Search:

Type: Posts; User: darkfox95

Page 1 of 19 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    608

    Ak nak tunjuk gambar pun internet slow... meh ak...

    Ak nak tunjuk gambar pun internet slow... meh ak terangkan...

    Ini ialah URL profile ak:

    http://s2.travian.com.my/spieler.php?uid=2143

    Yang di bold tu merupakan UID ak....

    Jadi kalu nak...
  2. Replies
    75
    Views
    27,849

    x kreatif langsung!!! Ni baru kreatif ...

    x kreatif langsung!!!

    Ni baru kreatif

    _|\_/\_/\_/\_/ }FoR{ \_/\_/\_/\_/|_
    \<>\▼▼▼▼▼▼▼|X|▼▼▼▼▼▼▼/<>/
    \<>\▼▼▼▼▼▼|X|▼▼▼▼▼▼/<>/
    |<>|▼▼▼▼ /ŻŻŻŻŻ\ ▼▼▼▼|<>|
    |<>|▼▼▼'.___/*\___.'▼▼▼|<>|...
  3. Thread: sitter

    by darkfox95
    Replies
    13
    Views
    807

    x leh.. Kalau nak mudah.. bukak acc adik ko......

    x leh..

    Kalau nak mudah.. bukak acc adik ko... buat ko jadi sitter dia... aa.. kan x salah tu
  4. Thread: sitter

    by darkfox95
    Replies
    13
    Views
    807

    Rasanya boleh... tulis dalam penggunaan PC...

    Rasanya boleh... tulis dalam penggunaan PC sama... lepas tu jangan curi resources dah la...

    Kalu pemain itu x leh online slama 2 minggu lebih... maksudnyer die kene inform ngan MH la yer untuk...
  5. Replies
    10
    Views
    3,654

    Bergantung kepada masa server itu start... kalau...

    Bergantung kepada masa server itu start... kalau dah lama server itu start lama la protection.. kalu server itu baru jer start... sebentar jer protection nyer...

    Sekian, Terima Kasih
  6. Replies
    45
    Views
    6,367

    Sticky: If u move your cursor to one of empty lot for new...

    If u move your cursor to one of empty lot for new village... u can see the resources field without clicking it... and please talk english
  7. Thread: Indonesia

    by darkfox95
    Replies
    432
    Views
    166,696

    He is typing indonesia... huhuhu nok Malaysia.....

    He is typing indonesia... huhuhu nok Malaysia.. but we, malaysia understand a bit their language
  8. Replies
    30
    Views
    11,245

    Yup syazim ko memang salah... hehhehe... macam...

    Yup syazim ko memang salah... hehhehe... macam ni... jika Titik Perhimpunan dah tahap 10... semua bangunan, kecuali Gua dan kedai tukang batu boleh dipilih masa nak serang tu... Gua dan kedai tkang...
  9. Replies
    30
    Views
    11,245

    Kalau x silap ak.. kalau tawarkan sumber kat...

    Kalau x silap ak.. kalau tawarkan sumber kat pasaran tetapi x der orang ambik lepas tu orang raid kg. kita... sumber tu tetap kena ambik... kalau dah antar slamat... tp kalau masih dalam pasaran...
  10. Replies
    30
    Views
    11,245

    Dia nak ko x leh buat askar untuk serang balik...

    Dia nak ko x leh buat askar untuk serang balik dia... kadang2 tu kot2 dia lupa mana kg. yang dia serang kuarkan sumber...
  11. Thread: oasis

    by darkfox95
    Replies
    28
    Views
    11,013

    Tunggu dia di unban atau acc dia didelete......

    Tunggu dia di unban atau acc dia didelete... memang x leh serang, antar resources, ambik kg kalau dia dah kena ban...
  12. Thread: Malaysia!

    by darkfox95
    Replies
    486
    Views
    181,949

    Nothing heheheh

    Nothing heheheh
  13. Replies
    11
    Views
    1,476

    Naper ko nak e-mel MH MY3? nak ngorat dia ker...

    Naper ko nak e-mel MH MY3? nak ngorat dia ker heheeh... Tekan kat sokongan lepas tu tekan antar mesage ker MH
  14. Replies
    5
    Views
    726

    Mungkin anda telah melanggar pertauran Sila...

    Mungkin anda telah melanggar pertauran

    Sila klik SINI

    Terima Kasih.

    Kalau masih tidak tahu kenapa anda di ban sila IGM MultiHunter yang bertgas di sana
  15. Thread: sitter

    by darkfox95
    Replies
    13
    Views
    807

    Aik?? 2 minggu apanya... tempoh sitter tu adalah...

    Aik?? 2 minggu apanya... tempoh sitter tu adalah tidak terhad.. bergantung kepada account ang disitter tu nak delete ker x... pasal 2 minggu tu maksudnyer jika anda x online 2 minggu berterusan......
  16. Replies
    19
    Views
    14,018

    Lepas tu dia akan serang ko ngan cata hahahaha

    Lepas tu dia akan serang ko ngan cata hahahaha
  17. Thread: Malaysia!

    by darkfox95
    Replies
    486
    Views
    181,949

    He spamming again

    He spamming again
  18. Replies
    19
    Views
    14,018

    ala buat macam ak ni.. tunggu Natar kuar diorang...

    ala buat macam ak ni.. tunggu Natar kuar diorang bz ngan natar... masa tu la nak revenge....
  19. Dia buat lawak jer tu... macam letak ayat2 suci...

    Dia buat lawak jer tu... macam letak ayat2 suci al-Quran... diorang letak aja mungkin bacanya tidak... hehehhehe....
  20. Thread: satria

    by darkfox95
    Replies
    14
    Views
    1,654

    Itu bahasa indon kalau x silap... kita pinjam...

    Itu bahasa indon kalau x silap... kita pinjam dari Indonesia... bahasa kita ialah Pahlawan
  21. Replies
    11
    Views
    4,036

    Tapi kalau Pemimpin Natar... skali datang trus...

    Tapi kalau Pemimpin Natar... skali datang trus dapat paw kg. 2
  22. Thread: tawan

    by darkfox95
    Replies
    33
    Views
    2,623

    yer lebih kurang.. tapi bak kata pepatah: The...

    yer lebih kurang.. tapi bak kata pepatah:

    The best defend is offense ..

    Sebaik-baik pertahanan ialah serangan..

    jadi, lepas ko dah berjaya menghalang senator tu menghasut... ko pergi plak...
  23. Thread: Malaysia!

    by darkfox95
    Replies
    486
    Views
    181,949

    Any blue girl? not blue mind... but blue skin......

    Any blue girl? not blue mind... but blue skin... hehehe
  24. Replies
    51
    Views
    26,394

    sebab nilai serangan ada kurang sikit daripada...

    sebab nilai serangan ada kurang sikit daripada bonus pertahanan di kg. ladang kamu... jadi... upkan senjata dan serang menggunakan askar penyerang bukannya askar pertahanan!!!!!!
  25. Replies
    10
    Views
    804

    jadi antarla askar2 pedang bukannya falanks......

    jadi antarla askar2 pedang bukannya falanks... hehhehe...
Results 1 to 25 of 472
Page 1 of 19 1 2 3 4