Search:

Type: Posts; User: Sanji

Page 4 of 20 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.06 seconds; generated 46335 minute(s) ago.

  1. Thread: WW Race

    by Sanji
    Replies
    24
    Views
    5,309

    15 menit lagi gan~

    15 menit lagi gan~
  2. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    ps: simming at teamserver :D

    ps: simming at teamserver :D
  3. Thread: SE FAM Vs ????

    by Sanji
    Replies
    123
    Views
    24,245

    SE sudah bungkusss... siapa lagi mangsa SW...

    SE sudah bungkusss... siapa lagi mangsa SW selepas ini!!
  4. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    melakar strategi baru kat teamserver (cool)

    melakar strategi baru kat teamserver (cool)
  5. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    yep. Qayyum kartunis majalah Ujang/MOY...

    yep. Qayyum kartunis majalah Ujang/MOY publications
  6. Thread: SE FAM Vs ????

    by Sanji
    Replies
    123
    Views
    24,245

    nice log indeed. SE macam dah tak nak main sampai...

    nice log indeed. SE macam dah tak nak main sampai WW period, sebab WW period ialah masa paling bosan (rofl)


    ps: (punch) bobo for double, triple, etc2 post
  7. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=...

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=214344088605970&id=111965761282

    Al Fatihah
  8. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    nak balik uni (cool)

    nak balik uni (cool)
  9. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    keep it up! ps: ada incoming :p

    keep it up!

    ps: ada incoming :p
  10. Thread: mcm mna..??

    by Sanji
    Replies
    1
    Views
    2,951

    tahap titik perhimpunan kene la lvl 20. ^ ^...

    tahap titik perhimpunan kene la lvl 20. ^ ^ jumlah minimum tak silap kene 20 cata. 10 cata each target
  11. Replies
    49
    Views
    10,890

    mana ada spam, saje jenguk2 (hi)

    mana ada spam, saje jenguk2 (hi)
  12. Replies
    49
    Views
    10,890

    (n) hahahahahaha

    (n) hahahahahaha
  13. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    kawan sapa tu bobo? :P ps: tension broadband...

    kawan sapa tu bobo? :P

    ps: tension broadband slow XD
  14. Thread: ubah capital

    by Sanji
    Replies
    2
    Views
    1,598

    pergi ke istana, ada fungsi ubah ibu kota kat...

    pergi ke istana, ada fungsi ubah ibu kota kat situ. sebelum ubah, ada beberapa peringatan, semua tahap sumber ibu kota sebelum ni akan jatuh ke tahap 10
  15. Replies
    5
    Views
    1,947

    when your village big enough, art is useless....

    when your village big enough, art is useless. example:

    my t4 x3 account

    Your villages have produced 1761212 points in total. To found or conquer a new village you need 1775800 points. Enough...
  16. Replies
    49
    Views
    10,890

    sebab ada nya permintaan untuk normal dan t4...

    sebab ada nya permintaan untuk normal dan t4 server (rock) kalau tc2 kurang sambutan, nanti my3 dan seterusnya mungkin akan dlm versi t4. tc2 sebenarnye untuk test market untuk ver t3.6 je :D
  17. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    ps: spamming kt website org haha

    ps: spamming kt website org haha
  18. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    tensen ps: tgh cube setelkan acc kwn yg kene...

    tensen

    ps: tgh cube setelkan acc kwn yg kene farm :D
  19. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    (headbang) kat dinding

    (headbang) kat dinding
  20. Replies
    104
    Views
    76,980

    Mari memperkenalkan diri masing masing

    Dikala aku tengah bosan ni.. mari2 memperkenalkan diri masing2 :D

    Meh aku start

    Nama: Azman
    Umo: 12 tahun (blush)
    Asal: Gombak
    Pengalaman: 5 tahun dalam travian (whew) lama gak aku main
    FB:...
  21. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    banyak kampung ke bang? :P ps: sedang fikir...

    banyak kampung ke bang? :P

    ps: sedang fikir aktiviti apa nk buat esok
  22. Replies
    49
    Views
    10,890

    spam detected (punch)

    spam detected (punch)
  23. Thread: Now doing

    by Sanji
    Replies
    60
    Views
    49,485

    Now doing

    State kat sini apa korang buat. Meh aku mulakan


    Sedang fikir apa nak buat dengan Bulding Plan ni :D
  24. Replies
    108
    Views
    20,372

    warr warr warr (rock)

    warr warr warr (rock)
  25. Thread: SE FAM Vs ????

    by Sanji
    Replies
    123
    Views
    24,245

    kenapa NW + NE senyap je? adakah ingin menangguk...

    kenapa NW + NE senyap je? adakah ingin menangguk air yang keruh? :D
Results 76 to 100 of 491
Page 4 of 20 1 2 3 4 5 6 7