Search:

Type: Posts; User: pengayau

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    226
    Views
    13,816

    http://travian-reports.net/my/report/76047b57082

    http://travian-reports.net/my/report/76047b57082
  2. Thread: Ww - race

    by pengayau
    Replies
    813
    Views
    38,400

    tu la akibat belagak...hahaha...sodap x?ekekek

    tu la akibat belagak...hahaha...sodap x?ekekek
  3. Thread: Ww - race

    by pengayau
    Replies
    813
    Views
    38,400

    bgs....biar jadi makin rancak....hahaha

    bgs....biar jadi makin rancak....hahaha
  4. Thread: Ww - race

    by pengayau
    Replies
    813
    Views
    38,400

    scout 18k utk tinjau ww tuh...hahaha...mmg tembus...

    scout 18k utk tinjau ww tuh...hahaha...mmg tembus la..
  5. Replies
    123
    Views
    7,254

    main travian ni bukan saja kita nak menang WW......

    main travian ni bukan saja kita nak menang WW...
    tetapi ada yang main ni bkn mengejar WW, DORANG LEBIH SUKA BERPERANG...
    best ke simpan troops utk ketuk WW?
    hanya 1 serangan sepanjang 1 round myx?...
  6. Replies
    757
    Views
    40,554

    hahaha...lawak2.... masa serang orang tu memang...

    hahaha...lawak2....
    masa serang orang tu memang happy....
    p kalo dah kena tu maki je pandai....
    cetek pemikiran.....
  7. Replies
    757
    Views
    40,554

    nice.... kepada saudara Dalnet,memburukkan org...

    nice....

    kepada saudara Dalnet,memburukkan org takkan menjadikan kita lebih baik...
    malah kita akan dinilai dr sudut yg kurang baik...fikir2kanlah....
    kalo saudara berani tu sahut je la cabaran...
  8. Thread: Politik kejam

    by pengayau
    Replies
    153
    Views
    8,108

    kalo x peduli penjelasan org lain,,mengapa anda...

    kalo x peduli penjelasan org lain,,mengapa anda perlu mbuat penjelasan?jgn buat statement berat sblh...
    (puke)(n)
  9. Thread: Ebs?

    by pengayau
    Replies
    446
    Views
    19,186

    biasanya org yg ckp besar akan kena dulu...cool...

    biasanya org yg ckp besar akan kena dulu...cool man...
    nothing personal...juz psychophysical parallelism game...

    sori....sudah kena edit...ekekek
  10. Thread: Ebs?

    by pengayau
    Replies
    446
    Views
    19,186

    ni la contoh2 statement batu api... w/pun sya x...

    ni la contoh2 statement batu api...
    w/pun sya x suka kewujudan EHQ tp utk kepentingan AoW...elok diam je...janji x backstab...
    kalo ada backstab...GB la jwbnya...
  11. Thread: Ebs?

    by pengayau
    Replies
    446
    Views
    19,186

    hmm...jgn je kne GB, dh ler....

    hmm...jgn je kne GB, dh ler....
  12. Replies
    757
    Views
    40,554

    http://travian-reports.net/my/report/44192b41834...

    http://travian-reports.net/my/report/44192b41834

    agaknya korang dh tau sape ni...huhahaha
  13. Replies
    17
    Views
    10,198

    siapa yg belum faham mcmana main travian..sila...

    siapa yg belum faham mcmana main travian..sila klik ini link
    http://www.youtube.com/watch?v=HPbTwXPOR-o
  14. Replies
    757
    Views
    40,554

    report yang xde nama penyerang or pembela tu...

    report yang xde nama penyerang or pembela tu report palsu....
    x payah la bg kat sini....x penting...menyemak.....
  15. Replies
    16
    Views
    1,247

    bkn la...org lain tu..cas bz ngan keje

    bkn la...org lain tu..cas bz ngan keje
  16. Replies
    757
    Views
    40,554

    jgn dhancurkan dh le...xde tpt cari mkn...

    jgn dhancurkan dh le...xde tpt cari mkn nanti..huhu
  17. Replies
    757
    Views
    40,554

    aku dh tgk ni...agak2 brapa lma IBS™C ni akan...

    aku dh tgk ni...agak2 brapa lma IBS™C ni akan btahan?haha...2 id dr ally ni mmg lubuk aku la...:D...jg hancurkan mrka ya...crop lock udah la...
  18. Replies
    757
    Views
    40,554

    kan dh kne batang idong sdri...hahaha

    kan dh kne batang idong sdri...hahaha
  19. Replies
    410
    Views
    26,092

    Battle Report MYX4

    Battle Report MYX4
  20. Replies
    410
    Views
    26,092

    kuarlz, drpda ko pegi cata capital dia tu elok...

    kuarlz,
    drpda ko pegi cata capital dia tu elok ko serang je kg2 dia yg lain...kompom def pnuh kat capital..hahaha...kg lain tu x pasti ada def ke x...ada pun krg 10k stiap kg....hehehe...
    5-6 kg...
  21. Replies
    37
    Views
    3,320

    ace tu ada player DSx didalam nya........

    ace tu ada player DSx didalam nya........
  22. Replies
    410
    Views
    26,092

    yg ditunjukan tu jumlah krugian askar jew....x...

    yg ditunjukan tu jumlah krugian askar jew....x plu tunjuk jumlah keseluruhann...:D
  23. Replies
    27
    Views
    2,279

    CAESARIS bru dpt serangan tu.....blm GB...

    CAESARIS bru dpt serangan tu.....blm GB lg....kalo GB....confirm x dpt bthn...agak2 brapa kg dia hilang?setau saya VVA,VVB n VVD tu ally yg dhuni player pengecut yang besar kepala...kecuali ace...
  24. Replies
    34
    Views
    22,995

    betul2...hahaha..tganggu gak aku tgk tu...semak...

    betul2...hahaha..tganggu gak aku tgk tu...semak sblm post....
    saya pun ada guna bot jgk dulu p sy x pandai mcm mne nak guna...
    hahaha....
  25. Replies
    50
    Views
    4,019

    tgk jgk la rank penyerang cas tu bro... pop 1k...

    tgk jgk la rank penyerang cas tu bro...
    pop 1k je tu....w/pun dia ada 1 je kg p ahli DSx bg bantuan....kerjasama yg penting...
    mengapa sampai skrg kg cas yg 1 ni x tjejas pop nya?XKAN TU JE...
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2