Search:

Type: Posts; User: batugolek

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    1,726

    :D politik yg pelik wakakaka..

    :D politik yg pelik wakakaka..
  2. Thread: Malaysia!

    by batugolek
    Replies
    486
    Views
    188,977

    ada tak sesiapa yg berminat utk take over acc sy?...

    ada tak sesiapa yg berminat utk take over acc sy? di myx.
  3. :ptakderla rahsia sgt pun jgn jualkan resos tu...

    :ptakderla rahsia sgt pun jgn jualkan resos tu tpi beli resos coz resos yg dibeli tak boleh dicurik
  4. owh baru tahu kena curik...tapi dengan syarat tak...

    owh baru tahu kena curik...tapi dengan syarat tak boleh lebih dari kapasiti gua...herm actually aku dah he he result rahsia. coz aku dah jumpa hidden strategy thanks:D
  5. Replies
    16
    Views
    14,944

    he he aku pun baru tahu:p

    he he aku pun baru tahu:p
  6. Replies
    12
    Views
    6,918

    yup betul tu jangan biarkan askar anda mati...

    yup betul tu jangan biarkan askar anda mati kebuluran. lebih baik mati dengan mempertahankan kampung akibat diserang atau menyerang.:D
  7. Thread: Beli emas

    by batugolek
    Replies
    14
    Views
    10,378

    thanks bro, memula aku pun tak paham nasib baek...

    thanks bro, memula aku pun tak paham nasib baek ko tolong aku :D:D:D
Results 1 to 7 of 8