Search:

Type: Posts; User: kambing golek

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    162
    Views
    63,200

    salam golek²...... tumpang golek²........ OMG...

    salam golek²......
    tumpang golek²........
    OMG yg berkenaan tu kita pakat tukar nama ally jerlah...
    aku cadangkan kita tukar nama ally jadi KKA™ ---> Kami Kuli Aizen.

    Hahahahahha..... hantu...
  2. Replies
    162
    Views
    63,200

    susah nak citer bro.. aku kira sampai guna jari...

    susah nak citer bro.. aku kira sampai guna jari kaki pon x leh support jumlah kerugian aku tu....
    kaki 4... kali ngan jari aku... alamak.. lupalah.. jari kaki aku ada berapa ek?
    x perlah... eerr.....
  3. Replies
    54
    Views
    26,995

    (whew) aiyak..... asal aku golek masuk sini jer...

    (whew)
    aiyak..... asal aku golek masuk sini jer mcm² citer aku dgr...
    gaduh apa lg ni?
    apasal aku x leh tau ni?
    :(
    ker sbb PRO pta ngan NWC benda2 cmni jadi?
    hebat sgt ker penangan NWC tu?
    seb...
  4. Replies
    162
    Views
    63,200

    X kisah lah pala... janji menang... lg 1 mmg...

    X kisah lah pala... janji menang...
    lg 1 mmg diorang ni girl jer sumer... (nama jer ganas.. dlm hati ada taman)
    x kisahlah kan?
    :p
  5. Replies
    162
    Views
    63,200

    Seb baek aku golek baru kt simpang jer.. Sempat...

    Seb baek aku golek baru kt simpang jer..
    Sempat patah balik...
    (party)(party)
    Betul ker? YESSS!!!!!!! kali ni kompom mampus NWC..... 4 lawan 1... kompom menang punya...
    Nak golek g kira duit...
  6. Replies
    162
    Views
    63,200

    ;( Aku asik golek pon x pening kepala cm...

    ;(

    Aku asik golek pon x pening kepala cm situasi skarang ni.
    Come on lah OMG .....
    Bergulung² duit aku abis bertaruh atas korang ni.
    Ada apa2 plan x? Cer guna plan Y pulak.
    Korang ni dari plan...
  7. Replies
    162
    Views
    63,200

    zasss... tumpang golek........ :S adoi... lemah...

    zasss... tumpang golek........
    :S
    adoi... lemah jiwa dan raga aku...
    dari angin lalu.. aku dengar [OMG]AIW aka [OMG]NE dah x larat nk serang NWC...
    adoi.. malu aku.. menyesal jd penyokong setia.....
  8. Replies
    162
    Views
    63,200

    yer ker? nampak sgt NWC ni lauk pauk jer... leh...

    yer ker? nampak sgt NWC ni lauk pauk jer... leh lawan sesambil jer... pergh!! terbaek lah [OMG]NE... x lama lagi tergoleklah NWC..
    sebelum NWC tergolek.... aku nk golek dulu... zassssss..... golek...
  9. Replies
    162
    Views
    63,200

    Tumpang golek bole??? Alamak... terlajak lak.......

    Tumpang golek bole???
    Alamak... terlajak lak....
    Saper yg dah kalah ni?
    Ker pertarungan masih berlarutan?

    Selbon ada kt dlm OMG[NE] kan?
    pergh..!!!! kompom menanglah OMG[NE]...
    dah kuar...
  10. Replies
    162
    Views
    63,200

    Aku vote for [OMG]NE. Sbb NWC ni main game ni...

    Aku vote for [OMG]NE. Sbb NWC ni main game ni alone jer... konfed pon standard PTA jer kot... lainlah OMG... diorang ni ramai.. n kerjasama kuat. Hidup [OMG]NE!!!! Hidup [OMG]NE!!!!
  11. Replies
    203
    Views
    12,307

    dari kata angin lalu, emangnya SE FAM yang lain...

    dari kata angin lalu, emangnya SE FAM yang lain menunggu momen yang sesuai. tp dari angin lalu kabarnya yg ingin dihapuskan adalah duri dlm daging. makanya [NE]ROTC(1,2,3,4) gak perlu kuatir. yuk...
  12. sorry bro..... ni ada pengakuan ikhlas ni kt...

    sorry bro.....
    ni ada pengakuan ikhlas ni kt link bwh ni.

    http://forum.travian.com.my/showpost.php?p=56658&postcount=768

    Sekian, terima kasih.
  13. Replies
    813
    Views
    38,400

    tu lom masuk sha.ina lagi tu (rofl)

    tu lom masuk sha.ina lagi tu

    (rofl)
  14. Tahniah semua. NoobCreW memang hebat. Kita...

    Tahniah semua.
    NoobCreW memang hebat.
    Kita target myx6 baru kita serius tuk ww.
    tp berkat rezeki shah kahwin dan x main kali ni... kita menang awal dr jangkaan.
    CONGRAT!!!!!
    Lupa pulak.......
  15. Replies
    813
    Views
    38,400

    Salam sejahtera. Tahniah kepada KIKO kerana...

    Salam sejahtera.

    Tahniah kepada KIKO kerana akhirnya kita berjaya untuk menjadi pemenang dalam perlumbaan WW bagi musim myx5 2010/2011.

    Terima kasih kepada emi hamsap kerana telah banyak...
  16. Replies
    813
    Views
    38,400

    ada harapan glock menang ni.... tektik nk...

    ada harapan glock menang ni....
    tektik nk kompomkan hammer sumer dah abis jer ni.
    Tu pasal kami rileks kt no 89 tu.
    YES!!! YES!!!
    cayalah...
  17. Replies
    813
    Views
    38,400

    Bunyik cm x berapa nk besar jer. Cuba ayat kau tu...

    Bunyik cm x berapa nk besar jer. Cuba ayat kau tu susun kasi konpiden kt kami yg baca ni.
    Good Luck.
    Aku menanti khabar gembira dari berita di atas.

    Hidup Aku!!!!!!!
  18. Replies
    813
    Views
    38,400

    1. KNN TEGAR & SEMANGAT WARTEG™ 89 - 2....

    1. KNN TEGAR & SEMANGAT WARTEG™ 89 -
    2. Glock 9 Mobster World INF-HS 89 -
    3. Kiko [AoW] Hamsap WW [AoW]NC™ 86 11/02/14 13:01
    4. Alice [AoW] Empire [AoW]-€ 65 11/02/14 17:43
    5....
  19. Replies
    813
    Views
    38,400

    Baik Encik. Tgh blajar ni. Harap lepas ni...

    Baik Encik.

    Tgh blajar ni.

    Harap lepas ni sumer org paham.
  20. Replies
    813
    Views
    38,400

    Gila kau org x gembira. 99.347% org kt dlm forum...

    Gila kau org x gembira.
    99.347% org kt dlm forum ni happy dia kene hit.
    0.653% jer yg geli geleman cm kau.

    :p

    kalau WW lain kene hit
    99.421% geli geleman.
    0.579% jer yg happy termasuk kau.
  21. Replies
    813
    Views
    38,400

    dasat betul PieRape ni tau jer apa kami buat....

    dasat betul PieRape ni tau jer apa kami buat. (whew)

    kami ally ciput. org hantar 1 cata pn dah gelabah.
    janganlah gurau2 cmni lagi ek.
    senang sikit.
    esok dah start keje.
    nk tido jugak.

    ada...
  22. Replies
    813
    Views
    38,400

    "I will do anything for my good friends" Bro...

    "I will do anything for my good friends"


    Bro kita boleh jadi best friend ek.

    Cayalah bro.

    Kalau ada ress ngan defend antarlah kt kawan... kalau ada hammer tu antarlah kt tempat2 lain ...
  23. Replies
    813
    Views
    38,400

    tu belum leader yg asik bercinta... pastu yg...

    tu belum leader yg asik bercinta... pastu yg susah org bawah. :x:x:x
    x taulah cinta betul ker.. cinta politik ker. :x:x:x
  24. Replies
    813
    Views
    38,400

    (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

    (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)
  25. Replies
    813
    Views
    38,400

    peace tuk semua. harap abislah server ni.

    peace tuk semua. harap abislah server ni.
Results 1 to 25 of 48
Page 1 of 2 1 2