Search:

Type: Posts; User: sham

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Konflik sw???

    by sham
    Replies
    9
    Views
    4,369

    wahhh ko salah sorang noob ke? huhu

    wahhh ko salah sorang noob ke? huhu
  2. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Congratulation to KIKO and their team

    Congratulation to KIKO and their team
  3. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Pelik gak napa perlu HS kena bow to the one who...

    Pelik gak napa perlu HS kena bow to the one who never answer their call? What make them so special? Untouchable so called and what ever they say is unquestionable?
  4. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    erkk.... INF tu family glock ke? aku baru tau...

    erkk.... INF tu family glock ke? aku baru tau glock ada family, ingatkan saja-saja suka dia org nak pakai INF tu cam nak ambik simpati... :D

    Yang aku dengar-dengarlah ada gak dari INF family yang...
  5. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    GO KNN GO... everbody really exhausted, need...

    GO KNN GO...
    everbody really exhausted, need more sleep.. ekeke
    BTW, it is 2 different thing between not brave enough and smart spending... just my 2 cent opinion (bow)
  6. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Go AOW GO... (party)

    Go AOW GO... (party)
  7. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Setuju dengan cadangan Mr krochks ini completely,...

    Setuju dengan cadangan Mr krochks ini completely, and the same message gak kepada leader tu kalau nak ikut cakap dia je, suruh dia buka ally sendiri gak (rofl)
  8. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    (bow) Am just stunned Tapi bro, pada hemat...

    (bow)

    Am just stunned

    Tapi bro, pada hemat aku yang hanya layak memerhati WW race kali ini, terlalu banyak sangat "fact" yang ko keluarkan dalam post ko tu which is pada firasat aku akan...
  9. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Haha.. napa aku terpanggil je nak comment post...

    Haha.. napa aku terpanggil je nak comment post mamat tukang jaga glock ni? bukan main big mouth ko ni aku tgk, dah keras sgt ke glock tu ko rasa? Tak perlu nak bermegah2 lah kalau ko berniat nak...
  10. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    No bro, i think its quite constructive remark, ...

    No bro, i think its quite constructive remark,
    dengar khabarnya (Not sure abt this) dia org ni dah lama nak cuba belajar pegang WW ni tapi disebabkan beberapa halangan yang tak dapat di elakkan...
  11. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    Betul tu cfu PieRape, suruh glock gi sekolah dulu...

    Betul tu cfu PieRape, suruh glock gi sekolah dulu sebab depa ni mana pandai main travian pun.. (rofl)
  12. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    uik... cam kluar fatwa sendiri lak ni... ekeke :p

    uik... cam kluar fatwa sendiri lak ni... ekeke :p
  13. Thread: Ww - race

    by sham
    Replies
    813
    Views
    38,400

    [QUOTE=scarlet;55217]jawapan yg tepat! x de nak...

    [QUOTE=scarlet;55217]jawapan yg tepat! x de nak support :p
    cuz ally tu dengar kata rmai bebudak yg sama server lalu yg x bape puas ati ngan HQ.
    Maklumlah, ramai yg dah pandai fikir dan menilai...
Results 1 to 13 of 13