Search:

Type: Posts; User: siamang

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.10 seconds; generated 45 minute(s) ago.

  1. Replies
    108
    Views
    7,055

    gw dengar general maximus membuli rakan2 dia SE...

    gw dengar general maximus membuli rakan2 dia SE ya ?
    mau repeat om ?
  2. Replies
    22
    Views
    1,786

    wussp all.. apa citer WW myx6... ahahahaha ...

    wussp all.. apa citer WW myx6...
    ahahahaha

    hidup TR Addicted
  3. Replies
    8
    Views
    8,871

    nk pencen terus...

    nk pencen terus...
  4. Replies
    61
    Views
    49,165

    Apa pendapat anda tentang VERSION T4

    Salam semua. Baru2 nie saya ada mencuba main travian versi T4. apa yang dpt saya rumuskan sebagai pendatang baru dlm travian ini adalah seperti berikut.

    Saya harap kita dpt discuss topic nie...
  5. Replies
    65
    Views
    3,714

    sib baik tak dekat ngan hari raya ke apa ke.....

    sib baik tak dekat ngan hari raya ke apa ke..
    idak mau kena gang bang @ matikan troops utk hari raya...
    mcm myx4 ada one of the ww holder kena gang bang
  6. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    yeah.. one of the TBH greatest HC

    yeah.. one of the TBH greatest HC
  7. Thread: Share password

    by siamang
    Replies
    25
    Views
    1,535

    biasa la sfenny tu.. hammer terbesar tiap tiap...

    biasa la sfenny tu.. hammer terbesar tiap tiap season....
  8. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    takper la pie rape.. kita tak register lagi......

    takper la pie rape..
    kita tak register lagi...
    tengok dari jauh je la hantar peninjau
  9. Replies
    65
    Views
    3,714

    takper.. pengorbanan penting utk kemenangan...

    takper..
    pengorbanan penting utk kemenangan berpasukkan...
    kalau gi hammer KNN.. or any WW holder.. sure nanti that team akan counter attack...
    lagi la lama ww nak habis
  10. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    nk ikut leh tak kak gkp

    nk ikut leh tak kak gkp
  11. Replies
    65
    Views
    3,714

    aku dengar sitter tu tak sexy mana pung.......

    aku dengar sitter tu tak sexy mana pung....
    tunggu time nak gulingkan gak....:D
    kami tertindas di bawah naungan dia
  12. Thread: Ebs?

    by siamang
    Replies
    446
    Views
    18,662

    ala.. nama pun war game.. cata mengcata... main...

    ala.. nama pun war game.. cata mengcata...
    main sbb nak cipta rekod..
    kalau main for fun.. baik jadi mangsa farm
  13. Replies
    65
    Views
    3,714

    gajah duduk ??? bro la yang ada 35k ramm tu kan...

    gajah duduk ??? bro la yang ada 35k ramm tu kan ??
    dasyat la bro.. apa rahsia buat ram banyak2 tu ??
  14. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    ehh awak ke otai KNQ tu... dari dulu saya dok...

    ehh awak ke otai KNQ tu... dari dulu saya dok tertanya2.. siapakan knq nie...rupanya awak la ekk...
    kem salam kat bro kong & cik noor ekk
  15. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    Seperti yang di janjikan oleh leader IBS... jatuh...

    Seperti yang di janjikan oleh leader IBS... jatuh kiko.. jatuh semua.. so masing2 just standby siang dan malam.. utk launching andai kata WW kiko jatuh terjelepuk jadi 0...

    namun... semangat...
  16. Replies
    65
    Views
    3,714

    nice friendship.. not to hit each other... ...

    nice friendship.. not to hit each other... perjanjian mutual agreement not even fake..
    at least we trust friendship that growing...
  17. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    warteg also a very good team... but orginal team...

    warteg also a very good team... but orginal team la :D
    UK asli
  18. Replies
    65
    Views
    3,714

    takper la janji kiko dtg wedding aku itu hari ...

    takper la janji kiko dtg wedding aku itu hari

    http://blog.noobcrew.org/wp-content/uploads/2011/02/WW.jpg
  19. Replies
    65
    Views
    3,714

    http://blog.noobcrew.org/wp-content/uploads/2011/0...

    http://blog.noobcrew.org/wp-content/uploads/2011/02/WW.jpg
  20. Replies
    757
    Views
    39,673

    ahahahha ko nyer troop perkasam :D ehehehehe

    ahahahha ko nyer troop perkasam :D
    ehehehehe
  21. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    udah la lars.. kang nanti bakar line.. main lagi...

    udah la lars.. kang nanti bakar line.. main lagi ya kite
  22. Replies
    65
    Views
    3,714

    thanks kiko sbb dtg wedding aku tempoh hari... ...

    thanks kiko sbb dtg wedding aku tempoh hari...

    congrate for winning the WW...
    U guys deserved it..
  23. Replies
    757
    Views
    39,673

    dasar zionis... leader lby nie tapi baru satu...

    dasar zionis... leader lby nie

    tapi baru satu hammer dari berlambak2 hammer korang kan ?
    simpan buat perkasam ke :D
  24. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    same case with myx3 if i not mistaken.. one of...

    same case with myx3 if i not mistaken.. one of TBH leader being banned and holding the artifact..
    im not sure if the artifact being release or not.. and some of player want to delete id.. but the...
  25. Thread: Ww - race

    by siamang
    Replies
    813
    Views
    37,427

    dasyat bro nyer analisis

    dasyat bro nyer analisis
Results 1 to 25 of 174
Page 1 of 7 1 2 3 4