Search:

Type: Posts; User: TeUtoN gRzzZz

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    3,440

    mod betul ke hal ni akan berlaku...

    mod betul ke hal ni akan berlaku...
  2. Replies
    19
    Views
    26,547

    Sticky: KALU 100 YANG MAX:cool:WIRA KITA X AKAN MENIGKAT...

    KALU 100 YANG MAX:cool:WIRA KITA X AKAN MENIGKAT KE WALAUPUN DAH BUNUH ORANG DI THAP 100
  3. Replies
    6
    Views
    1,326

    aku rase hutan dalam kampung:rolleyes:

    aku rase hutan dalam kampung:rolleyes:
  4. joker plezzz translete dalam melayu:(

    joker plezzz translete dalam melayu:(
  5. Thread: natar

    by TeUtoN gRzzZz
    Replies
    5
    Views
    744

    betul2 :p melainkan...

    betul2 :p

    melainkan multihunter/teuton/gaul/rom/admin
  6. Replies
    91
    Views
    45,533

    Sticky: Guys bleh x tolong translet kat dalam melayu...

    Guys bleh x tolong translet kat dalam melayu tentang kelebihan t3.6 ni:mad:
  7. Replies
    8
    Views
    1,007

    BLeh x terangkan untuk kami atau kasi link ke???

    BLeh x terangkan untuk kami atau kasi link ke???
  8. Replies
    7
    Views
    754

    Kongsi Komputer

    Guys sekarang saya berkongsi komputer dengan kawan di,bermain di server yang sama!!!

    Jadi untuk menggelakkan dari kena ban camna guys?

    Aku tau kat cni:

    ...
  9. Thread: Jajah!!!

    by TeUtoN gRzzZz
    Replies
    7
    Views
    744

    Mod

    Mod tak nak tolong ke?
  10. Thread: Jajah!!!

    by TeUtoN gRzzZz
    Replies
    7
    Views
    744

    Kampung jajahan tu akan termasuk dalam profail...

    Kampung jajahan tu akan termasuk dalam profail kita ke?

    Kalu kita rom dia teuton camna lak?
  11. Thread: Jajah!!!

    by TeUtoN gRzzZz
    Replies
    7
    Views
    744

    Jajah!!!

    TWO QUESTIONS ON MY MIND!!!

    Jika kita menjajah sebuah kampung dengan chief,apa yang boleh kita buat dengan kampung jajahan tu???

    Jika pemilik kampung tu tutup akaun sedangkan kita telah...
  12. Replies
    19
    Views
    1,468

    Okies!!!!Thank cemua coz bantu aku ni!!!!! Mod...

    Okies!!!!Thank cemua coz bantu aku ni!!!!!

    Mod i hope you can close this thread quickly!!
  13. Replies
    19
    Views
    1,468

    3 sasaran,sorry!!!My freinds buat bleh!!Nape?

    3 sasaran,sorry!!!My freinds buat bleh!!Nape?
  14. Replies
    19
    Views
    1,468

    Kalu 3 serangan camna lak guys?

    Kalu 3 serangan camna lak guys?
  15. Replies
    19
    Views
    1,468

    2 sasaran(tarbil)

    Guys macam mana untuk mendapatkan dua sasaran apabila kita menghatar tarbil ke kampung pembela?

    Saya tengok rakan persekutuan saya boleh mendapatkan dua sasaran..........

    Tapi saya x...
  16. pendapat aku sama macam buyet je la

    pendapat aku sama macam buyet je la
  17. Replies
    11
    Views
    1,173

    ni jawapanya: 1)1je 2)x best coz x boleh...

    ni jawapanya:

    1)1je
    2)x best coz x boleh berperang
    3)x tau gak
    4)lagi x leh
    5)tgk syazim
    6)tgk syazim gak

    hope this nice info
  18. Thread: Log In

    by TeUtoN gRzzZz
    Replies
    6
    Views
    2,018

    jika kena ban kita boleh log in lagi,mesti ko...

    jika kena ban kita boleh log in lagi,mesti ko tersalah tulis nama samaran:D
  19. Replies
    10
    Views
    823

    agaknya residen ko belum tahap 20

    agaknya residen ko belum tahap 20
  20. Replies
    11
    Views
    1,173

    aku serch x de pun?

    aku serch x de pun?
  21. Replies
    11
    Views
    1,173

    MULTIHUNTER for SERVER 1

    Hei guys!!!

    server 1 ade multihunter ke?

    kalu x de,nape x buat pemilihan?

    mod please answer me coz you are experienced player in travian:(
  22. Replies
    20
    Views
    13,854

    thank

    owh thank guys....

    n nice info....

    patutkah aku suruh mod close thread ni now:confused:
  23. Replies
    20
    Views
    13,854

    aku rese s4,5,3 7 hari nape? ke coz dia dah...

    aku rese s4,5,3 7 hari nape?

    ke coz dia dah restart
  24. Replies
    20
    Views
    13,854

    perlindungan s1

    Guys nape server 1 perlindungannya hanya sekejap?

    Ke s1 ni macam myx?

    Pelik lah:confused:
  25. Replies
    10
    Views
    3,572

    bukan jika kita up crop ialah 50 peningkantannya...

    bukan jika kita up crop ialah 50 peningkantannya kan dan kita ade oasis x kanlah kita up crop dia x nak sikt kan ade oasis
Results 1 to 25 of 187
Page 1 of 8 1 2 3 4