Search:

Type: Posts; User: virusmaster

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    104
    Views
    57,689

    salam sume, huhu, ts5 da start, haha, myx9 pun da...

    salam sume, huhu, ts5 da start, haha, myx9 pun da nk start gak tuh, bnyk sgt pun sv bkk dekat2, hehe
  2. Replies
    37
    Views
    22,452

    bila ts6 nk bkk ni? hahaha, x sbr2 da aq nk men...

    bila ts6 nk bkk ni? hahaha, x sbr2 da aq nk men nih, hahaha
  3. Replies
    37
    Views
    22,452

    Hahaha, dimanakah troop 200k+ tuh? hahahahhaah :p

    Hahaha, dimanakah troop 200k+ tuh? hahahahhaah :p
  4. Replies
    37
    Views
    22,452

    game x abis lg, lau da menang t bru la cte bsr...

    game x abis lg, lau da menang t bru la cte bsr skit ok (chuckle)
    3 vs 10 kot, mne x nye (chuckle)(rofl)
  5. Replies
    37
    Views
    22,452

    hahaha, rilek aje gold fight drg semua, hehehe 2...

    hahaha, rilek aje gold fight drg semua, hehehe
    2 ally vs 22 ally? hahaha, mne x nya, prime semua nk konfed, t4 dah bg 3 tuk konfed + 3 tuk pta, drg smpai 13 ally, hahaah, konon berkerjasama la,...
  6. Replies
    58
    Views
    38,925

    hahaha, lokman dah rembat 2 artifak dr prime e,...

    hahaha, lokman dah rembat 2 artifak dr prime e, hahaha
  7. Replies
    5
    Views
    2,798

    nk tanya..lg 1 adakah bila kamu tekan X tu semua...

    nk tanya..lg 1 adakah bila kamu tekan X tu semua sumber hilang atau segelintir je?? klu segelintir tu mmg sbb dia akan tolak skit dri biasa klu hilang semua tu x tau la...
  8. Replies
    8
    Views
    4,678

    yeah...x beberapa nk faham sgt...siap leh jual...

    yeah...x beberapa nk faham sgt...siap leh jual barang lagi...bg aq klu ringkas lg menarik macam skrg T 3.5...T 3.6 sme jgk tp rse cm len mcm skit...hehe...klu T 4 tu grafik dah ok...sistem wira tu...
  9. Replies
    54
    Views
    2,675

    jadi NEW+CAR akan menang lawan OIL!!!

    jadi NEW+CAR akan menang lawan OIL!!!
Results 1 to 9 of 9