Search:

Type: Posts; User: Cherry Pie

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    30
    Views
    16,456

    Sticky: err admin takde bagi gold free ke untuk...

    err admin takde bagi gold free ke untuk representative tu.. :p
  2. Thread: Now doing

    by Cherry Pie
    Replies
    60
    Views
    37,442

    selamat hari raya untuk semua, maaf zahir dan...

    selamat hari raya untuk semua, maaf zahir dan batin.. s4 bila nak abissss oiiii...... (whew)
  3. Replies
    49
    Views
    3,856

    mantoba, tc2 area mana? kalau ada masalah mai lah...

    mantoba, tc2 area mana? kalau ada masalah mai lah share sini :)
  4. Replies
    49
    Views
    3,856

    cherry pie xde la bulan ramadhan ni.. hahaha.. ...

    cherry pie xde la bulan ramadhan ni.. hahaha.. tu la, dengar cerita server depan semua pun version 4. Jangan la retire dulu, jum la blaja main T4. miaw miaw.. :)
  5. Replies
    32
    Views
    15,785

    xpe2.. moderator baru, biasa la, touching skit.....

    xpe2.. moderator baru, biasa la, touching skit.. haahaha..
  6. Replies
    32
    Views
    15,785

    errr.. sorry kalau saya ada tesalah cakap... (bow)

    errr.. sorry kalau saya ada tesalah cakap... (bow)
  7. Replies
    20
    Views
    24,863

    awesome!! i have an account at ts6. since this is...

    awesome!! i have an account at ts6. since this is my first time playing t4, i would like to explore first. mekasih untuk jemputan ye mr. InSpector.. saya budak baru belajar.. hahaha
  8. Thread: Now doing

    by Cherry Pie
    Replies
    60
    Views
    37,442

    boringgggggg....any interesting activity to do?

    boringgggggg....any interesting activity to do?
  9. Replies
    32
    Views
    15,785

    no offence, but what exactly is your problem with...

    no offence, but what exactly is your problem with tc2? there are still people out there who are still playing in tc2 even just 700++. If you yourself didn't like the server it's okay, since i opened...
  10. Replies
    32
    Views
    15,785

    nasib baik xda button like.. kalo tak aku dah...

    nasib baik xda button like.. kalo tak aku dah like 100 kali... miahahahahah
  11. Replies
    49
    Views
    3,856

    pizza hut team memang terbaikkk... miahahhhahaha

    pizza hut team memang terbaikkk... miahahhhahaha
  12. Replies
    32
    Views
    15,785

    xmo.. jangan tutup my2.. best ape. baru mencabar...

    xmo.. jangan tutup my2.. best ape. baru mencabar sket nak main.. haahahhaa... only the best will survive.. miahaha
  13. Replies
    49
    Views
    3,856

    kalo join sever lain pun dpt pelindungan pemain...

    kalo join sever lain pun dpt pelindungan pemain baru juge.. hahahaha
  14. Replies
    49
    Views
    3,856

    hahahaha,,, saje2 je ckp jgn spam.. miahahaha.....

    hahahaha,,, saje2 je ckp jgn spam.. miahahaha.. lai2 encik sanji, join kitorang kat tc2,,, banyak lg tanah2 terbiar yg perlu diteroka.. hahaha
  15. Replies
    49
    Views
    3,856

    (wait) no spam here mr. sanji ... hahahaha

    (wait) no spam here mr. sanji ... hahahaha
  16. Thread: Now doing

    by Cherry Pie
    Replies
    60
    Views
    37,442

    okay, aku tgh maIn travian sambil mandi,, boleh...

    okay, aku tgh maIn travian sambil mandi,, boleh x? hahaha
  17. Replies
    20
    Views
    24,863

    (dance) mana guidenye.. tak sabar dah nak...

    (dance) mana guidenye.. tak sabar dah nak mencubanya.. miahaha
  18. Replies
    49
    Views
    3,856

    mael lambung? pengasas ally [uWs] ka..hahahaha.....

    mael lambung? pengasas ally [uWs] ka..hahahaha.. yeah ace wolf !! say yes to s2!! (rock)
  19. Replies
    49
    Views
    3,856

    heheehehhehe.. server speed ka?? x tido la...

    heheehehhehe.. server speed ka?? x tido la jawapnya.. haha
  20. Replies
    49
    Views
    3,856

    mael mana jake666, mael lambung ke? aku rasa...

    mael mana jake666, mael lambung ke?
    aku rasa tc2 xdpt smbutan sbb ramai nak cuba main t4.. nt bile dah rase x sronok main t4, lambat loading lah, dorang mainla sever normal balik kot.. miahahaha
  21. Replies
    20
    Views
    24,863

    waaa.. aku x pernah main t4.. pas kuar guide ni...

    waaa.. aku x pernah main t4.. pas kuar guide ni nanti boleh la mencuba t4.. haha
  22. Replies
    49
    Views
    3,856

    ala.. aku suka main t3.6... takbestnye kalo xde...

    ala.. aku suka main t3.6... takbestnye kalo xde nt.. T_T
  23. Thread: Now doing

    by Cherry Pie
    Replies
    60
    Views
    37,442

    gua,, perangkap.. buat troop def sket.. hhahaha

    gua,, perangkap.. buat troop def sket.. hhahaha
  24. Replies
    49
    Views
    3,856

    speed nt xde life pulak.. hahaha.. lagi2 kalau...

    speed nt xde life pulak.. hahaha.. lagi2 kalau main attacker atau raider.. hehe..
  25. Replies
    32
    Views
    15,785

    uihhh.. relax2 jake666, MH pun manusia biasa...

    uihhh.. relax2 jake666, MH pun manusia biasa juga.. maybe yg die buka 3 jam tu x bersalah. Yang dia lambat buka tu ada confuse atau ape2 masalah lain then dia x dpt on9.. Player boleh email terus...
Results 1 to 25 of 43
Page 1 of 2 1 2