Search:

Type: Posts; User: the_Best

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    61
    Views
    63,895

    dh pandai main T4 dh...haha....tp lag la...buang...

    dh pandai main T4 dh...haha....tp lag la...buang masa 1 minit tggu load....adehhhh...
  2. Thread: Ada tak?

    by the_Best
    Replies
    1
    Views
    1,810

    Ada tak?

    ada tak contest tuk server slow?mcm speed ada utk yg terakhir...server biasa pon spatutnya ada...

    kan? kan? kan?
  3. Replies
    61
    Views
    63,895

    aku cuma x puas ati dgn map dan kelebihan teuton...

    aku cuma x puas ati dgn map dan kelebihan teuton ditarik...tu je...lain2 mcm biasa...dan pling aku gemar sistem hero..haha!!
  4. Replies
    16
    Views
    18,948

    wahhh...gaul pon best.... nnt nk try main......

    wahhh...gaul pon best....
    nnt nk try main...
    xda exp main gaul
  5. Replies
    201
    Views
    46,067

    ally yg terbaik pon patut dpat.... dpat button...

    ally yg terbaik pon patut dpat....
    dpat button pon cantik....
    smua member patut dapat...

    ally yg top simming+top attack+top def...
    kira campur smua point....
  6. Replies
    15
    Views
    8,301

    server terakhir t3.6.......after we gonna...

    server terakhir t3.6.......after we gonna retired....
    we not going to play T4....
  7. Replies
    16
    Views
    18,948

    thx2....great2

    thx2....great2
  8. Replies
    61
    Views
    63,895

    ini aku sokong....

    ini aku sokong....
  9. Replies
    6
    Views
    3,519

    lol...server lain2 smua....jd server baru kena...

    lol...server lain2 smua....jd server baru kena register baru...
  10. Replies
    37
    Views
    45,025

    Midvalley la..aha!!

    Midvalley la..aha!!
  11. Replies
    25
    Views
    5,579

    3juta def troop loe...mantab..

    3juta def troop loe...mantab..
  12. Replies
    37
    Views
    45,025

    Midvalley la,atau TS ke...jauh pulak putrajaya...

    Midvalley la,atau TS ke...jauh pulak putrajaya ni...haha
  13. Thread: serang!!!!!!

    by the_Best
    Replies
    21
    Views
    13,246

    sumber....klu nk masuk penyerang...kena bunuh...

    sumber....klu nk masuk penyerang...kena bunuh askar org lain...
  14. Replies
    7
    Views
    3,665

    tribe apa?

    tribe apa?
  15. Replies
    30
    Views
    21,337

    kena ada gold jugak....

    kena ada gold jugak....
  16. Thread: 15c

    by the_Best
    Replies
    11
    Views
    10,105

    @jiraiya:aku sokong...!!

    @jiraiya:aku sokong...!!
  17. Thread: 15c

    by the_Best
    Replies
    11
    Views
    10,105

    klu x main gold: -buat berek dan farm seluruh...

    klu x main gold:
    -buat berek dan farm seluruh kawasan tu...
    -naikkan ladang smua tahap 5...
    -tumpu kg ketiga lepas troop dh cecah 200...

    klu main gold:
    -naikkan ladang je....
    -npc ari2......
  18. Thread: T4 Travian

    by the_Best
    Replies
    12
    Views
    7,091

    sape main gold pon xda kelebihan...

    sape main gold pon xda kelebihan...
  19. Replies
    16
    Views
    18,948

    report troop yg best utk gaul..

    report troop yg best utk gaul..
  20. Thread: Cari Dual!

    by the_Best
    Replies
    2
    Views
    3,276

    ada aku ckp x boleh berenti ke? haha.......

    ada aku ckp x boleh berenti ke?
    haha....
    pandai2 la ko set masa...
    lol!
  21. Replies
    6
    Views
    4,912

    klu boleh buat cpat2 TT

    klu boleh buat cpat2 TT
  22. Replies
    6
    Views
    4,912

    serang 5 ekor satu serangan...klu ko ada ally...

    serang 5 ekor satu serangan...klu ko ada ally ikut report kawan2 kau je...dpat skit2 pon cukup dh..
  23. Replies
    5
    Views
    3,405

    naikkan resos sampai 100++perjam buat askar,dan...

    naikkan resos sampai 100++perjam
    buat askar,dan serang smua org berdekatan...
    dan cepatkan kg kedua..
  24. Thread: Cari Dual!

    by the_Best
    Replies
    2
    Views
    3,276

    Cari Dual!

    Maaf,Aku ada prasan dulu tmpt cari dual...tp aku cari x jumpa2...maaf2...

    nk cari dual...yg boleh online...dari pukul 1 tgh ari-11mlm...

    -Tribe:teuton
    -Tau apa yg ko buat.
    -raider giler....
  25. Replies
    16
    Views
    11,709

    Ataupun buat residen kat kampung "kedua" tapi...

    Ataupun buat residen kat kampung "kedua" tapi naikan tahap 10 boleh dapat lagi tak 3 peneroka ataupun nk kena naik lvl 20 residen kat kampung yang pertama sebab aku tersilap buat residen kat kampung...
Results 1 to 25 of 194
Page 1 of 8 1 2 3 4