Search:

Type: Posts; User: Peace war

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    47
    Views
    19,015

    aku ada satu je soalan kalo dh tawan kg orang...

    aku ada satu je soalan

    kalo dh tawan kg orang lain kita boleh buat lagi ke pemimpin(gaul) ?
  2. Replies
    52
    Views
    33,169

    Sticky: yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

    yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:D x yah aku nk buat sampai enam gua(gaul)
  3. Replies
    30
    Views
    40,519

    4u2c asal ko ader kat mana aku ader?:confused:

    4u2c asal ko ader kat mana aku ader?:confused:
  4. Replies
    52
    Views
    33,169

    Sticky: aku sokong sesangat

    aku sokong sesangat
  5. Replies
    29
    Views
    10,441

    beli guna mol point lagi senang beli RM 60 dapat...

    beli guna mol point lagi senang beli RM 60 dapat 600 emas,best aper guna tapi skang duit x cukup nk beli ada sesapa nk top up kan aku?:D:D:D:D
  6. Replies
    52
    Views
    33,169

    Sticky: baru nk berhenti main game travian:mad:

    baru nk berhenti main game travian:mad:
  7. Replies
    37
    Views
    45,751

    takpe kampung ketiga aku nk ambik yg standard...

    takpe kampung ketiga aku nk ambik yg standard 4,4,4,4,6:cool:
  8. Replies
    30
    Views
    40,519

    aku dh pam askar dua kali ganda dari dari yg...

    aku dh pam askar dua kali ganda dari dari yg masuk perangkap pastu aku attack budak tu balik

    hahahahahha akhir nya dapat gak askar aku balik:D
  9. Thread: Tentang Hero

    by Peace war
    Replies
    2
    Views
    4,723

    1.serang oasis atau kampung lain 2.Rumah Agam...

    1.serang oasis atau kampung lain

    2.Rumah Agam Wira

    Keperluan: Bangunan Utama tahap 3, Titik Perhimpunan tahap 1, Versi Travian 3 atau lebih

    Didalam Rumah Agam Wira anda boleh melatih Wira....
  10. Replies
    14
    Views
    1,696

    travian itu pulut:cool:

    travian itu pulut:cool:
  11. Replies
    37
    Views
    45,751

    menyesal aku ambik crop land 1,1,1,15:(

    menyesal aku ambik crop land 1,1,1,15:(
  12. Replies
    30
    Views
    40,519

    aku serang budak gaul abis askar aku masuk...

    aku serang budak gaul abis askar aku masuk perangkap

    macam nak mampus aku nak ambik balik
  13. Replies
    30
    Views
    40,519

    Korang kalau jadi mangsa farm baru padan...

    Korang kalau jadi mangsa farm baru padan muka....hahaha
Results 1 to 13 of 13