Search:

Type: Posts; User: sang timur

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Thread: R&R

    by sang timur
    Replies
    39
    Views
    18,852

    Perompak mingguan Kedudukan Persekutuan Sumber...

    Perompak mingguan
    Kedudukan Persekutuan Sumber
    1. DSxR 186213286
    2. SW 82713116
    3. NW 50743171
    4. [OMG]ABC 50589740
    5. [OMG]PRO 40430449
    6. Noos 29596783
    7. [OMG]ANC...
  2. Replies
    50
    Views
    20,985

    last gw rick server ni ga usah ngotot dah mainnya...

    last gw rick server ni ga usah ngotot dah mainnya
    main seadanya aja
    kurang menantang balik ke idx yok lebih seru
  3. Replies
    169
    Views
    61,418

    tumben si engkong main ke forum

    tumben si engkong main ke forum
  4. Thread: R&R

    by sang timur
    Replies
    39
    Views
    18,852

    sudah kena banned tauke nya bro

    sudah kena banned tauke nya bro
  5. Thread: Top Ally

    by sang timur
    Replies
    78
    Views
    26,612

    kl om aja newbie gimana yg lain yah..

    kl om aja newbie gimana yg lain yah..
  6. Replies
    169
    Views
    61,418

    wuih seram nih kl bos yg satu ini koment btw...

    wuih seram nih kl bos yg satu ini koment
    btw raid dah no 1 ni yeee
    susah ngejernya hehehehe
  7. Replies
    169
    Views
    61,418

    namanya juga mental jongos yah gitu deh

    namanya juga mental jongos yah gitu deh
  8. Replies
    169
    Views
    61,418

    kalau mau sokong persahabatan medingan main...

    kalau mau sokong persahabatan medingan main barbie aja semua hepi ya ga.. jgn lah main travian. mungkin lebih tepatnya MEMANFAATKAN id kecil hanya untuk CFD





    yg tepatna MANA MAMPU dia...
  9. Replies
    50
    Views
    20,985

    http://tx3.travian.com.my/spieler.php?uid=1229 ...

    http://tx3.travian.com.my/spieler.php?uid=1229

    Kedudukan: 294
    Puak: Teuton
    Persekutuan: SW-R&R™
    Kampung: 9
    Populasi: 4803

    leader macam apa ini??? leader apa berlindung dengan nama...
  10. Thread: R&R

    by sang timur
    Replies
    39
    Views
    18,852

    maksudnya yg serang lemah

    maksudnya yg serang lemah
  11. Replies
    169
    Views
    61,418

    hammer hide R&R??? i doubt it.... paling banyak...

    hammer hide R&R??? i doubt it.... paling banyak bisa 2 hammer dari 300 membernya... sisanya???? FARM :)
    berapa sih yg dikatakan hammer WW??? kalau cuman 100k saja semue jg bsa buat





    ya...
  12. Thread: R&R

    by sang timur
    Replies
    39
    Views
    18,852

    kg zainol nampaknya masih berdiri tegar? macam...

    kg zainol nampaknya masih berdiri tegar? macam mana ini?? lemah syahwat ya?
  13. Replies
    169
    Views
    61,418

    wakakkakaa taniah super creative

    wakakkakaa
    taniah
    super creative
  14. Replies
    16
    Views
    7,130

    biasa lah slicer fraud dan gold fraud

    biasa lah slicer fraud dan gold fraud
  15. Thread: Top Ally

    by sang timur
    Replies
    78
    Views
    26,612

    ada bbrp teman disana

    ada bbrp teman disana
  16. Thread: Top Ally

    by sang timur
    Replies
    78
    Views
    26,612

    betul betul betul menurut info yg dapat...

    betul betul betul

    menurut info yg dapat dipercaya
    OMG dan SW nak meta

    sudah bisa diramalkan lah siapa yg juara (bow)
  17. Replies
    169
    Views
    61,418

    spy juga bahagian dari art of war mengapa tidak...

    spy juga bahagian dari art of war mengapa tidak boleh?? even real war saja memakai spy
  18. Thread: R&R

    by sang timur
    Replies
    39
    Views
    18,852

    ajak skype join R&R jadi lah tu

    ajak skype join R&R jadi lah tu
  19. Replies
    16
    Views
    7,130

    mana update story lg nih??

    mana update story lg nih??
  20. Replies
    169
    Views
    61,418

    hati hati jgn sampai troop menguap sebelum boom...

    hati hati jgn sampai troop menguap sebelum boom ww ya
  21. Replies
    40
    Views
    13,759

    namanya juga R&R (Ramai&Ramai) koq saya...

    namanya juga R&R (Ramai&Ramai)



    koq saya ga di interview?


    aku termasuk 10% donk kalau gitu (spy detected) (rofl)
  22. Replies
    169
    Views
    61,418

    nak buat franchise mereka dan tersebar di...

    nak buat franchise mereka dan tersebar di berbagai kuardran



    SW x gitu kuat server ni
    nampaknya NE lah calon kuat juara WW
    NW tanpa berita nampaknya hanya meramaikan server ni sahaja
  23. Thread: Top Ally

    by sang timur
    Replies
    78
    Views
    26,612

    maksud mu karna ada saya??

    maksud mu karna ada saya??
  24. Thread: Share Pass

    by sang timur
    Replies
    3
    Views
    533

    Id Karl heinrich Pass cookie

    Id Karl heinrich
    Pass cookie
  25. Replies
    44
    Views
    3,467

    this one lah u blind?...

    this one lah u blind? http://travian-reports.net/my/report/97574fdcb60


    7 million++ point more than you
Results 1 to 25 of 55
Page 1 of 3 1 2 3