Search:

Type: Posts; User: Empire_impian

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    203
    Views
    61,876

    hehehe... perkataan bah tidak semestinya dari...

    hehehe... perkataan bah tidak semestinya dari sini... placement of the word not correct... cek keahlian dulu baru cakap racist hehe... ok teruskan spam isabella...
  2. Replies
    203
    Views
    61,876

    hahaha... meriah pula kat sini... ya betul...

    hahaha... meriah pula kat sini...

    ya betul lah... naik kan lah WW tu... apa pula nak dengki... tak kan tak boleh jawab kat sini... hehehe.... rasanya hammer sw masih banyak... kami mmg tak de...
  3. Replies
    17
    Views
    7,979

    hahaha... travian game paling selamat ke...

    hahaha... travian game paling selamat ke hahaha.... saya layan jer.... asal masih nama game ok lah tu... so apa lagi MH myx cek lah... siapa hantar troop tersebut pemilik atau orang lain...(sebab...
  4. Replies
    17
    Views
    7,979

    longest server ever... boleh tu... tak kisah.......

    longest server ever... boleh tu... tak kisah.... hahahahahaha....
  5. Replies
    247
    Views
    71,929

    hahahahaha.... mcm mana nak habis def tak...

    hahahahaha.... mcm mana nak habis def tak banyak... hammer kecil2an pun boleh hit ww hahaha....
  6. Replies
    203
    Views
    61,876

    (hi) 1st: ... server tak habis bila tak ada...

    (hi)

    1st: ... server tak habis bila tak ada yang menang... ini yang saya tahu setakat ini...:x
    2nd: saya fikir stop la kita teruskan cerita2 seperti di atas... kita teruskan permainan ini...:)......
  7. Replies
    203
    Views
    61,876

    Ler... aku kata import tu memang tak ada kaitan...

    Ler... aku kata import tu memang tak ada kaitan langsung dengan rasis... baru nak gurau2... sebab serangan SW memang mantap.... kami pula meletupkan sedikit kampung mereka huhuhu.... dalam ally kami...
  8. Replies
    203
    Views
    61,876

    dsx pasti menang server ni cuma cuba clearkan dsx...

    dsx pasti menang server ni cuma cuba clearkan dsx dan ABC & ANC tu... no hurt feeling... supaya tak ada cerita lepas any results happen... biar jelas semua meta ni... aku just dengar dari azrul jer...
  9. Replies
    47
    Views
    19,538

    close this thread mod...

    close this thread mod...
  10. Replies
    162
    Views
    61,860

    hahaha... bakar jangan tak bakar.... kalo satu...

    hahaha...

    bakar jangan tak bakar.... kalo satu area perang lagi bagus... satu hari boleh buat 3 kali wave ulang alik....
  11. Replies
    59
    Views
    25,803

    hehehe.... kasi tarbil sama dia...

    hehehe....

    kasi tarbil sama dia hehehehehe......
  12. Replies
    108
    Views
    6,411

    hihihihihi....

    hihihihihi....
  13. Replies
    201
    Views
    12,423

    Battle of the Gold...hahaha....

    Battle of the Gold...hahaha....
  14. Replies
    813
    Views
    35,280

    WW kiko dah ada yg serang ke...hehehe... buat...

    WW kiko dah ada yg serang ke...hehehe... buat rekod WW race paling lama...makin ramai ada hammer ni jika lagi lama ni race...
  15. Replies
    83
    Views
    4,579

    Lari tajuk sudah ni hehehe... ok guys...meet...

    Lari tajuk sudah ni hehehe...
    ok guys...meet again next next server jika ada lg niat main travian ni...dah 5 server berturut2 men myx ni...mcm nak rest dah hehehe...

    good luck... real life n...
  16. Replies
    83
    Views
    4,579

    last attack la nti kasi bawa montoku perjalanan...

    last attack la nti kasi bawa montoku perjalanan jauh tu troop hihihi...
  17. Replies
    83
    Views
    4,579

    bukan guni2 bah tapi hero dia terhantuk di...

    bukan guni2 bah tapi hero dia terhantuk di dinding mcm ni...
    jadi biul la... terus sot...

    http://travian-reports.net/my/report/603471755d1

    ok guys meet next server...
  18. Replies
    83
    Views
    4,579

    Alala... ada bah bos acewolf ni...hihihi......

    Alala... ada bah bos acewolf ni...hihihi...
    kawan ko ka bro si blue dragon tu... hihi...

    mula2 TANDA... kalo tanda just add "s" sudah jadi TANDAs...
    lepas tu Brave-7... just drop ve dah jadi...
  19. Replies
    83
    Views
    4,579

    14 org tu sebelum ni ally mana? bukan ke 14...

    14 org tu sebelum ni ally mana?
    bukan ke 14 player tu sebelum ni dlm ally yg ramai ahli... jika dr awal server 14 org jer kira power la tu...


    huhuhu....
  20. Replies
    83
    Views
    4,579

    (party) Wah info mantap??? hehehe thanks...

    (party)

    Wah info mantap???
    hehehe
    thanks Cupu... udah dia cakap tu... General id saya hehehehe...(chuckle)

    Blue Dragon... loe emang **** hihihi....

    mau perang dengan GP... siap mohon mahu...
  21. Replies
    363
    Views
    15,849

    :x just travian...

    :x
    just travian...
  22. Replies
    757
    Views
    37,583

    (n) kg support pop 30 jer tu dia g tarbil...(rofl)

    (n) kg support pop 30 jer tu dia g tarbil...(rofl)
  23. Replies
    363
    Views
    15,849

    (party) Macam2 ada kat thread ni hehehe... ...

    (party)

    Macam2 ada kat thread ni hehehe...

    I think it already more than 24 hours since you guys already delete id...

    so any answer from MH???

    we want to see...
  24. Replies
    363
    Views
    15,849

    Delete without permission??? and reason??? is...

    Delete without permission??? and reason??? is that true MH...

    all travianers want to know about this issue...
  25. Replies
    153
    Views
    6,826

    (bow) just closed the thread... mr lielip also...

    (bow)

    just closed the thread... mr lielip also dah out from the Bra-7...

    no point continue this thread...
Results 1 to 25 of 91
Page 1 of 4 1 2 3 4