Search:

Type: Posts; User: Sanji

Page 2 of 20 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.06 seconds; generated 46377 minute(s) ago.

  1. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by Sanji
    Replies
    162
    Views
    85,756

    mungkin NWC sendirian jadi NE merasakan NWC cuma...

    mungkin NWC sendirian jadi NE merasakan NWC cuma target mudah
  2. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by Sanji
    Replies
    162
    Views
    85,756

    NWC xde bekap macam mana nak menang. dari overall...

    NWC xde bekap macam mana nak menang. dari overall situation NE lagi banyak bekap = better firepower
  3. Thread: [OMG]NE vs NWC

    by Sanji
    Replies
    162
    Views
    85,756

    [OMG]NE vs NWC

    Ayo mulakan flaming (party)
  4. Thread: WW at MY2

    by Sanji
    Replies
    3
    Views
    3,159

    cube story sikit~

    cube story sikit~
  5. Thread: Battle Report

    by Sanji
    Replies
    203
    Views
    92,460

    ayoh ciput nye defend

    ayoh ciput nye defend
  6. Replies
    169
    Views
    84,466

    really ah? itu semua stated there pandai sim je,...

    really ah? itu semua stated there pandai sim je, hammer tarak
  7. Thread: R&R

    by Sanji
    Replies
    39
    Views
    24,344

    dulu aku nampak ada R&R TNW kt NW ni.. hmm~ awal2...

    dulu aku nampak ada R&R TNW kt NW ni.. hmm~ awal2 dh kubur ke?
  8. Replies
    104
    Views
    76,980

    tak nak kene bedah. takut (whew)

    tak nak kene bedah. takut (whew)
  9. Thread: Top Ally

    by Sanji
    Replies
    78
    Views
    36,632

    wah berita hangat nih

    wah berita hangat nih
  10. Thread: R&R

    by Sanji
    Replies
    39
    Views
    24,344

    R&R

    Kedudukan Persekutuan Mata
    1. R&R*N|S 192502
    2. R&R*N|S3 144870
    3. R&R*NE 134848
    4. R&R*SW 96799
    5. R&R*N|S 76292
    6. R&R*SW 64830
  11. Thread: Artifak

    by Sanji
    Replies
    1
    Views
    3,869

    boleh tengok kat dalam treasury

    boleh tengok kat dalam treasury
  12. Replies
    104
    Views
    76,980

    awek xde ke

    awek xde ke
  13. Thread: Rebutan Artifak

    by Sanji
    Replies
    40
    Views
    18,784

    mari pinjam artifak aku

    mari pinjam artifak aku
  14. Replies
    169
    Views
    84,466

    maybe rnr ialah player dari my1 dan my6 yang cuba...

    maybe rnr ialah player dari my1 dan my6 yang cuba main speed?
  15. Thread: Rebutan Artifak

    by Sanji
    Replies
    40
    Views
    18,784

    103013289748932704%

    103013289748932704%
  16. Replies
    169
    Views
    84,466

    aku masih percaya rnr mempunyai kuasa tersendiri..

    aku masih percaya rnr mempunyai kuasa tersendiri..
  17. Thread: Rebutan Artifak

    by Sanji
    Replies
    40
    Views
    18,784

    itu kan si n1wish, bekas rnr?

    itu kan si n1wish, bekas rnr?
  18. Replies
    169
    Views
    84,466

    jangan buang.. tawan je :p

    jangan buang.. tawan je :p
  19. Thread: Top Ally

    by Sanji
    Replies
    78
    Views
    36,632

    tk tergolek langgar natar

    tk tergolek langgar natar
  20. Replies
    169
    Views
    84,466

    N1WISH apa cerita?

    N1WISH apa cerita?
  21. Replies
    16
    Views
    9,170

    takde log baru bos? (bow)

    takde log baru bos? (bow)
  22. Replies
    169
    Views
    84,466

    tapi some prefer quantity dari quality #truestory

    tapi some prefer quantity dari quality #truestory
  23. Thread: Rebutan Artifak

    by Sanji
    Replies
    40
    Views
    18,784

    NWC yang duk under top10 pun lagi banyak dari RNR...

    NWC yang duk under top10 pun lagi banyak dari RNR hmmm
  24. Replies
    169
    Views
    84,466

    RNR terlalu besar dan banyak farm rasanya

    RNR terlalu besar dan banyak farm rasanya
  25. Thread: Top Ally

    by Sanji
    Replies
    78
    Views
    36,632

    NW mana ada ally top

    NW mana ada ally top
Results 26 to 50 of 479
Page 2 of 20 1 2 3 4 5