Search:

Type: Posts; User: pezor

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    19
    Views
    14,512

    tapi yg aku perasan, dia tanya soalan yg dia dah...

    tapi yg aku perasan, dia tanya soalan yg dia dah tau jawapan...

    cth:
    berapa kali server dorg down... bla... bla...

    x kan dorg x tau server dorg down berapa kali... :rolleyes::rolleyes:
  2. Thread: peneroka serang?

    by pezor
    Replies
    22
    Views
    10,914

    Bagi aku, bukan pilihan yg bagus utk hantar...

    Bagi aku, bukan pilihan yg bagus utk hantar peneroka buat serbuan/serangan. Resos angkut banyak, tapi slow pergerakan. Lagipun belum tentu kita dapat optimumkan resos yg dibawa balik tu. Klu balik...
  3. Thread: Peninjau

    by pezor
    Replies
    30
    Views
    8,624

    Peninjau akan sentiasa bagi maklumat tepat & Aku...

    Peninjau akan sentiasa bagi maklumat tepat & Aku boleh percaya dgn dia. Mungkin yg jadi masalahnya Kalau:
    - Askar target tengah berjalan2 (serbuan & serangan)
    - Askar dia ada kat tmpt lain (oasis...
  4. Thread: NATAR myx

    by pezor
    Replies
    8
    Views
    3,035

    sabar ya... xlama lagi. bisa nunggu x? kalau x...

    sabar ya... xlama lagi. bisa nunggu x? kalau x bisa, deletin aja akaunnya. :D

    mengikut bro Mod, natar s1 hampir sama dengan natar myx. Dengar khabar 4 Jun s1 sudah release, Jadi natar myx mungkin...
  5. Replies
    22
    Views
    17,500

    eRm.. wasting time for this issue. Raiding more &...

    eRm.. wasting time for this issue. Raiding more & Less talk. Then, you will get the answer.

    :D:D:D
  6. Replies
    11
    Views
    4,645

    TQ Sokongan. sekarang semuanya jelas. ...

    TQ Sokongan. sekarang semuanya jelas.

    BetterDie, dah jelas ke? Klu dah, Moderator boleh tutup topik ni. nanti jadi ruangan berborak plak.
  7. Replies
    11
    Views
    4,645

    formula kiraan kedai senjata yg betul ade kat...

    formula kiraan kedai senjata yg betul ade kat sini http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=334

    Aku x fikir kiraan dia mcm tu.

    Apa yg aku perasan,

    cth: klu aku 20 scout & kampung...
  8. Replies
    54
    Views
    22,295

    x abis lagi ke topik mcm ni. membandingkan tribe2...

    x abis lagi ke topik mcm ni. membandingkan tribe2 travian.

    erm... :o

    senang citer laa..
    setiap tribe ade kelemahan & kelebihan, apa yg penting mcm korang mainkan tribe tu. klu korg boleh...
  9. Replies
    11
    Views
    4,645

    jawapan yg tepat.... :):) bqgi aku, ianya utk...

    jawapan yg tepat.... :):)

    bqgi aku, ianya utk meningkatkan keberkesanan intipan. contohnya anda menghantar 10 pengintip (level senjata dipertingkatkan), tetapi kampung yg ingin di intip 12...
  10. Replies
    22
    Views
    17,500

    I think this game is not suitable for you. Easy...

    I think this game is not suitable for you. Easy answer dude!
  11. Replies
    6
    Views
    2,103

    x... saya buat gim & stadium je :D:D:D. ...

    x... saya buat gim & stadium je :D:D:D.

    gelanggang latihan tu ada effect kalau perjalanan askar melangkau 30 petak je. bawah dari tu, x ade effect langsung. ape2 pun rujuk...
  12. Replies
    1
    Views
    2,972

    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556

    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556
  13. Replies
    4
    Views
    2,515

    dah x ade resos le tu. org lain dah ambik / gua...

    dah x ade resos le tu. org lain dah ambik / gua dia lagi banyak
  14. Replies
    51
    Views
    26,660

    erm mungkin sebab ko adalah sitter kepada acc....

    erm mungkin sebab ko adalah sitter kepada acc. tersebut? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  15. Replies
    35
    Views
    17,960

    susah nak cakap ler pasal ni... tapi utk bt WW /...

    susah nak cakap ler pasal ni... tapi utk bt WW / menang, Gaul + Teuton + Rom = WW = Kerjasama. Tu ler tavian. Bkn utk bermain solo. Setiap tribe ade kelebihan & kekurangan. Tetapi jika digabungkan...
  16. Replies
    29
    Views
    9,204

    x. bonus tu effect kat kampung yg menawan oasis...

    x. bonus tu effect kat kampung yg menawan oasis tu je. kampung lain x akan menerima manfaat bonus tersebut. :):)
  17. Replies
    29
    Views
    9,204

    ish, penting juga. terutamanya utk tanaman. sakit...

    ish, penting juga. terutamanya utk tanaman. sakit woo klu x ade tu... x bleh bt askar banyak.
  18. Thread: betul ker?

    by pezor
    Replies
    7
    Views
    2,411

    tawan & buat ww

    tawan & buat ww
Results 1 to 18 of 21