Search:

Type: Posts; User: pendekar api

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    4,825

    Server = my4 BP = 19.03.10 (jam 22.00) ape...

    Server = my4
    BP = 19.03.10 (jam 22.00)

    ape kah maksud pernyataan di atas^....???tolong jwb...:confused::confused:
  2. Replies
    16
    Views
    9,145

    kena tarbil lah tu...

    kena tarbil lah tu...
  3. Replies
    17
    Views
    9,093

    ye lah..tapi mesti ade residen ke..itu yg syer...

    ye lah..tapi mesti ade residen ke..itu yg syer tanyer bkan masalah senator ke ape ke...residen je,...:mad:
  4. Replies
    17
    Views
    9,093

    residen....

    helo..sesapa yg pandai tolong gi tau ye...klu nk jajah kampung baru,wajib buat residen ke???:confused::confused:
  5. Replies
    6
    Views
    3,631

    bleyh ke???

    boleh ke runtuh kan bangunan yg ade???:confused::confused:
  6. Replies
    31
    Views
    35,415

    Poll: btul2....naruto best...Tapi bleach...

    btul2....naruto best...Tapi bleach boring...lawan2...jalan cerite tah pape...:D:D
  7. Replies
    7
    Views
    2,184

    nape????

    nape ha???semalam syer register dah...akaun syer dah aktif..tapi ari ni cube masuk die kate akaun blum diaktifkan..plik..:cool::confused::confused:ade yg dah mule main ke???
  8. Replies
    31
    Views
    35,415

    Poll: kesah ape???

    Aku kesah ape:cool: ^^^^yg aku tau majoriti naruto la....:D:D(sasuke uchiha)
  9. Replies
    31
    Views
    35,415

    Poll: Naruto is the Best.....you all...

    Naruto is the Best.....<Kagebushinnajitsu>you all have to learn the jutsu...hehhehe
  10. Replies
    8
    Views
    2,561

    ish3...dah name pun peperangan.....mesti lah...

    ish3...dah name pun peperangan.....mesti lah serang menyerang...yg kuat menang yg lemah kalah...semoga berjaya....;);)
  11. Replies
    8
    Views
    2,125

    cata tu aper?????

    cata tu aper?????
  12. Replies
    3
    Views
    1,106

    time kaseh...

    time kaseh...
  13. Replies
    15
    Views
    5,098

    aku pun x tau...hh

    aku pun x tau...hh
  14. Replies
    3
    Views
    1,106

    mase yg same????

    saper yg pandai tolong bg jawapan.....klu ader bantuan yg nk datang...dan juga serangan .....pade waktu yg same....contoh...(1 bantuan:50 saat) lpastu (1 serangan:50saat)...camner ha???adekah askar...
  15. Replies
    7
    Views
    2,353

    time kaseh la yer...

    time kaseh la yer...
  16. Replies
    7
    Views
    2,353

    tahap wira

    saper2 bleh tolong x???mesti bg korang soalan sye ni senang dijawab bg korang:D.......tapi sye pning...syer dah naik kan tahap rumah agam wira syer dah tahap 2...tapi tahap wira masih...
  17. Replies
    30
    Views
    7,249

    yeaha...new year....

    yeaha...new year....
  18. Replies
    6
    Views
    1,800

    btul3....jelapang nak naik kan kapasiti je,,,,ish2

    btul3....jelapang nak naik kan kapasiti je,,,,ish2
  19. Replies
    4
    Views
    2,034

    klu hantar senator,pemimpin ngan penghulu pun x...

    klu hantar senator,pemimpin ngan penghulu pun x leh ke....suruh la penghulu tu cakap ngan haiwan tu...suruh haiwan tu kerje same ngan kiter???:rolleyes::o;):p
  20. Thread: wira

    by pendekar api
    Replies
    5
    Views
    1,735

    abis nanti pengalaman kan berkurang....???stiap...

    abis nanti pengalaman kan berkurang....???stiap kali syer wat camtu pengalaman hero syer berkurang...camne ha????
  21. Replies
    1
    Views
    1,005

    peace,peace,peace...kamu jangan...

    peace,peace,peace...kamu jangan nakal.....hahahah;);):):p
Results 1 to 21 of 26
Page 1 of 2 1 2