Search:

Type: Posts; User: peyi

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    1,273

    oo camtu citernya. Sbb oasis :p

    oo camtu citernya. Sbb oasis :p
  2. Thread: Ww race

    by peyi
    Replies
    370
    Views
    22,954

    Moga hammer ciputku sempat singgah di Android...

    Moga hammer ciputku sempat singgah di Android petang nanti :D Mujurla masih tak habis ... hehe :D
  3. Thread: Ww race

    by peyi
    Replies
    370
    Views
    22,954

    saper cata WB punyer WW sampai zero tu, wakakaka...

    saper cata WB punyer WW sampai zero tu, wakakaka ingat ke power rupanya takdela power sangat ... kuikuikui :D
  4. Thread: Ww race

    by peyi
    Replies
    370
    Views
    22,954

    Bukan spy, sbb akaun member aku yg kena pecah...

    Bukan spy, sbb akaun member aku yg kena pecah masuk tu ... cilakakla saper yg buat tu, hati busuk :D
    Harap2 dalam game jerla, kat luar jangan camtu yer walaupun nak menang sekalipun. :D

    ...
  5. Thread: Ww race

    by peyi
    Replies
    370
    Views
    22,954

    Tahniahla TBH sbb dah nak menang, tapi ada akaun...

    Tahniahla TBH sbb dah nak menang, tapi ada akaun budak Dsx yg dipergunakan utk serang WW Puteri Bulan (geng sendiri) dan serang WW WB, agak2 dari ally mana tu? :D
  6. Thread: Vva

    by peyi
    Replies
    166
    Views
    8,782

    aku tak berapa respek pun VVA nih, sbb awal game...

    aku tak berapa respek pun VVA nih, sbb awal game depa konfed dgn Dsx pastu tukar ke TBH, rasanya member VVA pun byk asal Dsx tapi cam lupa daratan sbb rasa cam power, bagus gakla Dsx serang senang...
  7. Replies
    34
    Views
    22,995

    aku pun sama dengan ko, guna ML&CN ... aku pun...

    aku pun sama dengan ko, guna ML&CN ... aku pun bakal kena hukuman, macam siot jer, patut travian ni memudahkan orang dgn script camtu, sekali klik jer takla kena cari satu2 tempat baru bleh jumpa apa...
Results 1 to 7 of 8