Search:

Type: Posts; User: kimknight

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    haha..Orang besar RVG?? x de ler...

    haha..Orang besar RVG?? x de ler ;);)..........cacingseven serang.....Aku tahu ler.....sengaja.......haha....
    Tapi, defend gotcha_u tu kebal jugak ye.....
  2. Replies
    71
    Views
    5,421

    Ally NoName tak silap aku memang dieorg ditapis...

    Ally NoName tak silap aku memang dieorg ditapis dengan betul...
    Tak silap aku, dieorg sesama kenal dalam dunia nyata........
    TAK SILAP AKU LER........hehe:D

    REF tu dah ditapis betul2 ke?? Dekat...
  3. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    haha.........RVG tak kalah lagi.....Korang kat...

    haha.........RVG tak kalah lagi.....Korang kat bahagian lain.
    Aku kat bahagian NW....Dibahagian NW, RVG masih kuat. Kapt Kapal dari rave haritu kena serang teruk. Sekarang Gotcha_u plak( Aku tak...
  4. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    haha.......Report serangan keatas mieka_ritz tu...

    haha.......Report serangan keatas mieka_ritz tu dah x de.....

    Korang dah tengok report budak2 RAVE nk rampas artifak dari White Wolf??
    Gempak gler......Banyak hammer tak lepas.......Cuma 2 atau 3...
  5. Replies
    71
    Views
    5,421

    betul2.........Ally REF x ditapis dengan...

    betul2.........Ally REF x ditapis dengan betul.....Ada spy dlm tu.
  6. Replies
    71
    Views
    5,421

    Update

    Update:

    1. R.A.V.E 56 5905 330666
    2. RAVE[?] 54 3831 206855
    3. RVG|NE 53 3864 204796
    4. RAVE AvT 58 3442 199645
    5. R.A.V.E 58 3279 190172
    6. REF 48 3877 186104...
  7. Replies
    52
    Views
    4,153

    wakaka.........:D:D:D That's right...

    wakaka.........:D:D:D
    That's right...
  8. Replies
    4
    Views
    4,448

    Kalau pembendaharaan dah...

    Kalau pembendaharaan dah hancur............Artifak boleh dirampas.....:D
    Jadi, sediakan seberapa banyak defend kt kg tu.:D
  9. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    Tahu x pe. Tp, aku ada report orang serang natar...

    Tahu x pe.
    Tp, aku ada report orang serang natar guna 23k askar......
    Tp, report tu dah lepas....:(
  10. Thread: Artifak.

    by kimknight
    Replies
    13
    Views
    11,571

    Betul2...... kalau Pembendaharaan tahap 20, baik...

    Betul2......
    kalau Pembendaharaan tahap 20, baik ambik artifak besar..Buat apa nak yang kecil...:D
    Kita kena hantar tarbil pembendaharaan kat kampung natar untuk mendapatkan artifak ke?
  11. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    Ye ler!! Ni kan my1!! Beberapa orang je Askar...

    Ye ler!!
    Ni kan my1!!
    Beberapa orang je Askar dah lebih 15k!
    :cool::cool:
  12. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    Ini dia: This is real report: ...

    Ini dia:
    This is real report:

    http://travian-reports.net/my/report/6646bba841c
    http://travian-reports.net/my/report/6647029fe64
    http://travian-reports.net/my/report/66489181638...
  13. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    Ok jugak report tu. Good:D Tapi, ada lagi best...

    Ok jugak report tu.
    Good:D
    Tapi, ada lagi best report....:D
  14. Replies
    6
    Views
    663

    Askar pun akan memakan tanaman.. Jadi, jangan...

    Askar pun akan memakan tanaman..
    Jadi, jangan terlupa naikkan ladang.
    Jika Ladang sudah tidak boleh ditingkatkan dan tanaman negatif, guna NPC jika guna emas.
    Jika tidak, askar kamu di kampung itu...
  15. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    :D:D I know you have many army...... You have...

    :D:D
    I know you have many army......
    You have join RVG....Good:D
  16. Replies
    71
    Views
    5,421

    Update

    1. R.A.V.E 55 4607 253386
    2. RVG|NE 57 3558 202780
    3. R.A.V.E 60 3376 202558
    4. RVG|NW 59 2921 172318
    5. RAVE[?] 54 3044 164357
    6. RAVE AvT 58 2748 159363
    7....
  17. Thread: Best Report

    by kimknight
    Replies
    84
    Views
    5,919

    huh?? Don't lie lh...hehe:D

    huh??
    Don't lie lh...hehe:D
  18. Replies
    71
    Views
    5,421

    Update please.......hehe

    Update please.......hehe
  19. Replies
    71
    Views
    5,421

    Nak lawan aku eh??? Pe ID ko?? PM akul...........

    Nak lawan aku eh???
    Pe ID ko??
    PM akul........
    Nak aku tarbil??
    Pop baru 300, mesti senang nak tarbil....
    RAVE benci synoah lh........
  20. Replies
    71
    Views
    5,421

    Aku tahu lah Update: Perompak mingguan...

    Aku tahu lah
    Update:

    Perompak mingguan
    Kedudukan Persekutuan Sumber
    1. R.A.V.E™ 26813604
    2. R.A.V.E 14856991
    3. RVG|NE™ 14538865
    4. RVG|NW™ 14105679
    5. RAVE[?] 10059995
  21. Replies
    22
    Views
    2,628

    Gigi jatuh?? Pape je lah....... Oklah.....NAk...

    Gigi jatuh??
    Pape je lah.......
    Oklah.....NAk fokus kat my4 nie!!
  22. Replies
    71
    Views
    5,421

    Ok2........bagus2.. Balik kepada topik.. ...

    Ok2........bagus2..
    Balik kepada topik..

    Update:

    1. R.A.V.E 55 3789 208406
    2. RVG|NE 57 2984 170111
    3. R.A.V.E 60 2794 167619
    4. RVG|NW 58 2417 140171
    5. RAVE[?]...
  23. Replies
    22
    Views
    2,628

    haha....................:D:D:D

    haha....................:D:D:D
  24. Replies
    71
    Views
    5,421

    I always berhubung dengan awak..... Saya rasa...

    I always berhubung dengan awak.....
    Saya rasa awak kenal saya...

    Balik kepada topik ya....:D
  25. Replies
    22
    Views
    2,628

    To Skynoah

    Server 1 ramai orang benci ko terutama RAVE..
    hehe....Sian...Ni sebab round lepas lah...
Results 1 to 25 of 75
Page 1 of 3 1 2 3