Search:

Type: Posts; User: sillybobo

Page 1 of 15 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    30
    Views
    17,710

    Sticky: I'm in. Ehem. Anyone? Let's do this together. Jum...

    I'm in. Ehem. Anyone? Let's do this together. Jum lah, as usually. Aku boleh tolong clearkan apa yang patut untuk first week. Macam biasa, itu tugas saya. Jadi, marilah ramai˛ kita berjemaah.

    P/S...
  2. Replies
    16
    Views
    7,023

    Admin, please buat tcx5. Ramai yang nak mencuba...

    Admin, please buat tcx5. Ramai yang nak mencuba x5 speed.
  3. Replies
    44
    Views
    3,446

    Lulz, me better than you? That must be kidding...

    Lulz, me better than you? That must be kidding isn't it? I am much way far behind your level. Yeah that's good, straight play and no cheating are respected. (bow)



    Oh there he is, (bow) to...
  4. Replies
    108
    Views
    7,360

    Yeah, I guess so. That one is the right decision,...

    Yeah, I guess so. That one is the right decision, I thought Axl sengaja want to bash your WW till 0 just for fun. Now I know.



    I see, thanks for explaining. Nice amount of clubbies btw.
  5. Replies
    44
    Views
    3,446

    Oh nice def you got there. So may I know why not...

    Oh nice def you got there. So may I know why not supported by HQ? I wish I can be good like you, have friend in all quadrant, massive defender and all (bow)
  6. Replies
    108
    Views
    7,360

    Did you talk based on this evening incident?...

    Did you talk based on this evening incident? But.. I wonder why teutonclansman hit DPD when his WW at 50 level. Why? Is any problem there?
  7. Replies
    44
    Views
    3,446

    Wow, a lot of clubbies. May I ask one question?...

    Wow, a lot of clubbies. May I ask one question? Why must drop his WW now?
  8. Replies
    44
    Views
    3,446

    I got this one from Andromeda alliance,...

    I got this one from Andromeda alliance, http://travian-reports.net/my/report/963377c4f08 . Seems like that one has been hitted are seriously the "unexpected" one. Must be some of defenders in there,...
  9. Replies
    22
    Views
    1,940

    Hihi, benar. Terus up kan aja WW nya seperti yang...

    Hihi, benar. Terus up kan aja WW nya seperti yang brother KNN buat. Isn't it? Salute, tapi aku tak sempat main sama kalian di previous server.
  10. Replies
    44
    Views
    3,446

    Oh, ini ya brother KNN yang di bang terus naik,...

    Oh, ini ya brother KNN yang di bang terus naik, lansung di bang lagi dan terus naik. Ini ya? (bow) legendary defender (bow) Kalau jumpa tatang, bilang cetan kirim salam sama dia. Huhuhu
  11. Replies
    108
    Views
    7,360

    I heard, certain player want to drag this game...

    I heard, certain player want to drag this game like previous server. Lulz.
  12. Replies
    13
    Views
    1,089

    Wah apa benar? Wew, semakin seru. Jadi gimana...

    Wah apa benar? Wew, semakin seru. Jadi gimana planning nya 3K ini? Tapi tak apa boss. Cao Cao sudah mulai berlumba semula. Dari apa yang saya lihat, em.. Defender nya ramai di sana ya? Ini hanya...
  13. Replies
    13
    Views
    1,089

    Bagus, ramai intel boss. Spread dengan jaya nya....

    Bagus, ramai intel boss. Spread dengan jaya nya. Anyway, apa khabar boss? Ada baik ka?

    Gak tau gw bro, gw gak ada dalam room itu. Jadi gak tau apa˛, sudah bosan main empires and allies lansung gw...
  14. Replies
    22
    Views
    1,940

    Simpan aja dulu bro, step by step. Sekarang tiba...

    Simpan aja dulu bro, step by step. Sekarang tiba masanya SE itu sendiri bekerjasama antara satu sama lain, I think if whole people in the SE unite and do everything together. Pasti akan lebih mantap...
  15. Replies
    108
    Views
    7,360

    Sabar, gak usah ribut˛. Sesiapa aja bisa menang,...

    Sabar, gak usah ribut˛. Sesiapa aja bisa menang, yang silap pasti akan ada yang ambil peluang dari kesilapan itu. Teruskan aja WW race nya. Masih panjang lagi round ini kira˛ saya.
  16. Replies
    22
    Views
    1,940

    Guys, cheers for teh lulz. Gak apa, dijangkaakan...

    Guys, cheers for teh lulz. Gak apa, dijangkaakan drag lagi race nya. Hihihi :)
  17. Replies
    13
    Views
    1,089

    Gak apa, slowly doank. Gak usah ribut. Tapi emang...

    Gak apa, slowly doank. Gak usah ribut. Tapi emang benar kata pengirim MM itu, yang penting nya teruskan usahanya guys. All the best

    Salute
  18. Replies
    123
    Views
    8,530

    Apa kau cakap ni musyibat? Tak faham saya :)

    Apa kau cakap ni musyibat? Tak faham saya :)
  19. Thread: Now doing

    by sillybobo
    Replies
    60
    Views
    40,757

    Hamboi, orang tak nak ajak kita kan. Nak buat...

    Hamboi, orang tak nak ajak kita kan. Nak buat acaner..
  20. Thread: WW Race

    by sillybobo
    Replies
    24
    Views
    2,141

    Clubbing aja yuk? :)

    Clubbing aja yuk? :)
  21. Thread: Now doing

    by sillybobo
    Replies
    60
    Views
    40,757

    Hamboi, tak nak ajak saya tolong jadi stratergist...

    Hamboi, tak nak ajak saya tolong jadi stratergist ke? Meh la invite saya di TT, saya dah "bungkus" di myx ni. Hihihi (chuckle)s
  22. Replies
    123
    Views
    8,530

    Hihihi, gak banyak. Itu baru sikit. Masih banyak...

    Hihihi, gak banyak. Itu baru sikit. Masih banyak lagi (rofl) Sorry boss, cuma bergurau aja. Yang real nya Zeno of Elea aja, selepas sudah hancur law-key baru mereka kasi password nya. Saya lihat gak...
  23. Replies
    108
    Views
    7,360

    Kih kih kih (chuckle), I said you better believe...

    Kih kih kih (chuckle), I said you better believe it. Maksud saya, bukan Belong to Me or Us (both). SE belongs to them, sesiapa yang menyanyi lagu itu. That's all. Sudah gak larat mau jaga, dibiarin...
  24. Replies
    123
    Views
    8,530

    Hihihihi (chuckle) nice one. Double meaning isn't...

    Hihihihi (chuckle) nice one. Double meaning isn't it?
  25. Thread: Now doing

    by sillybobo
    Replies
    60
    Views
    40,757

    Al-Fatihah. Tu kartunis ujang tu ya?

    Al-Fatihah. Tu kartunis ujang tu ya?
Results 1 to 25 of 366
Page 1 of 15 1 2 3 4