
  16. Thread: Ww - race

    by Rer
    Replies
    813
    Views
    34,787

    heh,kamu tak tau,saya lah pengimpi ww yang...

    heh,kamu tak tau,saya lah pengimpi ww yang terbesar di dunia.
  17. Thread: Travian 4 (T4)

    by Rer
    Replies
    52
    Views
    29,795

    Sticky: kuang-kuang-kuang

    saya mainj dua sayap.german and britishme.deleted acc.
  18. Replies
    40
    Views
    24,645

    Time machines untuk ke server two,pinjam dari...

    Time machines untuk ke server two,pinjam dari doraemon.(oi orang keningau,maci aku ada mengajar di sana)
  19. Replies
    5
    Views
    483

    Tribal wars dan Travian berperang?

    Kenapakah apabila saya tulis URL travian kat Tribal wars,dia kata blocked by tribal wars team.Bila tulis URL tribal wars kat sini,jadi gini.http://www.************net/9089209-en52.html.Kenapa?Tadi...
  20. Thread: Malaysia!

    by Rer
    Replies
    486
    Views
    182,001

    All countries please learn malay language in here.

    All countries please learn malay language in here.
  21. Thread: Russia & Ukraine

    by Rer
    Replies
    11
    Views
    11,808

    perkenalkan bahasa bisaya.hello ito yo,rok.

    perkenalkan bahasa bisaya.hello ito yo,rok.
  22. Replies
    40
    Views
    24,645

    saya baru budak 10 tahun.macam mane nak...

    saya baru budak 10 tahun.macam mane nak hadir.pastu tinggal di sabah.dah lkintas datenyer.
  23. Thread: Ww - race

    by Rer
    Replies
    813
    Views
    34,787

    ade orang serang dengan tarbil ribut...

    ade orang serang dengan tarbil ribut nih.http://www.laymark.com/i/m/m191.gif
  24. Thread: Ww - race

    by Rer
    Replies
    813
    Views
    34,787

    WW kiko drop kali pertama. KNN WW tahap 1.

    WW kiko drop kali pertama.

    KNN WW tahap 1.
  25. Thread: Ww - race

    by Rer
    Replies
    813
    Views
    34,787

    aku nampak sendiri WW drop kali kedua.

    aku nampak sendiri WW drop kali kedua.
Results 1 to 25 of 71
Page 1 of 3 1 2 3